Siema, z tej strony Kamil znany w internetach pod nickiem spaki i jego różnymi wariancjami. Jestem z 93' roku więc na chwilę startu bloga mam niecałe 23 lata.
Jestem niedoszłym studentem informatyki. Moją pasją była i jest grafika komputerowa , z którą wiązałem przyszłość i chciałem ją studiować. Niestety moja grupa wybrała specjalizację, która nijak miała się z grafiką i postanowiłem zrezygnować bo nie widzę sensu w robieniu czegoś czego się nie lubi.
Mogę powiedzieć o sobie, że jestem obeznany w 'internetach', w świecie e-sportu, z którego przechodzę do pokera. Moja kariera e-sportowa zaczęła się w okolicy roku 2004-2005, gdzie zacząłem grać w Wolfenstein: Enemy Territory, do którego przekonali mnie znajomi. Z mniejszymi i większymi sukcesami grałem w nią ponad 4 lata, do momentu gdy ludzie, z którymi wtedy grałem pokazali mi Heroes of Newerth, w którym się zakochałem. Niestety po ponad 4 latach zmagań w Enemy Territory, gra 'umarła' przez nadmiar cheaterów na serwerach i postanowiłem przerzucić się na 'stałe' do HoN'a . Grałem w niego ponad 3 lata z dużymi aspiracjami, kilkoma 'drużynami', które niedoszły do skutku. W między czasie rozpocząłem studia i dosyć duża ilość znajomych wspominała o nowym CS:GO . Nie potrzebowałem dużo czasu aby zakochać się w tej grze, bo mimo wszystko brakowało mi akcji FPS a gry MOBA nie są zbyt dynamiczne. CS:GO jest ostatnią grą e-sportową, w którą starałem się rywalizować na najwyższym poziomie (co osiągnąłem), ale nie udało mi się nigdy osiągnąć niczego zespołowo.
Pod koniec wakacji 2015 znajomi zaprosili mnie na homegamesa przy piwku i od tamtego momentu jestem fanem pokera. Z racji tego, że lubię rywalizację, której miałem dosyć dużo podczas swojej 'kariery e-sportowej' bardzo przypadł mi do gustu. Swoją przygodę z pokerem on-line zacząłem pod koniec września a tak na 'poważnie' z prawidłowym bankrollmanagementem itd od 4 lutego 2016. Miałem wtedy $2 dolary na pokerstars i stwierdziłem, że czas najwyższy skończyć z 'gamblowaniem' i graniem kart z każdej pozycji bo ładnie wyglądają. Obecnie jestem na poziomie $25, wczoraj udało mi się shipnąć freerolla na FullTiltPoker za $80 co jest moją najwyższą dotychczasową wygraną i jestem z niej bardzo zadowolony
Ogólnie interesuję się sportem (nie tak jak kilka lat temu, kiedy było jeszcze z kim pograć w piłkę - teraz połowa siedzi w domach a druga połowa porozjeżdżała się po świecie ), dobrym filmem, muzyką - głównie polski hip-hop, zagraniczny w mniejszym stopniu. Do grindu preferuje jakieś trance'owo-chilloutowe brzmienia (Podczas powstawania bloga). Uwielbiam jeździć samochodem, odwiedzać nieznane miejsca i poznawać nowych, pozytywnych ludzi. Na początek tyle wystarczy...
Nigdy nie myślałem, że będę zakładał bloga bo nie widziałem nigdy takiej potrzeby, mimo, że chcę się rozwijać i być lepszym graczem. Dzisiaj się to jednak zmieniło, gdy wszedłem w sekcję treningi i zobaczyłem dzisiejszy trening . Zauważyłem "Mega Bankroll Challenge" i w sumie to jest główny powód powstania tego bloga. Mam nadzieję, że będę ze sobą szczery i rzetelnie będę prowadził bloga aby monitorować swoje wyniki jak i również aby był przyjazny do czytania i uczestniczenia w nim.
Obecnie 'grinduje' SnG za $0.25 na 45 i 90 osób, MTT za $0,11 i $0,27 (ostatnio dodałem za $0.55 The Hot i Bounty Builder ) na PokerStars, SnG za $0.40 na 888 i od czasu do czasu Daily Dolara na FullTiltPoker.
Stan aktualny:
Data 17.02.2016
BR:
- PokerStars : $6.00
- FullTiltPoker: $9.00
- 888Poker: $6.43
Cel do osiągnięcia:
$10.000
Dla zainteresowanych dodam, że moje nicki na roomach to : spakiii1337 (PS), spaki1337(FTP), spakiii(888), ChceTakBardzo(Party).
Życzcie mi dobrej wariancji, przyda się na tych stawkach