Nie wiem ile razy już zaczynałem i kompletnie nic z tego nie wychodziło także nie będę się nawet nad tym rozpisywać ![]()
Obecnie z racji tego, że nie udało mi się dostać na studiach na wybraną specjalność udałem sie na dziekanke, mam trochę więcej czasu stąd startuje z kartami ten ostatni raz, jeśli nie będę mógł tego pogodzić odpuszczam sobie.
Plan:
1. Startuje od nl4 fast na party, mój obecny roll to 435 euro, mógłbym grać już nl10, ale chce zacząć od nl4 gdzie zrobię minimum 25k rąk, jeśli uda się mieć minimum ev 4bb/100 wskakuje na nl10.
2. Nl10 uderzam przy minimum 30 bi, więc przy obecnym roll to nie problem chyba, że wypłacę trochę kasy, potem na przynajmniej 40 bi wchodzę na nl25.
3. Gram minimum 35k rąk miesięcznie.
NL4 ---> NL10 30bi --> NL25 40bi --> NL50 50bi, jeśli zejdę poniżej 60% rolla schodzę niżej.
Będę grał na stołach fast na party i do tego prawdopodobnie dokładal jeden stół regularny z racji dużego value (stoły dla słabszych graczy). Biorę też udział (już nie wiem, który raz) w MBC ![]()
Bankroll: 435 euro
Cel: 2500 euro
Być może skorzystam z wypłaty środków na party i całość zacznę jednak od kwoty 200 + ewentualne wygrane, ale obecnie nie mogę robić wypłat stąd, że ostatni depozyt był ponad 3 miesiące temu i trzeba coś wpłacić, dziwna rzecz, ale cóż...
Wpisy minimum 1/tydzień razem z raportem MBC, jeśli będę miał wewnętrzną potrzebę to napisze coś więcej ![]()
Z fartem i wytrwałością.