Witam ![]()
Challange będzie następujący: gram 80k rozdań na 4 stołach NL2 zoom SH na platformie PokerStars. Zajmie mi to około 80h, planuję się wyrobić do końca listopada.
Następnie mnożę uzyskany
x2 (o ile będzie jakiś :D), mnożę dlatego że 160 k rozdań to liczba którą można spokojnie rozegrać w miesiąc nie pracując. Założeniem jest zobrazowanie ile mogę zarobić na tych stawkach miesięcznie oraz ustalenie $/h. Nagrody VIP + $ za satelitki fpp wliczam do profitu. Za fpp prawdopodobnie będę grał 10 osobowe SnG za 13FPP do Sounday Spark – 2 osoby dostają wejściówkę - 1$.
![]()
Dopiero co zakupiłem HM2 więc będę mógł wrzucać wykresu z challangu ale co najważniejsze pozwoli mi to analizować własną grę, wrzucać rozdania do analizy a po większej próbce również wrzucę statystyki do oceny.
W planach oczywiście mam rozwój pokerowy, na grudzień planuję kolejny challenge, wyrabianie statusu Goldstar ale na razie nie będę wybiegał w przyszłość.
W pokera gram niecały rok, więc powiedzmy sobie szczerze że jestem jeszcze świeżakiem i dopiero się wszystkiego uczę. Grywałem SnG 180 za 1$ w miarę pozytywnym skutkiem. Po drobnych wypłatach zbudowałem rolla na freerollach, potem SNG360 0,1$ , potem właśnie grałem trochę tego zooma i obecnie posiadam 200$ na ten challenge. Mam nadzieję że torby nie będzie ![]()
Wiedzę o grze cash zoom czerpię głównie ze streamów DaWarsaw’a na twitchu.
Zatem zapraszam do kibicowania, komentowania i zaczynamy!
Każdy feedback pozytywny jak i krytyczny będzie motywujący i mile widziany.
Muzyczka przed sesją i STARTUJEMY! ![]()

ale 10$ też piechotą nie chodzi