Jak z tytuły wynika 3 klasa liceum, za 3 miesiące matura więc najlepszy okres by się zebrać i zacząć granie
Plan jest prosty zaczynam od NL2 z 70 dolarami i lecę przez limity albo torba. Bankroll jaki zamierzam stosować to 40BI i przy zejściu na 30BI powrót na niższy limit. Dość konserwatywnie lecz ma być to dłuższa przygoda a nie run trwający tydzień. W pokera gram od roku i zaliczyłem dosłownie wszystko MTT,Spiny,Sitngo nie mam doświadczenia tylko w cash więc bardzo logiczny jest ten wybór. Najlepiej szło mi w Spinach jednak gracze na 0,25$ i 1$ sprawiają wrażenie że jeszcze nie do końca poznali zasady albo grają w ruletkę i all-inuja każde rozdanie bawiąc sie przy tym świetnie. Zoom dlatego że cierpliwości niestety brak a miejsce na monitorze ograniczone:pcuser:. Bloga zakładam by nadać sobie systematyki gdyż z tym też mam spore problemy :). A plany na najbliższy okres? Takie jak na gifie
Spoiler

Przy okazji wezmę udział w Mega Bankroll Challange wyznaczając sobie jako najbliższy cel 1080$:challenge:
Edit. Niestety przypadkowo w trakcie pisania opublikowałem post
Dorzucę coś o sobie. Mieszkam w Łodzi lecz bardzo związany jestem także z Poznaniem skąd pochodzę. Grałem półzawodowo w piłkę nożna przez 8-9 lat mega przygoda jednak okręgówka for living to raczej ciężki kawałek chleba. Przy okazji inwestuje na GPW bawiąc się analizą techniczną. Na koniec pomimo tego że jestem w klasie humanistycznej mam bardzo ciężkie pióro (tylko z powodu historii) lubię dokształcić się w kwestii liberalizmu. Oczywiście otwarty również jestem na piwo+wino+wódkę więc wszelkie propozycje chętnie przyjmę ![]()
Edit 2. Dostałem się na studia do Poznania(ale to dłuższa historia) i wraz z 2018 biorę się po raz enty za gry cash. Tym razem NL5 sh reg i przechodzić limity. Mam 100$ o tym też sie pojawi informacja ale wszystko po kolei. Biorę się za granie i realizacje postanowień noworocznych które wraz z brakiem mojej samodyscypliny i konsekwencji wydają się niemożliwe ale o tym wiecej w niedziele po pierwszym updatcie