KONIEC ROKU 2015!
Zaczęło się od szukania swoich gier. Przejścia z 18nastek, na 45tki, potem na stt... dużo tego było, niby strata czasu ale jednak czegoś mnie to nauczyło. Teraz gram sobie gierki, które mogę w każdym momencie przerwać i zrobić co mam do zrobienia, nie muszę planować 5-6 godzinnych sesji, Ci co grali sng zrozumieją jak duży jest to komfort. Dodatkowo field, który sprawia, że człowiek aż chce grać, bo widzi, że jakiś swing, słabe wyniki to tylko kwestia czasu bo jest na kim zarabiać. Od kiedy przeszedłem na 3s to nie idzie wyśmienicie, powiedziałbym nawet, że idzie słabo, mała próbka to jedna kwestia, a druga jest taka, że czuję po prostu tam pieniądze.
ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! ABY WASZE MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY, ABYŚCIE CZULI, ŻE JESTEŚCIE NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU W ŻYCIU ZAWODOWYM I PRYWATNYM, A POKER DAWAŁ WAM ZAWSZE SATYSFAKCJE, RADOŚĆ I DUMĘ Z TEGO, ŻE MOŻECIE W NIEGO GRAĆ!
Wyniki z 3s póki co (wraz z $$ i zieloną)

Lekko nad ev, jednak tak czy siak - porażka.
Tutaj też nie jest wesoło:

Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie o wiele, wiele, wiele lepiej! Trzymajcie się! :f_drink::f_drink::f_drink: