Skip to forum
Notifications
Clear all

"Trudny sposób na łatwe życie"

2,867 Posts
325 Users
11146 Reactions
298.1 K Views
xDUSZEK
Spoiler

Cześć! Uznałem, że nigdy się nie poddam i dalej będę walczył. Zamknąłem poprzedniego bloga z powodu bałaganu nad którym sam nie mogłem zapanować. Zmieniłem kilka razy format gierek, które gram, jednak tylko teraz mam prawdziwą satysfakcję z tego co gram.

Pograłem przez kilka dni spiny za 1s, uznałem, że na ten moment nie ma lepszych gierek niż te, co prawda przydałoby się jakieś doświadczenie w HT, ale myślę, że i tak jest spoko.
INFO:
:heart: zagranych 500 spinów 1s z wynikiem 84 chev

Spoiler

:heart: bankroll wynosi 200$, atakuję z nim spiny 3s, powrót do 1s kiedy spadnę do 100$
:heart: zerkanie na pomarańczową non stop, nie wpływa to ani trochę na moje decyzje
:heart: całkowite wyłączenie zielonej
:heart: podsumowania $$ tylko w tygodniowych raportach MBC

Spoiler

Wiem, że stałą zmianą gierek robiłem z siebie idiotę i niektórzy pewnie mają już dość, przepraszam wszystkich, musiałem odnaleźć swoją ścieżkę.

Reply
2,866 replies
Pirate9999

Masz jakąś wstępną datę ukończenia MBC ?

Reply
xDUSZEK

Napisane przez Pirate9999
Masz jakąś wstępną datę ukończenia MBC ?

Myślałem o tym, żeby jakiś czas sobie dać, ale już sam nie wiem czy to dobry czy zły pomysł, troszkę to nie zależy ode mnie. Myślisz, że to dobry pomysł?

Reply
Pirate9999

Być może. Czas będzie gonił, więcej będziesz grał. Jeżeli chcesz dodatkowej motywacji, to mogę być Twoim rywalem i otworzyć taki sam challange ;) Ale gwarantuje, że lekko nie będzie :)

Reply
xDUSZEK

To nie tyle challenge co blog, a MBC sam w sobie dodaje mi na pewno motywacji, też grywasz 3s?

Reply
Pirate9999

Na 3s mam rozegranych 1,9k gier. Oferowałem już pomoc kilku osobą stać się wygrywającym graczem na spinach od 3s.

Reply
dexter182B

Stawiam krope i powdzenia . !!!

Reply
tigerek73

Trzymam kciuki. :f_thumbsup:

Reply
xDUSZEK

Spiny 3s póki co mnie nie rozpieszczają:

Spoiler

Oczywiście to tylko przez wariancje...

Spoiler

Oby to była wina wariancji... :coolface:

Reply
xDUSZEK
Update 1
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 95
Typ gier: SnG
Zysk/strata: +1,63$
Aktualny bankroll: 201,63$
Czas uczestnictwa w rywalizacji: 1

Dzisiaj miałem zagrać te 100 spinów, ale ledwo 10 ukręciłem, takie lagi, brak komfortu, no po prostu nie dało się grać. Mam nadzieję, że wszyscy niedługo się wyrówna póki co tylko 30 chEV na 3s, co oczywiście jest śmieszne i trudno mi uwierzyć, że to z powodu mojej gry, tym bardziej, że te spiny się poziomem od 1s nie różnią tak naprawdę.

Reply
Skroderis

Mnie jedynki tyrają gdyby jeszcze b/e było :f_love:

Reply
xDUSZEK
xDUSZEK

KONIEC ROKU 2015!

Zaczęło się od szukania swoich gier. Przejścia z 18nastek, na 45tki, potem na stt... dużo tego było, niby strata czasu ale jednak czegoś mnie to nauczyło. Teraz gram sobie gierki, które mogę w każdym momencie przerwać i zrobić co mam do zrobienia, nie muszę planować 5-6 godzinnych sesji, Ci co grali sng zrozumieją jak duży jest to komfort. Dodatkowo field, który sprawia, że człowiek aż chce grać, bo widzi, że jakiś swing, słabe wyniki to tylko kwestia czasu bo jest na kim zarabiać. Od kiedy przeszedłem na 3s to nie idzie wyśmienicie, powiedziałbym nawet, że idzie słabo, mała próbka to jedna kwestia, a druga jest taka, że czuję po prostu tam pieniądze.

ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! ABY WASZE MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY, ABYŚCIE CZULI, ŻE JESTEŚCIE NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU W ŻYCIU ZAWODOWYM I PRYWATNYM, A POKER DAWAŁ WAM ZAWSZE SATYSFAKCJE, RADOŚĆ I DUMĘ Z TEGO, ŻE MOŻECIE W NIEGO GRAĆ!

Wyniki z 3s póki co (wraz z $$ i zieloną)

Lekko nad ev, jednak tak czy siak - porażka.

Tutaj też nie jest wesoło:

Mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie o wiele, wiele, wiele lepiej! Trzymajcie się! :f_drink::f_drink::f_drink:

Reply
xDUSZEK
Update 2
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 160
Zysk/strata: -23,19$
Aktualny bankroll: 178,44$
Czas uczestnictwa w rywalizacji: 2

Panie krupierze, dlaczego? Dlaczego?!

Spoiler

Reply
Skibcio

Blog przeniesiony do Blogi Spin&Go, Twister, Jackpot, gdybyś chciał wrócić do starego działu SnG daj znać w tym temacie.

Reply
xDUSZEK
DarekFCB

Troche śledziłem Twoje blogi to i tu będę zerkał xD Powodzenia ;)

Reply
xDUSZEK
xDUSZEK
Update 3
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 146
Zysk/strata: -6$
Aktualny bankroll: 172,44$
Czas uczestnictwa w rywalizacji: 3

Reply
xDUSZEK
Update 4