HEM2 Problem?????????????

    • Deadbillis
      Deadbillis
      Bronze
      Joined: 24.08.2011 Posts: 308
      Trying out HEM2.
      Been fine on 770 but trying to use it on pokerstars and am hitting some snags!

      1. Cannot find myself? All other players are listed but I am missing?

      2. Might be due to (1.) HUD screwy! Players stats all over the shop!


      Can anyone help?
  • 8 replies
    • datsmahname
      datsmahname
      Global
      Joined: 23.11.2009 Posts: 1,366
      try going to your HM2 folder under Program Files / Holdem Manager.

      make sure (if you're in windows) both hudfuncapp.exe (or somethin) and HoldemManager.exe are run as administrator.

      To do this [Right click the file, properties, run as admin is under one of the tabs]

      after that (not before) turn off user account control.

      if u have UAC turned off already you probably wont be able to tick the administrator box to run those files as Admin. Simply (not simply) turn on UAC, restart, run both as admin, turn off UAC, restart... partially lose your sanity... and then rejoice if HM2 works without a hitch.

      if that doesn't work post back. fair chance I cant help with everything. The HM2 forums are usually very keen to help.
    • Deadbillis
      Deadbillis
      Bronze
      Joined: 24.08.2011 Posts: 308
      Originally posted by datsmahname
      . Simply (not simply) turn on UAC, restart, run both as admin, turn off UAC, restart... partially lose your sanity... and then rejoice if HM2 works without a hitch.
      LMAO. OK I'll give it a go????? Got my crazy pills standing by just in case!
    • datsmahname
      datsmahname
      Global
      Joined: 23.11.2009 Posts: 1,366
      "there can be no great disappointment where there is no great love."

      <3 HM2 but sometimes....

      gl :f_p:
    • Deadbillis
      Deadbillis
      Bronze
      Joined: 24.08.2011 Posts: 308
      I've made sure admin on

      HoldemManager.exe.config
      &
      HudFunsApp

      have full permission (could not find a 'run as' box)

      UAC has Read & Execute
      &
      Read permission only.

      Is this right or am I in the wrong place?
    • datsmahname
      datsmahname
      Global
      Joined: 23.11.2009 Posts: 1,366
      I'm not exactly sure if that is right. if its working then it can't be wrong. does it work?

      Try posting as many details as you can here:
      http://forums.holdemmanager.com/general-support/

      Chances are they'll give you a fairly standard response that fixes a lot of different things... but hopefully it'll fix the problem your having.
    • Deadbillis
      Deadbillis
      Bronze
      Joined: 24.08.2011 Posts: 308
      Thnx

      Nothing changed! (although I won the $1.50 Hypo I was using to test)!

      Will post on forum and see what I get!
    • Deadbillis
      Deadbillis
      Bronze
      Joined: 24.08.2011 Posts: 308
      Thay sorted it. Needed an update and save hands was not ticked on PS
    • datsmahname
      datsmahname
      Global
      Joined: 23.11.2009 Posts: 1,366
      good stuff :f_thumbsup: