PT3 + Ipoker (WH) Tech problem with HUD

    • w34z3l
      w34z3l
      Coach
      Coach
      Joined: 03.08.2009 Posts: 13,297
      Greetings,

      I am using the PT3 trial with William Hill.

      Sometimes the HUD displays, other times it doesn't. I have no idea what is causing it. Import is working fine and the PT table icon always shows. This time I can't get the HUD working again at all, no matter how many restarts of the client/PT/laptop.

      Anyone had a similar problem? It's annoying me to the point that I'm just going to move that part of my roll elsewhere ^^

      Thanks
  • 3 replies
    • w34z3l
      w34z3l
      Coach
      Coach
      Joined: 03.08.2009 Posts: 13,297
      Hmm, it's possible resizing the tables caused it.

      Not convinced yet though.
    • tokyoaces
      tokyoaces
      Bronze
      Joined: 01.04.2009 Posts: 1,883
      In all my forum trolling I haven't seen this one yet. It's probably best to open a support ticket in case this is a new(er) bug.
    • w34z3l
      w34z3l
      Coach
      Coach
      Joined: 03.08.2009 Posts: 13,297
      Here is an update.

      I actually stopped playing at WH for a little while so haven't been experimenting with it.

      I've tried it again today and it seems that the problem really is caused by table size.

      When the HUD is loading up, the table has to be of a large enough size or the HUD numbers don't appear, (just the PT icon).

      Once the HUD is loaded up you can resize the tables without a problem.

      Thanks for the response, I may well create a support ticket with PT if/when I get the time.