Skip to forum
Every time you fall...

Notifications
Clear all

Every time you fall, you rise up stronger...

427 Posts
23 Users
128 Reactions
23.2 K Views
Crash0118

Siema!

Nigdy nie sądziłem że dojdzie do tego momentu, a jednak doszło. Zakładam bloga. Nie wiem tak na prawdę dlaczego to robię, prawdopodobnie liczę że wpłynie to pozytywnie na moją grę. Zainspirował mnie do tego blog użytkownika przemasso i wielu innych :f_drink:. Fajnie się je czyta, możliwa jest dyskusja na temat rozdań itd...i może ktoś w końcu oceni któreś z moich rozdań, bo bez srebra na forum jest ciężko (niepodpięte konto, problem wielu użytkowników).
Głównym celem tego bloga jest wzajemna motywacja do wytrwałości w dążeniach do celu. Tak jak mnie motywują blogi innych użytkowników, szczególnie gdy widzę jak rośnie ich BR, tak samo ja chciałbym zmotywować głównie siebie, ale i innych. Chciałbym aby kiedyś taki gość jak ja wszedł na tego bloga i dostał kopa pozytywnej energii. Żeby zobaczył, że nie ważne ile to trwało, ja się nigdy nie poddałem. W pewnym sensie właśnie podpisałem cyrograf :f_biggrin: Dlatego bardzo miło mi będzie jeżeli jakiś początkujący gracz, taki jak ja, będzie tu zaglądał i wnosił coś od siebie, może się czegoś nauczy a może mnie czegoś nauczy. Jeszcze lepiej będzie gdy bardziej doświadczenie gracze od czasu do czasu tutaj zajrzą i zostawią kawałek konstruktywnej krytyki =)

Także zaczynamy !
Trochę o mnie:
Siema, nazywam się Michał i mam 27 lat. Na co dzień pracuję w laboratorium 8h, do pracy zawsze jeżdżę rowerem, nie ważne czy jest -20 czy plus 20 stopni, czy pada śnieg, deszcz czy jest wichura, ja wsiadam na rower i jadę (5km w jedną stronę także mega blisko, 15min latem 25 gdy jest ślisko, np. dzisiaj). Wieczorem jeżeli nie gram w pokera to idę na siłownię, ściankę, czy pobiegać lub spędzam miło czas z moją narzeczoną z którą mieszkam (ślub za pół roku). Moje zainteresowania to jak się łatwo domyślić sport, oprócz tych co można wykonywać na co dzień, bardzo interesuję się wspinaczką wysokogórską. Pół roku temu byłem nawet w Himalajach i wlazłem na 6189 m n.p.m. =). Nieodzownym elementem sportu jest dieta. Każdego dnia liczę każdą kalorię i odpowiednio przygotowuję posiłki. Do tego wiadomo, co to za życie bez dobrego filmu czy amerykańskiego serialu (big fan), muzyki (obecnie przestawiłem się na chillout) , czy książki od której nie można się oderwać. Chyba ostatnim z moich zainteresowań są efajki, analogów nie palę już chyba ponad rok, a efajka jest teraz sto razy lepsza od normalnych. Są tu jacyś vaperzy? Jak tak to pozdrawiam, ja teraz śmigam na modzie od JMa i atomizerze Erlkonigin'u.

Czas na...trochę o pokerze:
Cokolwiek w tym temacie zacząłem robić niecałe 3 lata temu. Dlaczego to zrobiłem? Bo po pierwsze kocham tą grę, grę o banalnych zasadach a genialnych rozwiązaniach :tongue: a oczywiście dodatkowym impulsem była chęć zarobienia kasy nie wychodząc z domu. Poznałem kilku gości, usłyszałem lub zobaczyłem jak żyją i żaróweczka od razu się zaświeciła :) Ich losy potoczyły się różnie, ale nie ma sensu tego teraz tutaj przetwarzać ...
Ja chciałem tylko dorobić, bo praca mi na to pozwala (gorzej jest z narzeczoną :tongue: ). Pierwsze dwa lata praktycznie to była zabawa, bywały nawet 3 miesiące bez gry i nauki. Wpłaciłem jakieś 100zł na PS i oczywiście większość wtopiłem. Później była gra na darmowych roomach od naszej ulubionej platformy pokerowej (to chyba taki nasz facebook :D) Ugrałem tam jakieś 30$ grając tylko SNG STT (w sensie na kilku różnych) ale dalej tak się nie dało. Za mały traffic, błędy w postaci lagów, disconnectów itd... Kilka miesięcy temu postanowiłem grać tylko na platformie na której gra każdy. Zostało mi na niej 8$ i to zamieniłem na 56$ grając 360 za 0.1$ (na nic innego nie było mnie stać na starsach mając 8$). Mając dość tej loterii którą są 360tki wpłaciłem kasę tak żeby mieć równe 100$ na start. Od chyba 8 stycznia tłukę 0.5$ 45tki i progresu brak. Volume około 300-400BI, BR= -20BI, ale było -50BI :D Wiem że nie ma tragedii ale coś z tym trzeba zrobić, bo jest źle...Wiem jedno, tak jak SNG STT podobało mi się bardziej od cash, tak SNG MTT podoba mi się jeszcze bardziej i tego będę się trzymał.
Stąd zapewne zakładam tego bloga, może ta forma mindsetu mi jakoś pomoże...?(
Trochę o wiedzy:
Dużo nauki ICM z czasów STT, także ICM całkiem nieźle opanowany. Wszystkie filmy i artykuły ze srebra, oprócz tych najnowszych (wbiłem jakiś czas temu na poker770, tydzień czasu na to zmarnowałem). Codzienna analiza rąk z programami HRC i ICMIZER, oraz przeglądanie rąk z forum. Gram przeważnie 4 dni w tygodniu po 4-5h. To chyba tyle w tym temacie.

Całe życie wychodziłem z założenia że nie ma ludzi głupich (no dobra kilka wyjątków na pewno się znajdzie na YTubie :f_biggrin: ) Są jedynie tacy którym przyswojenie wiedzy zajmuję więcej czasu, pytanie ile :f_cool:

Daniel Negreanu w niedawno wygłoszonej konferencji powiedział (mniej więcej):
"Co z tego że Twoje pocket Asy przegrały? Nie masz na to wpływu, nie ma sensu nad tym rozpaczać, skup się na tym na co masz wpływ" i tego się trzymajmy :)

Pierwszy blog? To i pierwszy challenge by się przydał. Uprzedzam że będzie bardzo skromny, ale opiszę go w kolejnym poście, teraz siedzę w robocie i nie mam dostępu do potrzebnych danych.

Z góry dziękuję za opinie, nie ważne czy dobre, czy złe, byle konstruktywne :) Szczególnie zapraszam początkujących graczy z tej odmiany abyśmy wspólnie mogli zbudować jakąś wiedzę, i dziękuję za odwiedziny tych co pomogą nam w jej budowaniu :f_drink:
Za błędy gramatyczne z góry przepraszam (szczególnie brak przecinków) :D a i sorry że tak długo...

Raz na jakiś czas pozwolę sobie wstawić jakiś motywujący cytat mądrego człowieka sukcesu, cytat na dziś to:

Reply
426 replies
Crash0118

Założenia:
<110$ 45 0.5$
110-200$ 45+90 0.5$
>200$ 180 0.5$

Challenge 1: do końca lutego zacząć miksowanie z 90, czyli muszę zwiększyć swój BR do 110$. W moim przypadku może być ciężko.
Ten cel obrałem sobie 16 lutego i tą datę przyjmuję za jego początek.

Data: 16.02
BR początkowy: 90,82$
ITM/BI: 2/11 45os turbo za 0.5$
Profit: -2,27$

Data: 18.02
ITM/BI: 5/16 45os turbo za 0.5$
Profit: -1,99$

Wiem że robię za małe volume ale gdy spadłem o 50BI to drastycznie je zmniejszyłem z ~30 do tego co widzicie. Grałem po 8-10 stołów, teraz gram 4-6. Oczywiście zamierzam to odwrócić. Dodatkowo wprowadziłem pewne ograniczenie np. jeżeli nie wejdę do ITM i stracę 12BI z rzędu to przerywam grę i robię analizę, w sumie nie wiem czy to dobrze...w kwestii mindset'u raczej pomaga.

Update
Dzisiaj krótka sesja, brak czasu...Delikatnie na plus
ITM/BI: 3/11 45os turbo za 0.5$
Profit: +3,54$

Reply
Crash0118

Z wiedzy którą nabyłem z filmów i artykułów 45os gram w ten sposób:

:diamond: Faza wczesna - blindy 10/20 do 25/50 :diamond: :diamond: Gram tight, głównie według tabelek Avril'a (chociaż powiedział że mają one już rok i planuje je trochę zmodyfikować).
:diamond: Raise size, zgodnie z tabelkami czyli 10/20 i 15/30 3BB, 25/50 2,5BB. Izolacja limpera 3-2,5 BB+1BB za każdy limp. Na raise 3bet gram 3x, na 4bet gram shove.
:diamond: Limp first in tylko pary i czasami dorzucam z SB z kartami typu suited connectory i broadway'e.
:diamond: Set mining dorzucam z reguły do 100 żetonów (zgodnie z instrukcjami trenera) czasami więcej gdy dostaję dobre pot oddsy.
:diamond: Stack'uję się preflop zawsze z KK+, na jednego przeciwnika JJ+, AKo, na dwóch i więcej KK+, AKs. I tutaj mam pytanie czy JJ+ to nie jest zbyt loose w tej fazie(z UTG i MP powiedzmy QQ+)? I AKs przy dwóch allin w puli to samo pytanie?
:diamond: Post flop gram bardzo ostrożnie. Klasyczne ABC w zależności od pozycji, tego kto był agresorem, oczywiście od kart i od flopa. Gdy widzę pasywność przeciwnika staram się go wyrzucić betem za 1/2 puli. Gdy mam dobrą rękę i sprzyjającego flopa na jednego przeciwnika gram 1/2 puli, na dwóch i więcej 2/3. Gdy mam prawdopodobne najlepszą rękę gram za 40% puli lub trapuję. Coś w tym stylu, ciężko jest to opisać.

Byłbym wdzięczny gdy ktoś tu coś dopowiedział lub poprawił. Kolejne fazy turniejowe wrzucę później.

Cytat na dziś to:

Update
Po 14BI bez $ utrzymałem poziom z delikatnym plusem
Sesja 4
ITM/BI: 3/18 45os turbo za 0.5$
Profit: +6,40$

Reply
rockGH

Powodzenia! :gl:

Reply
Crash0118

Napisane przez rockGH
Powodzenia! :gl:

Dzięki :f_drink: i zapraszam ponownie! bo jakoś tu pusto :D
I czekam na Twojego bloga zgodnie z rozmową =)

Muszę zwiększyć volume...aktualnie gram na tylko 4-6 stołach, ale małymi kroczkami jest do przodu.
Sesja 5
ITM/BI: 3/16 45os turbo za 0.5$
Profit: +8,62$

I oczywiście dzisiejszy cytat to:

Reply
TilT871

Nie ma to jak vapik podczas grindu :f_cool: pozdro i kropa

Reply
Crash0118

Napisane przez TilT871
Nie ma to jak vapik podczas grindu :f_cool: pozdro i kropa

Hehe, bez tego ani rusz :f_biggrin: Pozdro

Reply
Crash0118

Moje, czytać wyuczone, założenia dla fazy środkowej czyli od blindów 50/100 do momentu przyjścia ANTE

:club: Faza środkowa - blindy 50/100 do 100/200 :club:
BB<13
:club: Kończę z limpowaniem, sprawdzaniem limperów.
:club: BB<13BB (czasami 14BB) gram push or fold według ChipEV (głównie według tabelek które sam zrobiłem zgodnie z filmem instruktażowym od naszego trenera Avrila).
:club: Podejmuję wyższe ryzyko, czyli gram luźniej gdy zbliżam się do granicznych 5BB, co często się dzieje gdy mamy 13BB na 50/100 i blindy zmieniają się na 75/150 i mamy ~8,5BB. Oczywiście w granicach rozsądku. Gdy mam np.7BB i widzę że zaraz przejdą po mnie blindy bo siedzę na wczesnej pozycji, lub widzę że nastąpi zmiana blindów daję sobie lekko ujemny egde i gram delikatnie luźniej niż np. w tabelkach.
14-20BB
:club: Również nie limpuję, ani nie sprawdzam limperów. Raise gram 2x .
:club: Gram tight z wczesnych i środkowych pozycji.
UTG: 66+ AJ+ KQ+ ; MP: 55+ A9s+ ATo+ KJs+ KQo
:club: Z późnych pozycji staram się steal'ować z szerszym zakresem w zależności od graczy za nami. Na luźnych graczy gram resteal w zależności od sytuacji.
BB>20
:club: Podobnie jak na blindach 14-20 tyle że troszkę luźniej z zachowaniem ostrożności przy wzmożonej agresji.
:club: Unikam stackowania się z podobnymi stackami stosownie do zasady że przy 20+BB podwojenie w tej fazie wcale nie zapewni mi zwycięstwa, a mam dużo do stracenia.

Ponownie byłbym wdzięczny gdyby ktoś skorygował lub coś dodał do wyżej wymienionych założeń.

Cytat na dziś to:

Update
To rzeczywiści zwiększyłem volume. Znajomi wpadli bez zapowiedzi i przerwałem sesję, ale coś tam wpadło =)
Sesja 6
ITM/BI: 1/4 45os turbo za 0.5$
Profit: +12,92$

Reply
Crash0118

[23/129]
##########################################
PokerStars Game 131019566005 / Tournament
Table 1151749177 4 -
Blinds : 50/100
##########################################

8 players
[SB] Hero (1565)
[BB] dfecco (2262)
[1] ljenkinsl90 (1425)
[2] maestro7707 (1072)
[3] Krtt09 (2372)
[4] pawels007 (1960)
[5] conegos66 (2598)
[But] MaximeBMS (1393)

Hero T♣ A♥ Initial Pot: 150

ljenkinsl90 folds
maestro7707 folds
Krtt09 folds
pawels007 folds
conegos66 calls 100
MaximeBMS folds
Hero ???

Jak tutaj gracie? call lub reraise za 3x wyglądają słabo imo, także push czy fold?

Reply
Crash0118

Volume dalej żałosne ale przynajmniej pierwszy challenge już blisko =)
Sesja 7
ITM/BI: 4/12 45os turbo za 0.5$
Profit: +18,35$

Wiem że rysunek oklepany, ale jakiś czas temu tak mi się spodobał że nie może się tutaj obejść bez niego :D

Mój blog ma już tydzień, i z tego co widzę nie cieszy się wielkim zainteresowaniem...Nie o to mi jednak chodzi, bardziej zastanawia mnie dlaczego gdy ktoś stara się stworzyć coś wartościowego (z akcentem na stara się, ponieważ nie twierdzę że tak jest) to rezultat jest taki jaki jest (oczywiście wielkie dzięki dla dotychczasowych gości :f_drink: ) a w momencie gdy ktoś pisze coś bezwartościowego, np. wrzuca tylko staty (same statystyki uważam za bardziej informacyjne), robi rzeczy sprzeczne z podstawowymi zasadami pokerowymi, i itd. to od razu zbiera grono zainteresowanych. Osobiście czytam większość bieżących blogów SNG i to o czym mówię bierze się z tego co właśnie czytam. Nikogo nie będę tutaj przytaczał, ani nie chciałem nikogo urazić, po prostu czytam i widzę, oceniam i się dziwię =)
Taka myśl mnie dzisiaj naszła, a skoro jest to mój blog, to ją przelałem na...papier? monitor? =)

Pierwszy challenge już blisko, aczkolwiek kolejna sesja to rozstrzygnie (prawdopodobnie zagram dzisiaj i w niedzielę tylko). Zastanawiam się nad drugim. Powinien być trochę trudniejszy. Wydaję mi się że założę sobie minimum 4x volume, 3x profit(chociaż zakładanie profitu chyba jest zbyt losowe) do końca marca. Co o tym sądzicie?
Dodatkowo zastanawiam się na celami całorocznymi. Na poziomie którym jestem ciężko mi cokolwiek założyć. Wiadomo mogę założyć sobie coś typu: zarabiać kupę kasiory na pokerze, ale myślę że takie założenie ma każdy kto w ogóle zaczął grać w pokera :D Z tych bardziej realnych (mimo że trenerzy uczą iż cele mało realne mają również ogromną wartość) na pewno chciałbym do końca roku jako minimum grać wszystkie odmiany SNG MTT za 0.5$, i w przynajmniej jednej wejść na wyższe stawki. Liczę jednak że uda się o wiele więcej, w końcu dopiero luty...
Pozdro!

Reply
Crash0118

CHALLENGE 1 COMPLETED :f_biggrin:

Wczorajsza krótka sesja przed siłownią okazała się zakończeniem mojego pierwszego w życiu challenge'u. Myślałem że będzie ciężko, znając moje dotychczasowe postępy, a okazało się że poszło jak po maśle, takim wyjętym godzinę temu z lodówki :D. Volume było żałosne, dokształcanie się takie same jak wcześniej..także nie wiem, ale się cieszę. Osiągniecie słabe ogólnie, ale dla mnie...bardzo pozytywne. Trzeba umieć cieszyć się z małych rzeczy, oczywiście nie za mocno, wiadomo jak to jest w pokerze.

Sesja 8
ITM/BI: 2/9 45os turbo za 0.5$
Profit: +23,49$

Podsumowanie challenge'u nr 1(16.02-26.02):
:diamond: Dni gry: 8
:diamond: BI: 97
:diamond: ITM: 23
:diamond: ITM/BI: 23/97= 24%
:diamond: PROFIT: 23,49$
:diamond: BR: 114,31$
:diamond: ROI: 48%

Challenge 2:
:club: Volume: 400BI
:club: BR wyjściowy: 114,31$
:club: BR końcowy 175$
:club: Profit: 60,69$
:club: Mix 45os i 90os SNG za 0.5$
:club: Deadline: 31 marca

Wish me luck! =)

Cytat na dziś to:

Może nie o sukcesie ale osobiście uważam że jeżeli coś w naszym odczuciu jest prawdziwe, to co za różnica kto to powiedział... Czyli to jednak Einstein odkrył internet i to przed śmiercią w 1955 roku :f_biggrin:

Reply
hakirim

Siema. Widzę, że też poszedłeś krok do przodu ku swojej motywacji/mobilizacji i założyłeś bloga. Ja również vapuję już ponad rok. Oczywiście podczas grindu obowiązkowo. Cóż... Będę wpadał i kibicował na pewno.

Pozdrawiam.

Reply
Crash0118

Siema Hakirim i zapraszam częściej :f_drink:
Podobno żeby być wygrywającym graczem trzeba postępować jak wygrywający gracz...A że wielu wygrywających prowadzi bloga to ja, mając nadzieję że kiedyś do takich będę się zaliczał, również założyłem bloga =)
Vapuję ponad trzy lata, a nie palę już ponad rok, i dobrze mi z tym. W sumie traktuję to jako hobby, majsterkowanie przy sprzęcie, nauka o nowościach, własnoręczne grzałki itd... Dzisiaj zmieniłem swojego mechanika na Nemesisa ponieważ w JM22 grzał mi się przycisk (pomimo kilku wizyt u znajomego tokarza), słaby klon jednym słowem, bo na oryginała mnie nie stać (700zł, a z internetu wiem że w oryginale zdarzał się podobny problem).

Dzisiaj krótka sesja ponieważ dużo spraw do ogarnięcia. W trybie pilnym szukam nowego lapka (siadła matryca, nie opłaca się wymieniać, działam na jakimś starym monitorze pożyczonym z pracy) a niestety na nic nie mogę się zdecydować...Komórka jutro również jedzie na gwarancje, wszystkie podstawowe narzędzia popsuły mi się w jednym czasie ?(

Także sesja krótka, pomyślałem że i tak na początek nowego challenge'u dam sobie troszkę luzu żeby większą uwagę zwracać na sity 90os. Zagrałem 4 sity 90os, 3 bez $ i jedno na 3miejscu. Dobre i to. W połączeniu z 45os delikatnie wyszedłem na plus. W ostatnim turnieju mając miejsce 3/11 moje asy zostały pożarte przez 88 chip leader'a który zgarnął flusha na riverze. Co zrobisz, to jest poker.:D

Sesja 1/Ch 2
ITM/BI: 3/10 45os+90os turbo za 0.5$
Profit: +26,07$/Ch 2:2,58$

Z serii "cytat na dziś":

Gdyby ktoś nie wiedział (ja nie wiedziałem) to z Wikipedii:
George Herman Ruth, Jr., znany jako Babe, The Bambino, The Sultan of Swat (ur. 6 lutego 1895 w Baltimore, zm. 16 sierpnia 1948 w Nowym Jorku) – amerykański zawodowy baseballista (1914-1935), bohater popularnego przesądu, tzw. klątwy Bambino.
Nazywany najlepszym zawodnikiem wszech czasów, który dzięki swojej waleczności i charyzmie stał się najbardziej rozpoznawalną osobistością szalonych, amerykańskich lat dwudziestych.

Reply
hakirim

Napisane przez Crash0118
W sumie traktuję to jako hobby, majsterkowanie przy sprzęcie, nauka o nowościach, własnoręczne grzałki itd...

Hehe. Bratnia dusza, bo ja również ekspyrementuję. Lubię naprawić baterię jak się zepsuję, przerabiać kliry, nakręcić grzałkę itp.

Pozdro.

Reply
Crash0118

Dokładnie, czasami jednak odnoszę wrażenie że zabiera to za dużo czasu, przyjemności kosztują =)

Sesja 2/Ch 2
ITM/BI: 4/21 45os+90os turbo za 0.5$
Profit: +24,71$/Ch 2:+1,22$
I mamy spadek, na szczęście bardzo mały. Za to udało mi się w końcu zwiększyć volume. Wydaje mi się że na chwilę obecną 6 stołów to max, może z czasem uda się to zmienić...

Nie do końca jeszcze rozumiem na jakiej podstawie szanowne Jury typuje zwycięzce, ale z czasem wszystko się pewnie wyjaśni. Najważniejsze że nie trzeba już mieć podpiętego konta. Tak czy siak postanowiłem wziąć udział w zabawie :f_biggrin:

Cytatu nie będzie, za to zauważyłem dzisiaj na fb rysunek który daje do myślenia =)

Reply
Crash0118

Sesja 3/Ch 2
ITM/BI: 4/23 45os+90os turbo za 0.5$
Profit: +26,46$/Ch 2:+2,97$

Sesja masakra, nic nie chciało wejść, po 14 stołach zawiesił mi się komp i przy restarcie postanowił zrobić sobie aktualizację...z 10 minut straciłem i 4 BI. Przyfarciło na koniec i udało się wyrównać łącznie z wczorajszą stratą. Dobre i to. Volume za to rośnie :f_grin:

Sesja 4/Ch 2
ITM/BI: 5/22 45os+90os turbo za 0.5$
Profit: +31,37$/Ch 2:+7,88$

Dzisiaj wpadł jakiś znaczący profit w porównaniu do poprzednich. Ale sytuacja odwróciła się dopiero pod koniec, co zaczyna być reguła. Maszynka zaczyna dawać gdy limit pecha się wyczerpie.

Reply
Crash0118

Update #1
Ilość rozegranych turniejów: 66
Typ gier: SNG
Zysk/strata: +5,3$
Aktualny bankroll: +122,19$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1

Nie wiem czy dobrze zrobiłem nie uwzględniając sesji z poniedziałku, do MBCh dopisałem się w wtorek i podałem w wątku BR wtorkowy.

Reply
Crash0118

Założenia dla kolejnej fazy turniejów 45os, aczkolwiek wydaje mi się że są one poprawne również dla 90, 180 i 360os. Z drobnymi wyjątkami oczywiście.

:heart:Faza blindy 100/200/25 do FT (9left)- :heart:
Ogólne założenia gdy pojawia się ante czyli:
:heart: Agresywniesza gra: steal, resteal opcjonalnie push jest 2x bardziej opłacalny.
:heart: Szersze zakresy Push/Fold, zgodnie z obliczeniami dla ChipEV
:heart: Adaptuję się do stolika, zaczynam zwracać większą uwagę na dynamikę stolika, zachowania graczy i ich statystyki.
<13(15)BB
:heart: Gram Push/Fold, otwieram tylko KK+, AKs.
:heart: Gdy spadam do ~7-8BB, w zależności od sytuacji, gram trochę luźniej niż sugerują kalkulatory, daję sobie dodatni egde, momentami po prostu ryzykuję, ale z głową.
:heart: Przy 14-15BB otwieram głównie z rekoma typu :Q♠:Q♥:/J♥:J♣:/A♦:K♠:/A♦:Q♦:/A♣:Q♣: lub wrzucam w zależności sytuacji na stole, pozycji itd.
13(15)-20BB
:heart: Z późnych pozycji szukam okazji do steal'owania, call'owania lub izolowania shortów, ogólnie staram się podbudować swój stack bez podejmowania większego ryzyka.
20BB+
CDN...

Kolejny cytat który zmotywuje do walki szerokie grono odwiedzających tego bloga :f_biggrin:
W przeciwieństwie do tego co czytałem na innych blogach, że każdy pada, ten nie padnie nawet jeżeli przerodzi się to w mój pamiętnik =)

Sesja 5/Ch 2
ITM/BI: 4/17 45os+90os turbo za 0.5$
Profit: +34,83$/Ch 2:+11,34$
Moje pocket KK wygrały 1:4

Sesja 6/Ch 2
ITM/BI: 3/22 45os+90os turbo za 0.5$
Profit: +29,08$/Ch 2:+5,59$
Pierwsze 17BI zero w $. Chciałem przynajmniej wyrównać, nie udało się.

Reply
Crash0118

Update #2
Ilość rozegranych turniejów: 105
Typ gier: SNG
Zysk/strata: +3,01$
Aktualny bankroll: +119,90$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 2

Reply
Crash0118

Sesja 7/Ch 2
ITM/BI: 4/26 45os+90os turbo za 0.5$
Profit: +26,47$/Ch 2:+2,98$
Tendencja spadkowa ale za to volume rośnie.

I motywujące, i z obrazkiem adekwatnym do moich zainteresowań =)

Reply