27$ dalanów bankrolla (jest za co refillować w razie torby), Turbo 9max KO SnG 1,5$ i czasami jakiś MTT z nadzieją na statek.
Krótko o mnie:
Mam na imię Mateusz i mieszkam w stolicy razem z najcudowniejszą kobietą pod słońcem. Pracuje zmianowo w hotelu (co znacznie utrudnia usystematyzowanie gry). 3 miesiące temu rzuciłem studia (na egzaminie usłyszałem, że prawnicy nie noszą krótkich spodenek więc musiałem zrezygnować
)
Bloga zakładam po to, żeby mieć gdzie spojrzeć za rok/dwa i móc się rozliczyć z tego co udało mi się osiągnąć/zmienić w życiu.
Cele:
Long-term:
:diamond:rzucić robotę, oczywiście nie zapominając o podzieleniu się spostrzeżeniami z GM przed odejściem
:diamond:zarabiać kartami (long-term to mało powiedziane?♠_biggrin:)
:diamond:zdrowo się odżywiać i tym samym wpieprzać jak najmniej przetworzonego ścierwa
:diamond:ogarnąć w ciągu najbliższego roku niemiecki (kurs opłacony więc będe debilem jak tego nie zrobie) a następnie wrócić do nauki hiszpańskiego
:diamond:nie odpuszczać treningów z błahych powodów
:diamond:shipnąć Sunday Million (bo czemu nie:sfishg: )
Short-term:
:club:nie skakać po odmianach tylko rozwijać się w 9maxach KO
:club:grać A-game niezależnie od wariancji
:club:grać 4 stoliki i nie dorzucać następnych do momentu aż każda decyzja będzie podjęta na "chłodno"
:club:robić jak najwięcej notatek na graczy
:club:od października powrót po miesięcznej (z pierwotnych dwóch tygodni urlopu) przerwie na siłownie
:club:4 treningi tygodniowo (bieganie z rana to nie trening, zapierdalaj na siłownie bambo!)
:club:nie odpuszczać diety - w razie jakiegos gównianego posiłku zapisać go i na koniec każdego miesiąca rozliczyć się z tego ile syfu wpompowałem w danym miesiącu w organizm
:club:czytać co najmniej 1 książkę miesięcznie
:club:znaleźć kogoś/grupę do wspólnej analizy ♠_thumbsup: