Witam na moim blogu!
Od dłuższego czasu mam pewien problem z pokerem, który nie pozwala mi wspinać się wyżej po stawkach i mam nadzieje, że założenie bloga pomoże mi w pozbyciu się tego leaku. Mianowicie chodzi o to, że nie szanuje pieniędzy, które wygram w pokerze. Po prostu nie szanuje pieniędzy które zdobywam podczas wspinania się po stawkach. Ilekroć gdy dobiłem do rola 100$+ przychodziła chęć gry na dużo wyższych limitach NL25 :f_biggrin::f_biggrin: co, jak pewnie się domyślacie zawsze kończyło się torbą.
Tym razem chcę, żeby było inaczej. Myślę, że założenie spowoduje, że nie będę skakał po limitach, bo trochę wstyd przed społecznością ![]()
Chciałbym też dołączyć do MBC, co również powinno mi pomóc w spełnieniu swojego celu. Zaczynam od 14.85$, czyli tylu ile wypłaciłem zanim przegamblowalem reszte rola na wyższych limitach. ![]()
Ustalam sobie także BRM, którego chce się trzymać - gram ZOOM na PokerStars
0-50$ NL2
50-200$ NL5
200-600$ NL10
a dalej to już zobaczymy
Jak widzicie na NL5 wchodzę już z 10BI. Wiem, że jest to dość agresywny bankrol, ale nie chcę się kisić na tym NL2 nie wiadomo jak długo. Po stracie 2BI na danym limicie schodzę niżej.
Za chwilę zaczynam pierwszą sesje. Kolejny wpis postaram się zamieścić wieczorem GL GL!!