WITAM wszystkich PLOmaniaków i nie tylko
Jak pewnie większość blogerów ...
Już od dłuższego czasu zastanawiałem się jak zamienić "byle grind" w "solid gierkę" stąd zaczynam od BLOGa motywacyjnego. Wielkim pisarzem nie jestem, nie byłem i raczej nie będę, na blogu na pewno pojawią się cele, ich realizacja oraz pogadanki jeżeli pojawi się jakaś grupka chętnych do rozmowy na tematy PLO/mindset.
no dobra wypada się przedstawić
Darek 31 lat,
poker w skrócie:
- zaczynałem od transmisji w EUROSPORCIE,
- później pojawił się dr GOOGLE,
- który pokazał POKERSTRATEGY,
- pierwszy FREEdepo na FTP długo utrzymywał się dzięki 27% RB co tydzień ! to były czasy
- grałem NL cash,
- później dokładałem HU i STEPy zamieniając je na kasę na MATRIXAch (ktoś pamięta takie gierki?)
- pierwsze gierki LIVE na studenckiej lidze pokera w Krakowie !!! pierwszy turniej mega stres i pierwszy mini cash! to było zajebiste środowisko i zajebista organizacja! wypłynęło z tej ligi kilka ciekawych osób grających teraz bardzo wysoko czy to OMASZKĘ czy MTT TH (fotkę z ligi można znaleźć na moim FB) (Bethoven, N1lmar, Cumil i kilku innych grinderów)
- później USOP Kraków SIDE EVENT i 4 miejsce CASH
- czarny piątek
też mnie dobił straciłem całego rolla P* i FTP
- przesiadłem się chyba na PARADISE lub BWIN nie pamiętam dokładnie
- w kolejnym etapie jakieś tam klikanie ONLINE szalejąc od SNG 45-180, MTT po PLO i NO8 MTT po gierki HU 4os i HT
Zaczynam z Rollem 20$ (nie jest to mój całkowity pokerowy roll) postanowiłem zacząć od najniższych stawek PLO2 ZOOM i PLO2
GL dla wszystki PLOmaniaków i do zobaczenia na stolikach!