![]()
Zaczynam coś nowego dla mnie i w tym roku będę mam nadzieję rzetelnie i systematycznie prowadzić bloga w którym będę przede wszystkim zamieszczał informację o tym jak mi idzie w grach turniejowych.
Biorę udział w Mega Bankroll Challenge. Moim celem jest 10k$, Uważam, że przez tyle lat w tym nauki na tyle spokojnie zasłużyłem więc z pewnością wezmę co mi się należy
Z zawodu jestem ekonomistą. Interesuję się matematyką, astronomią, psychologią oraz filozofią. Z tą filozofią zwłaszcza przy browarach to czasami trochę przesadzam i usypiam znajomych. Poker uczy mnie cierpliwości już od dłuższego czasu trochę nauczył ![]()
Moja największa wygrana to ponad 2k$, klika razy ponad 1k$ oraz inne, które niestety zbyt szybko wypłacałem i zbyt mało zostawiałem sobie na koncie. Takie ITM to dość często ale w turniejach przerwa potrafi trwać nawet kilka miesięcy aż będzie fajne shipensjo.
Gram dość agresywnie i rozważnie (tak myślę) a jak to się przełoży na wyniki zobaczymy. Będę grał głownie na P* ale chcę także na podpiętych tu roomach aby zdobywać SP i dokształcać się w nowych pokerowych trendach.
Blog ten pozwoli kontrolować się aby na szybko wszystkiego nie wypłacić i polecieć np do baru i wszystkim stawiać browarki ![]()
Od samego początku gram tylko turnieje w tym w większości MTT oraz sporadycznie SnG. W pokera gram ponad 5 lat z czego "rozsądnie" jak to uważam od ok 2 lat. Turniejowa gra bardzo potrafi zmienić mindset i nie ukrywam, że jest to moje także największe wyzwanie. Coś tam już się popsuło i naprawiam ale kończę i jestem dość rześki oraz pozytywnie nastawiony. Marazm prawie przeminął. Na bieżąco pracuję nad dobrym mindset bo bez tego niestety nic się nie osiągnie.
Czasami jakbym był trochę niemiły to prośba aby być miłym i szybko mnie przejdzie
a jak wtedy będzie spory ship to może się odwdzięczę. Ale ogólnie staram się być miły i sympatyczny. O ile nie zaliczę torby lub mam dolary na koncie jest z reguły zawsze miło. Raz w promocji na P* za wpłatę dostałem 1k$. Wróciłem pijany i przegrałem dośc szybko w kilka godzin no i wtedy byłem dość długo niemiły. Teraz już na pewno takich błędów nie popełnię i ten blog w tym także mi pomoże aby było wszystko porządnie. Obecnie staram się jednak nie przekładać moich niepowodzeń na innych!
Moją bolączką był i jest BRM. Nie ukrywam, że postanowiłem początkowo grać tank rollem. Prośba także o wyrozumiałość ale także jak najbardziej o baty abym za dużo nie skakał po stawkach tam gdzie nie trzeba. Blog ten będzie dla mnie motywacją, wyzwaniem oraz co najważniejsze nauczy mnie pewnej systematyczności bo z tym też bywa ciężko. Dodatkowo w pewien sposób będę się kontrolował aby nie zrobić sobie wstydu i pięknie osiągnąć cel a nie szybką torbę
Pozdrawiam i wish me GL!