Cześć!
Mam na imię Kamil, 30 lat na karku. W listopadzie 2007 roku zarejestrowałem się na ukochanym Poker Strategy, uzyskałem darmowy kapitał w wysokości 50$ i zacząłem szlifować skilla grając short stack strategy na nl10. Po ponad pół roku zdecydowałem się poświęcić pasji w 99%, studiując wówczas zaocznie Informatykę i Ekonometrie ( stracony czas, ale jak się powie A, to trzeba powiedzieć B
).
Przez 4 lata było super kolorowo, ciągły rozwój, flat RB ''spod lady" na Redbet, fishernia do nl200... do momentu blokady konta i defraudacji moich środków. Powód? Oczywiście wszystkim dobrze znany, chip dumping. Na nic zdały się pisma do różnych szczebli firmy, które pomagał mi pisać mój Affiliate... bywa.
Przyjaciel pomagał mi stanąć na nogi, ale wtedy coś we mnie pękło i zawiodłem nie tylko jego .Ponad rok męczarni na micro, niechęć do gry, co miesięczne opłaty, aż w końcu odstawiłem to na bok i wyjechałem do Holandii. Po dwóch latach, czyli lipiec 2015 wróciłem, z bagażem doświadczeń i problemów zdrowotnych :f_mad:. Minął rok, przez który pogrywałem Zoom'a na PS, naprawiłem się, znowu mogłem jeździć na rowerze, skakać, tańczyć i cieszyć się życiem, praktycznie już czekałem na kurs z urzędu na CNC, wielkie plany, ale niedługo, bo ooo to, to . Szczęście w nieszczęściu, złamany kręg odcinka lędźwiowego, gorset na 3 miesiące i późniejsza rehabilitacja.
Minęły ponad 2 tygodnie od wypadku, przez które nie przestawałem się uśmiechać, dzięki Przyjaciołom, którzy karmili mnie żelkami ( żelatyna power :f_cool:) i w końcu mogę sobie usiąść na więcej niż 15min i konstruktywnie wykorzystać dany mi czas.

Zapraszam każdego! I starego i młodego! Będziecie mogli podziwiać wyczyny człowieka bez kręgosłupa moralnego, który w iście stoickim spokoju, bez mrugnięcia okiem, bez zająknięcia się samogłoską, nie da się złamać kolejnemu two outer'owi na river, bo czymże są kolejne złamane asy, kiedy podczas toalety jedyne co potrafisz z siebie wyrzucić to łzy i soczysty synonim stwierdzenia 'ja cię sunę!' ![]()
Jak już zauważyliście, będę walczyć na zoom'ie na P*. Głównym celem są stawki nl100, ale po drodze mam wydatki, więc póki co cisnę do 14 sierpnia do max nl16 ( mała wariancja, pewny zysk ).
Roll startowy: 75$
ilość rąk na dzień: min 6k
Gram 3-4 stoliki, nl5, podmieniam jeden stolik z limitu wyżej kiedy mam 10bi - wiem, very agressive, ale nie mam z tym problemu :f_drink:. Update'y starał się będę robić codziennie, przynajmniej do 14 sierpnia. Start jutro ![]()