Witam wszystkich na moim blogu,
Nazywam się Maciek, "gram" w pokera od paru lat no i postanowiłem, że będę dążył do jak najlepszej jakości swojej gry, dlatego powstał ten blog.
O sobie:
Krótko i na temat -> student, ojciec, mąż, gracz nl10/16sh, je*any leń
Jak będzie wyglądać mój blog?
Blog będzie update'owany raz w tygodniu raczej w niedziele, będę opisywał swoje zwycięstwa i porażki w realizacji celów tych pokerowych i życiowych, wyciągać wnioski,korespondować z wami, przyjmować krytykę i wrzucać update z bankrolla (chcę się zapisać do BR challange'u)
Moje cele long term:
-do końca roku grać nl25 z edge'em nad regularsami
-żyć zdrowiej
-odnowić się duchowo
-każdego dnia stawać się lepszym człowiekiem
Jak to ogarnąć?- czyli cele short termowe(październik):
-rozegrać minimum 50k rąk(12,5k na tydzień), obejrzeć i opracować 8 filmów, analizować dziennie z equilab'em min. 20 rozdań, min. 12h skajpowych burz mózgów z ziomkiem(pozdro gorolu)
-siłka 2-3 razy/tydz. (FBW), wprowadzić raz w tygodniu jakieś cardio(bieg, rower), nie cukrować napojów, nie jeść junk foodu, wprowadzić więcej warzyw, pić dziennie min. 1,5l wody
-stąpać wąska ścieżką, by móc się przecisnąć przez wąska bramę Nieba- zacznę od spowiedzi
-wziąć wszystkie w/w punkty do kupy i wdrożyć je w swoje parszywe życie:P
Start:
Zaczynam od 1 października z br 600$, zachęcam do weryfikacji moich poczynań i jechania mi po rajtach jak nie dam rady czegoś zrobić;)
PDW