Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Quiz tygodnia: FL, Gra na riverze

12 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,705 Wyświetlenia
SamRadziwill

Jeśli chcesz podyskutować o naszym quizie lub masz jakieś wątpliwości, pytania - zapraszam do dyskusji w tym wątku.

Pozdrawiam :)

11 odpowiedzi
A1varo

12 :)
Ale nie gram fixa :)

evog

21.

W zadaniu 10 brakuje koloru karty na riverze, a jest ona bardzo ważna przy wyznaczaniu odpowiedzi ;)

evog napisał
21.

W zadaniu 10 brakuje koloru karty na riverze, a jest ona bardzo ważna przy wyznaczaniu odpowiedzi ;)
Bardzo mi przykro, ale w niemieckim oryginale też nie ma podanego koloru :(

evog

wg mnie powinna być tam 7:c bo z 7 w innym kolorze grałbym ../.., a w odpowiedzi jest ../..

SamRadziwill

evog napisał

wg mnie powinna być tam 7:c bo z 7 w innym kolorze grałbym ../.., a w odpowiedzi jest ../..

Zmienione. Też tak mi się wydawało, ale na limicie się nie znam, więc czekałem na jakąś fachową podpowiedź ;) Zedytowałem linie, które podałeś, żeby nie podawać innym odpowiedzi, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko :)

evog

jednak nie jestem pewny tej 7:c :P

przeczytałem odpowiedz, no i uwzględniając statystyki można było by spasować tutaj na raise river z 7 w innym kolorze:D

SamRadziwill

evog napisał

jednak nie jestem pewny tej 7:c :P

przeczytałem odpowiedz, no i uwzględniając statystyki można było by spasować tutaj na raise river z 7 w innym kolorze:D

:evil:

23, w dwóch pytaniach coś tam namieszałem :)

A dlaczego nikt nie napisze, że to ...

bardzo fajny quiz ;(

Masqb

25

ja bym tych 88 vs TAG nie spasował nigdy, dlatego zaznaczylem że sprawdzam pomimo, że następne pytanie durnie sugeruje że trzeba było spasować. Jest pare rąk z którymi mógł tak grać, nawet gorszy pocket robiący blocking bet. IMO jest błąd w teście nie w moim rozumowaniu :P

20/26, nie jest źle ale mogłoby być lepiej :D