Yo. Na imię mam Łukasz, ale mówią na mnie Kazik. Stąd nick - LukeKazik. Ta, wiem...
Mam 21 lat, w poksa coś tam zacząłem klikać jakieś 3 lata temu. Pograłem chwilkę, przestałem, w zeszłym roku wróciłem, znowu przestałem, później znowu wróciłem. I wiecie co? Jop, przestałem
Ogólnie nie szło mi źle, przeszedłem nl2, grałem nl5. Niestety dopadł mnie mały problem z kasą i skończyło się tak, że musiałem wypłacić wszystko co miałem na roomie. Od paru miesięcy mam stabilną pracę i stwierdziłem, że to dobry moment, żeby swoje ciężko zarobione pieniądze przeznaczyć na hazard
Coś tam sprzed roku jeszcze pamiętam, ale 3/4 zapomniałem, więc czuję się jakbym de facto zaczynał od nowa. W rollu mam 38$ (z początkowych 50, wiadomo - maszynka nie chce mnie przepuścić przez wąskie gardło
). Gram cash 6-max na starsach. Do założenia bloga zachęcił mnie rusher88, akurat oglądam jego kurs nolimit dla początkujących.
Cele na 2016 rok to:
a) robic hajs ![]()
b) patrz punkt a.
Tytuł bloga to "od zera do ballera" i oddaje on idealnie moje nastawienie. Marzy mi się takie życie, a na tym blogu pokażę że się da
Spoiler
lub nie
Wrzuciłbym mój aktualny wykres z nl2 ale wstyd trochę. No i mi się teraz nie chce. Bardzo. Już sam fakt, że zakładam tego bloga to krok milowy w mojej odwiecznej walce z wrodzonym lenistwem. I prokrastynacją.
Piwo dla tego komu będzie się chciało to czytać ![]()
Nuta motywacyjna na dziś:
Peace