Skip to forum
Będę grał w grę i p...

Notifications
Clear all

Będę grał w grę i pokera [NL4 hobbistycznie]

412 Posts
55 Users
119 Reactions
18.6 K Views
xeperek

Witam wszystkich!
Mam na imię Sławek i NL2 gram od nieskończoności. :why:
Bloga chciałem założyć wcześniej,ale jakoś nie mogłem się zabrać.
Zmotywował mnie do tego news na temat mega bankroll challenge więc może trochę popiszę.

Gram shorthanded i korzystam z miernym skutkiem z PT4.

Jeśli chodzi o roomy to nie będę wymieniał wszystkich. Obecnie gram na 24hpoker bo jest niski poziom i mam 30% rakeback. Jest to o tyle dla mnie wygodne bo gram mało z uwagi na pracę na etacie i małego synka. Jak zrobię w ciągu miesiąca 6k rąk to jestem :happy:
Gram 4 stoły na raz bo na 15" więcej stołów wygląda tragicznie - soft skaluje stoły bardzo kiepsko i nic nie widzę. Jak na razie to mi wystarcza.

Dobra już nie zanudzam - niedługo pierwsze wykresy, a już teraz życzę wszystkim samych upswingów i żeby wariancja była po waszej stronie! :milord:

UPDATE

Jakoś od lipca 2015 zaczynam przygodę z zoomami stąd zmiana nazwy bloga. 2 stoły NL5 na P* lub 2 stoły NL4 speed na ipoker lub 6 stołów NL2/NL4 na 24hbet.

UPDATE2

Wakacje 2016 - ostre baty na NL10 - najpierw strata 80$ na Party a potem 100$ na starsach

Reply
411 replies

.

Pierwszy :P :D
Również wysokich wygranych :sdrink

Reply
yoovan

Dużo masz tego piwa? :D
GL

Reply
ciaciak1

Świetna nazwa bloga :)

Reply
player11k

będę obserwował bo do niedawna miałem te same problemy co Ty z tą różnica że grałem sng

Reply
pzbrojny

"Ja nie przejdę NL2?? Potrzymaj mi piwo..." hahah to jest dobre:)

Reply
Crimson

Powodzenia :sdrink

Reply
rae3344

Powodzenia :fdrink

mam podobną sytuację, praca w korpo na etacie+ rodzina (córka 9 miesięcy kończy we wtorek :)),

Reply
xeperek

No wczoraj parę piwek poszło (Bojanowo Toporek FTW!)
W weekend to sama przyjemność z gry bo przeważnie ludzie są bardziej pijani ode mnie :P Z kolei w tygodniu nie piję bo na wojnę z regami trzeba iść na trzeźwo xD
Dzięki za zainteresowanie - myślałem że nikt się nie odezwie

Reply
draco09

Za pomysł na nazwę bloga powinieneś dostać +1 do flipów, żeby to nieszczęsne NL2 poszło w zapomnienie :-)! Powodzenia!

Reply
savig

.
jak bym czytał o sobie, z tą różnicą, że dziecko dopiero w drodze :D
powodzenia :milord:

Reply
Raul1984

Powodzenia i niech river będzie z Tobą

Reply
xeperek

Ale lipa że nie da się normalnie obrazka z dysku wrzucić, ale co poradzisz :why:
Zobaczę czy czegoś nie spier... bo wrzucam pierwszy raz :D
Wykresik z tygodnia gry żeby coś się działo.
Proszę tylko mi tu nie jęczeć że mało rąk itp. itd. - odsyłam do mojego pierwszego postu :badteeth:
Aktualny bankroll 55€

Reply
Crimson

Bardzo ładny wykresik. Z iloma BI planujesz podbijać NL5?

Reply
xeperek

Zobaczę jak będzie szło, ale pewnie minimum 100€. Wykres wygląda fajnie, ale zdaję sobie sprawę że to żadna próbka. Pozostaje mi tylko grać te 300 rąk dziennie i udowodnić że to nie tylko upswing :D

Reply
xeperek

Wrzucę od razu ten cały raport do Mega Bankroll Challenge

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 1705
Typ gier: cash
Zysk/strata: +15€
Aktualny bankroll: 55€
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1

Reply
draco09

Jest profit więc jest dobrze :-)

Napisz jeszcze na jakich stolikach te gierki? Z pierwszego postu wynika że SH ale zwykłe stoły czy jest na tym 24hpoker jakaś odmiana zooma i właśnie ją preferujesz?

Reply
xeperek

Gram zwykłe bo zooma się boję (tu się nazywa Blaze :p).
Gram czasami też anonimowe, ale ostatnio staram się nie grać tego bo sporo regów, a z tymi wolę nie wojować skoro mogę na fishach hajs zarobić. Więc generalnie mój table selection polega na tym , że jak nie mam przynajmniej jednego fisha 50-60 VPIP przy stole to zmieniam stół i już. W weekend takich przy stołach mnóstwo więc trzeba ograniczyć piwo i się przyłożyć xD

Reply
draco09

Napisane przez xeperek
Gram zwykłe bo zooma się boję

Mógłbyś rozwinąć tą myśl :-)? Co takiego tam Cię przeraża?

Reply
xeperek

Nie wiem - zagrałem kilka razy i za każdym coolery. Miałem wrażenie że ludzie tam grają strasznie nitowato - możliwe że tak nie jest, ale jakoś się zraziłem. Może jeszcze spróbuję - są gdzieś ns pokerstrategy arty na temat tej odmiany cg?

Reply