Blog do zapisywania wyników, raczej będzie pusto ![]()
Gram: cash
Poker roomy, na których będziesz grał: Unibet
Początkowy bankroll: 144 euro
Cel, który chcesz osiągnąć: 1000 euro
Update
Ilość rozegranych rąk: 1885
Typ gier: cash
Zysk/strata: -5 euro
Aktualny bankroll: 139 euro
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1
Tak, obecnie gram NL4 ![]()
Update 2
Ilość rozegranych rąk: 325
Zysk/strata: + 6 euro
Aktualny bankroll: 145 euro
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 2
Hej
jak oceniasz poziom na unibecie ? jak się gra ?:) też grywam tam nl 4 obecnie ![]()
Pozdrawiam
Nie wiem czy na jakimś popularnym roomie jest niższy poziom niż na nl4 na unibecie. Grałem chwilę z winrate ponad 20bb/100. Na każdym stole zawsze siedzi przynajmniej jeden mega fish, często cały stół to fishe. Na nl10 jest więcej weekregów którzy nie oddają stacków z byle czym ale poziom jest niższy niż np. na zoomie nl2-nl5.
. i powodzenia ![]()
@Stasjo88 ten winrate to tylko tak ze sporym +/-, czy udaje Ci się jakoś liczyć ilość rozegranych rozdań (poza szacowaniem na podstawie ilości obejrzanych flopów?).
Krótko grałem na nl4 ale potrafiłem być kilkanaście BI na plusie po dwóch godzinach grania na 6 stołach więc to tak mocno +/- . Wiadomo, że trafia się bezkarcie albo dostaniemy badbeata ale ogólnie jest sporo osób, które nie znają nawet podstaw i stakują się zawsze łapiąc TP bez kickera. Jedna rada, nie blefować ich bo oni wszędzie widzą blefy, więc valuebetujemy jak mamy i ładnie się wypłacają.
Tak pi razy drzwi to jak pomnożycie ilość rozegranych flopów x3 lub x4 to powinna mniej więcej wyjść ilość rozegranych rąk.
Mnożę ilość rozegranych flopów przez 5 i wychodzi +/- ilość rozdan
(staram się obecnie grać bardzo tight)
Poziom jest niski, ale be HUDa jest mniejszy edge. Gram bardzo mało, w najbliższym czasie pewnie to się nie zmieni
Update 3
Ilość rozegranych rąk: 415
Zysk/strata: + 8 euro
Aktualny bankroll: 157 euro
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 3
Mniejszy edge jest wtedy gdy my nie mamy huda a inni mogą z niego korzystać. W sytuacji gdy my jesteśmy unkiem dla innych wachlarz naszych możliwości jest bardzo szeroki. To tylko kwestia naszych umiejętności. Jeśli na mikro nie czujesz dużej przewagi to marsz do nauki
Na micro spokojnie można wygrywać nie mając HUD-a. Kwestia obserwacji przeciwników przy stole.
Mamy mniejszy edge na rekreacyjnych graczy, który np. na P* i tak nie korzystają z HUD-a. Gram już kilka ładnych lat, od mikro po 100NL
Oczywiście, że czuję przewagę na 4NL... gorzej czasem i motywacją do gry:(
Update 4
Ilość rozegranych rąk: 404
Zysk/strata: + 14 euro
Aktualny bankroll: 171 euro
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 4
Update 5
Ilość rozegranych rąk: 0
Zysk/strata: 0
Aktualny bankroll: 171 euro