Jeśli chcesz podyskutować o naszym quizie lub masz jakieś wątpliwości, pytania - zapraszam do dyskusji w tym wątku.
Pozdrawiam
Jeśli chcesz podyskutować o naszym quizie lub masz jakieś wątpliwości, pytania - zapraszam do dyskusji w tym wątku.
Pozdrawiam
21.
W zadaniu 10 brakuje koloru karty na riverze, a jest ona bardzo ważna przy wyznaczaniu odpowiedzi
evog napisał
21.W zadaniu 10 brakuje koloru karty na riverze, a jest ona bardzo ważna przy wyznaczaniu odpowiedzi
![]()
Bardzo mi przykro, ale w niemieckim oryginale też nie ma podanego koloru![]()
wg mnie powinna być tam 7:c bo z 7 w innym kolorze grałbym ../.., a w odpowiedzi jest ../..
evog napisał
wg mnie powinna być tam 7:c bo z 7 w innym kolorze grałbym ../.., a w odpowiedzi jest ../..
Zmienione. Też tak mi się wydawało, ale na limicie się nie znam, więc czekałem na jakąś fachową podpowiedź
Zedytowałem linie, które podałeś, żeby nie podawać innym odpowiedzi, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko
jednak nie jestem pewny tej 7:c ![]()
przeczytałem odpowiedz, no i uwzględniając statystyki można było by spasować tutaj na raise river z 7 w innym kolorze:D
evog napisał
jednak nie jestem pewny tej 7:c
![]()
przeczytałem odpowiedz, no i uwzględniając statystyki można było by spasować tutaj na raise river z 7 w innym kolorze:D
25
ja bym tych 88 vs TAG nie spasował nigdy, dlatego zaznaczylem że sprawdzam pomimo, że następne pytanie durnie sugeruje że trzeba było spasować. Jest pare rąk z którymi mógł tak grać, nawet gorszy pocket robiący blocking bet. IMO jest błąd w teście nie w moim rozumowaniu