Witam!
Po długim namyśle postanowiłem że założę bloga. Może zwiększy to edge na nie-storbienie rolla tym razem.
No ale od początku- w pokera gram od 2013 roku. Zacząłem od 0$, po wielu tygodniach "zabawy" na freerollach na P* udało mi się zbudować rolla... w najlepszym okresie było to chyba coś ok. 400$. Niestety bankroll management okazał się dla mnie pojęciem za trudnym bo jak siadło kilka razy to będzie dalej siadać... prawda? No niestety nie prawda... i powoli mój ciężko wypracowany roll zaczął topnieć. Ze starsów uciekłem z ostatnimi 10$ (PROFIT!
- po dwóch latach gry).
Ostatnią dyszkę postanowiłem zainwestować i pozwiedzać inne poker roomy- wybór padł na Party Poker i tam też podpiąłem sobie konto.
Aktualny stan rolla 43,85
Cel jaki mam- sky is the limit- jednak mając na uwadze Mega Bankroll Challenge niech będzie 5000$
Przez dwa lata na starsach grałem praktycznie wszystko i jakieś tam pojęcie mam więc będę grał cash (NL4) i MTT... olewam SnG bo na Party nie ma praktycznie w ogóle akcji... i tak połowa MTTków na PP nie przekracza fieldem większych sitków ze starsa.
Do wyrobienia został mi bonus od wpłaty (20% left) czyli nie długo wpadnie dodatkowe 20$, aktualnie mam też po 1 bilecie za 11$ i 5,5$...
Cele do osiągnięcia do końca grudnia:
- zdobyć złoty status na PS
- przejść na NL10 (100$ w rollu starczy)
- Wyrabiać dziennie 5 pkt lojalki przez 30 dni (promocja Gladiator)
- nie storbić !
Jakby ktoś chciał zaprosić do znajomych na Party to mój nick tam to DJkaleson ... nie wiem po co, ale ogólnie fajna opcja.
Niestety nie używam żadnych programów trackujących aktualnie więc nie będę podawał ilości rąk z cashu (chyba że jest taka opcja gdzieś w sofcie PP i o tym nie wiem), ale jak mi się uda zapamiętać to będę może wrzucał tutaj co ciekawsze spoty.