No HUD for William Hill

    • Pygmalion
      Pygmalion
      Bronze
      Joined: 12.12.2007 Posts: 36
      Hi,

      Just installed elephant following the handy installation vid (exactly as far as I can tell...) and I'm not getting a HUD when I open a table. Error from the logs is as follows:

      "2012-03-31 00:02:24,608 - [13] 57614 ERROR: No lobby window found!
      2012-03-31 00:02:24,612 - [13] 57618 ERROR: Failed to GetLobbyWindowHandle(process.Id) with PID <4652> (C:\Poker\William Hill Poker\casino.exe)!
      The HUD will not be shown "

      I understand WH is supported on the latest version of elephant?

      Thanks for the help!
  • 5 replies
    • mrk1988
      mrk1988
      Bronze
      Joined: 04.02.2007 Posts: 13,337
      Hey Pygmalion,

      for a quick workaround set the lobby theme back to the old one. This should do the trick.
    • kruger32
      kruger32
      Bronze
      Joined: 14.05.2011 Posts: 242
      Thanks man!
    • zvezdarian
      zvezdarian
      Silver
      Joined: 29.01.2011 Posts: 21
      I'm not getting a HUD when I open a table.

      I use version E 0.106
      I have this massage in Elephant:
      Your status: Offline

      I set lobby view to old one (classic) in WH
      There is a massage that i didnt play enough hands at that table.

      Any suggestion?
    • mrk1988
      mrk1988
      Bronze
      Joined: 04.02.2007 Posts: 13,337
      Originally posted by zvezdarian
      I'm not getting a HUD when I open a table.

      I use version E 0.106
      I have this massage in Elephant:
      Your status: Offline

      I set lobby view to old one (classic) in WH
      There is a massage that i didnt play enough hands at that table.

      Any suggestion?
      Hey zvezdarian,

      please make sure your hand history is saved locally and the folder is recognized properly in PokerStrategy.com Elephants configuration!

      You need to make sure your hand history is imported automatically.
    • zvezdarian
      zvezdarian
      Silver
      Joined: 29.01.2011 Posts: 21
      Thankyou mrk1988,

      I fix problem with removing and adding the same folder on Auto Import.

      Every time when new player join, i have to do same thing again to see new HUD for that player. I cant see my HUD stats at the table, even if i enable "Show hero stats".