Spoiler
Yo
Zakładam tego bloga w celu rozwojowym w pokera głównie, przy czym realizowane będą też poboczne cele o których później. Oglądam materiały szkoleniowe, bo nie chce narobić sobie leaków, które już pewnie sie wkradły, ale nawet o nich nie wiem
Trzeba je szybko zabić ! przy kursie dla początkujących ( trenera rusher88
) postnowiłem zrobić ten krok dla siebie by notować cały progres i regres, całe szczeście i pecha który będzie moim powodem bym stawał się lepszy, rozumiał więcej i grał wyżej !
O sobie ![]()
Mam 21 lat, w pokera gram od stycznia 2016, konto na P* założyłem kilka dni po moich urodzinach w maju. Wcześniej za dzieciaka grałem troche w szachy, od 4 klasy podstawowej do 2 LO grałem w drużynie koszykarskiej na pozycji rozgrywającego w zespole. U- 14 Udało nam sie dojsc do połfinałów Polski w Zielonej Górze, a jako U-16 do ćwierćfinałów w Katowicach. Moim 1 hobby któremu oddałem się bez reszty była jazda na deskorolce. Zacząłem w wieku 6 lat, skończyć musiałem w wieku 14-15 z przyczyn osobistych :thinking:, kiedys pewnie napisze dlaczego. Jest filmik, ze mna w roli 1 planowej majacy ponad 100k wyświetleń ale wstydze sie go tu wstawic ze wzgledu na moją gębe w wieku 12 lat :rage::rage::rage: Uwielbiam sporty ekstremalne ! Dzięki tacie słucham muzyki ponadczasowej tzn :diamond:The Beatles:diamond: głównie i muzyki do lat 80 Studiuje na AWF'ie 3 rok, Chce iść w ślady Heroesa z naszego forum, to znaczy, chodzi mi o wyniki :profit::profit: :spade::spade::spade:
CO GRAM ? ![]()
Roll to 12$ i przyjąłem BRM 100 buy inów czyli gram
" SNG za 0.10$ "
ale szybko chce się piac w góre by uzbierać na Poker trackera i trenera, który napewno przyspieszy mój rozwój o lata świetlne ![]()
Wcześniej grałem wesołego pokera tzn przy tym samym rollu mtt za 1-2$ co wiadomo jak mogło sie skonczyć :|:facepalm:
Ostatecznie chce grać MTT z jak najwyższym wpisowym
- nie korzystałem z 50$ od pokerstrategy, bo nawet nie wiem czy moge.
CELE
-Do końca grudnia zdać minimum 1 kolokwium z anatomii
- Do końca lutego wejsć na 0.25 SNG lub dalej !
- Dokończyć program dla poczatkujących ( rushera88 )(akt 5 odcinek) załapać sie na darmowy coaching ![]()
- Wrócić do codziennego medytowania które daje mi bardzo wiele
- Więcej ćwiczyć tzn bieganie minimum 3 x tydzień, ćwiczenia w domu
- Odżywiać się zdrowo, tzn woda, owoce, słoiki od mamy
soki 100%
Co tydzień albo częściej bede raportować co u mnie i jaki mam bankroll. Za dużo tu napisałem, nigdy wiecej nie bedzie takiego długiego posta ![]()
Do usłyszenia !:truestory:
Tak było kiedyś, teraz siekam na party MTT 5,50$ i dziele się tym co nie tam spotyka do czasu wejścia na wyższe stawki, bang. A♠: