Skip to forum
Notifications
Clear all

Złamas zoom

85 Posts
31 Users
65 Reactions
4,346 Views
skajlacz

Cześć!

Mam na imię Kamil, 30 lat na karku. W listopadzie 2007 roku zarejestrowałem się na ukochanym Poker Strategy, uzyskałem darmowy kapitał w wysokości 50$ i zacząłem szlifować skilla grając short stack strategy na nl10. Po ponad pół roku zdecydowałem się poświęcić pasji w 99%, studiując wówczas zaocznie Informatykę i Ekonometrie ( stracony czas, ale jak się powie A, to trzeba powiedzieć B :f_rolleyes: ).

Przez 4 lata było super kolorowo, ciągły rozwój, flat RB ''spod lady" na Redbet, fishernia do nl200... do momentu blokady konta i defraudacji moich środków. Powód? Oczywiście wszystkim dobrze znany, chip dumping. Na nic zdały się pisma do różnych szczebli firmy, które pomagał mi pisać mój Affiliate... bywa.

Przyjaciel pomagał mi stanąć na nogi, ale wtedy coś we mnie pękło i zawiodłem nie tylko jego .Ponad rok męczarni na micro, niechęć do gry, co miesięczne opłaty, aż w końcu odstawiłem to na bok i wyjechałem do Holandii. Po dwóch latach, czyli lipiec 2015 wróciłem, z bagażem doświadczeń i problemów zdrowotnych :f_mad:. Minął rok, przez który pogrywałem Zoom'a na PS, naprawiłem się, znowu mogłem jeździć na rowerze, skakać, tańczyć i cieszyć się życiem, praktycznie już czekałem na kurs z urzędu na CNC, wielkie plany, ale niedługo, bo ooo to, to . Szczęście w nieszczęściu, złamany kręg odcinka lędźwiowego, gorset na 3 miesiące i późniejsza rehabilitacja.

Minęły ponad 2 tygodnie od wypadku, przez które nie przestawałem się uśmiechać, dzięki Przyjaciołom, którzy karmili mnie żelkami ( żelatyna power :f_cool:) i w końcu mogę sobie usiąść na więcej niż 15min i konstruktywnie wykorzystać dany mi czas.

Zapraszam każdego! I starego i młodego! Będziecie mogli podziwiać wyczyny człowieka bez kręgosłupa moralnego, który w iście stoickim spokoju, bez mrugnięcia okiem, bez zająknięcia się samogłoską, nie da się złamać kolejnemu two outer'owi na river, bo czymże są kolejne złamane asy, kiedy podczas toalety jedyne co potrafisz z siebie wyrzucić to łzy i soczysty synonim stwierdzenia 'ja cię sunę!' :f_biggrin:

Jak już zauważyliście, będę walczyć na zoom'ie na P*. Głównym celem są stawki nl100, ale po drodze mam wydatki, więc póki co cisnę do 14 sierpnia do max nl16 ( mała wariancja, pewny zysk ).
Roll startowy: 75$
ilość rąk na dzień: min 6k

Gram 3-4 stoliki, nl5, podmieniam jeden stolik z limitu wyżej kiedy mam 10bi - wiem, very agressive, ale nie mam z tym problemu :f_drink:. Update'y starał się będę robić codziennie, przynajmniej do 14 sierpnia. Start jutro :f_love:

Reply
84 replies
Frostbum

Powodzenia :)

Reply
szybkiszymi

Będę zaglądał:) Powodzenia:)

Reply
niemambopoco

,

Reply
ShakeMeDown

.

Reply
max88xam

powodzenia. Pytanie - 6 k dziennie hmmm a jak grasz 4 stoliki zooma to ile wychodzi Ci rak na godzine ? ja wróciłem do gry 3 dni temu gram 2 stoliki zoom narazie na NL2 i wychodzi mi około 650-750 na godzine na fullringu? i pytanko drugie bedziesz grał fullring czy shorthanded? Bo jak fullring to będe śledził ;)

Reply
skajlacz

Gracias Amigos ! :f_drink:

max88xam
Pardon, zapomniałem napisać, gram SH :) i mam nadzieję, że i tak czasem zajrzysz :f_thumbsup:. Grając 4 stoliki wychodzi 1k - 1,3k hands/h, grając 3 stoliki, ~900/h . Ważne, żeby grając zoom'a, nie klikać na siłę te +100 rąk więcej bo to się mija z celem. Odpoczywaj podczas gry, smakuj każde rozdanie i ciągnij max value :f_love:.

" Podejście pierwsze "
Nie udało się ugrać minimum, ale siła wyższa. Pograłem w południe, padł net. Pograłem wieczorem, wywalało P*, nie wspominając o plecach, ale nie jest źle. Wykres od połowy nl10, wskoczyłem half stackiem na 2 stoły przy 10bi, dołożyłem trzeci i jakoś poszło :f_drink:

Roll: 132 $
Promocja: 1$

Reply
skajlacz

Sentencja na dzisiaj - hero fold Twoim przyjacielem :profit:

Rozegrałem dwie sesje, uzbroiłem się w cierpliwość, nadgoniłem pierwszy dzień i ogólnie git majonez :f_pleased:

Roll: 227$
Promocja: 3$

Wykres 2dni razem

Reply
LiverJames

.

Reply
yubby

ej ładnie to leci, powodzonka! no i dużo zdrówka :) też klikam nlsh zoom, ale zaczynam od nl2 :)

Reply
PozeraczSwiatow

.

Reply
skajlacz

yubby
Dzięki :f_love:. Tobie również powodzenia we wspinaniu się na szczyt! :f_drink:

Kolejny dzień jeszcze nie minął, a już ~5k rąk pękło. Why so serious? Zapytacie. Nie mogłem spać do 7, więc śniadanko, kawka i nl16! 2BI stop loss.
Tak. Tego mi brakowało w większym player poolu - DYNAMIKI - spazzowali do mnie, aż furczało. Niestety nic nie trwa wiecznie i wajcha poszła w dół... tak bardzo... w dół :f_eek:

Pierwsze 3k rozdań to nl16, później tylko nl10. Ogólnie w skrócie 2 shipy na nl16 , po których wiedziałem co się zbliża, AA <KK, AA<JJ. Dużo 'zarobiłem' na foldach, mogła być większa dolina :f_rolleyes:. Jutro będzie lepiej :f_thumbsup:.

Roll: 152 $
Promocja: 5 $

Spoiler

Reply
skajlacz

¡Hola!

Wczoraj czułem się jak zużyta dętka, przez ostatnie dni praktycznie nic nie jem, a waga leci w dół. Dzisiaj zjadłem i też oczywiście źle, bo zaraz puchnę i uciska mi nerwy, a wtedy nawet leżenie nie pomaga :f_mad: . Płakać się chce :f_cry:.
Póki co od wczoraj zagrałem +6k rozdań, wiem, że miało być codziennie, ale ból jest silniejszy niż skupienie na stołach. Mozliwe, ze po północy jeszcze usiąde do gry.

Roll: 188 $
Promocja: 8 $

Spoiler

Reply
pawelplay

Nie jesteś może z Zielonej Góry?

Reply
B3DNAR3K

Zacny tytuł bloga Milordzie :milord: powodzenia w grze

Reply
wg123

.

Reply
skajlacz

pawelplay
Górny Śląsk :f_drink:

B3DNAR3K
dzienx :fuckyeah:

Reply
skajlacz

Cooler coolerem, ale tutaj na River powinien być solid Fold. Nie pomyślałem tylko snap bet/call, a później :f_mad:

HAND

Krótka sesja, ale grosz do grosza :f_drink:

Roll: 225 $
Promocja: 8 $

Spoiler

music

Spoiler

Reply
skajlacz

We wtorek mało gry (2-3 stoły nl16), lekka chandra z braku słońca i ruchu, do tego zanik mięśni pośladkowych powoduje, że odgniatam sobie miednicę i kręgosłup - chory ból. Obejrzałem live session nl200 Ilaresa i przerobiłem całą serię "Zaawansowana praca nad post-flopem" - świetne i bardzo pomocne, dzięki Govi! :f_drink: .
W środę wróciłem na nl10 i zostaję robić hajs do wypłaty :f_smile:.

Roll: 262 $
Promocja: 10 $

Spoiler

Polecam film jak i cały kanał na youtube oraz zapraszam do dyskusji zwolenników i przeciwników :)

Spoiler

Reply
yubby

Ciekawy filmik, jednak takie teorie traktuję z dużym przymrużeniem oka, niemniej geometria, astrologia, religioznawstwo i historia kultur starożytnych to bardzo, bardzo ciekawe dziedziny.

Najbardziej zaintrygowała mnie koncepcja kasowania pamięci i spadania o kilka poziomów świadomości. Jestem schozofrenikiem i w jednym ze stanów psychotycznych miałem, jak to nazywam, "wizję" bardzo zbieżną z tą przedstawioną w wideo. Ostatnio trochę dystansuję się od tych tematów bo kojarzą mi się z naprawdę chorymi jazdami, ale film mnie nawet zainteresował - przeważnie wyłączam takie rzeczy po 3 minutach :D

Reply