Siema!
Zaczynam blogowanie w głównej mierze ,aby realizować plany które sobie ustale. Nie bardzo mi to wychodziło na kartce. Często podchodziłem do sesji na spontanie bez żadnego przygotowania. Pora to zmienić i zacząć profesjonalnie podchodzić do pokera.
Do tej pory zarabiałem średnio 4-5bb/100 na NL10. Pora podnieść trochę swój winrate oraz zadomowić się z winratem 6-7bb/NL25
Zmotywował mnie do tego blog "Let's Twist & GO " Ashikagi za co Ci dziękuje ![]()
Czasu mam bardzo dużo więc wypada to jakoś dobrze spożytkować. Mam wrażenie ,że dzień przechodzi mi przez palce.
Cele do końca roku:
Nl25 z winratem 8bb/100
Zacząć współprace z trenerem (nie powiem który
) Narazie średnio mi się to kalkuluje więc daje sobie czas do końca roku.
Podsumowanie: Nie są to jakieś wymagające cele na które mam całe 4 miesiące i 10 dni zaczynając od dzisiaj!
Cele na tydzień 20.08--->27.08.2015
1. Grind! Tak to tydzień w którym chce zagrać jak najwięcej rąk jaką mi się uda. Nie wiem ile to będzie. Mam nadzieje ,że coś koło 25k dam radę. Czyli wychodzi gdzieś 3k+/dzień.
2. Będę się uczył tygodniami danego tematu np: " Tydzień blindów" or " Tydzień cbeta flop". Ten tydzień przeznaczam na MINDSET!. Zauważyłem, że ostatnio padł u mnie zupełnie ten temat. Także witaj Lechu!
3. Oczywiście muszę też liznąć coś praktycznej nauki. Dlatego też bez analizy swoich rozdań się nie obejdzie. Zaznaczam w sesji rozdania które sprawiły mi problem. Robię notatki jak zagrał dany przeciwnik (bo wiem jak to pomaga!) oraz DOGŁĘBNIE ANALIZUJE! Nie tak że ooo wrzuce range do equilaba tylko robię wszystko żeby wyciągać jakieś wnioski. Nie będzie w tym tygodniu tego dużo.
Zaczynam od dupy strony...czyli od grindu ,ale na szczęście trochę już pokera liznąłem. Sama samodyscyplina bardzo mi pomoże, bo wydaje mi się że tego brakuje żeby osiągnąć coś więcej w tym niewdzięcznym (dziś zostałem 3x połamany przez fisza z jakimś totalnym syfem) sporcie ![]()
Welcome to my world! World of success!!