Witajcie. ; )
Nigdy nie byłem w dobry w pisaniu, aczkolwiek obiecuję się starać.
Wypadałoby przedstawić Wam moją sytuację. Jestem pracującym studentem także ciężko u mnie z wolnym czasem. Jestem na początku pokerowej drogi. Od nowego roku akademickiego staram się poświęcać czas na pokera, coś tam poczytać, pooglądać jakieś filmiki, postarać się analizować rozdania.
Moim celem jest po prostu się rozwijać.
Zakładam tego bloga ponieważ jest on potrzebny do Mega Bankroll Challenge, chociaż gdy go piszę to uświadamiam sobie pozytywne korzyści płynące z pisania bloga. Będzie on dla mnie dodatkową motywacją, aby się uczyć. Będę wstawiał tu wątpliwe dla mnie rozegrania i mam nadzieję, że wspomożecie mnie dobrą radą i będziecie cierpliwi wobec mnie ; )
Mój bankroll to 91$. Obecnie gram na 888poker turnieje sng 36 osobowe z wpisowym za 1$. Plan jest taki, że dobrze się czuję w obecnych grach i będę na nich grał do uzbierania bankrolla w wysokości 150$. Potem planuję przejść na jakieś turnieje z wpisowym za 3$ i albo będzie mi się dobrze grało, albo przegram 100$ i z 50$ wrócę na te jednodolarowe. Jak będzie to zobaczymy. Mam nadzieję, że do przodu.
To tyle ; )