Update 1
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 2 294
Typ gier: Cash
Zysk/strata: +8,03 $
Aktualny bankroll: 58,03 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach):1

Cele jakie sobie wyznaczasz powinny być stosunkowo trudne, ale i osiągalne ![]()
Nie wiem czy zdobycie 1000000 $ jest celem łatwo osiągalnym, ale
Uważam, że zdobycie mln$ jest proste i trudne... zależy od punktu, tu już każdy wie jakiego. Jednak startując z pułapu 50$ z małym doświadczeniem jakie posiadam faktycznie będzie... no i tu się okaże jak będzie... Myślę, że na odpowiednie wyciąganie wniosków trzeba będzie poczekać jakiś czas, a słowo "czas" jest tutaj kluczem. Dzięki Skibcio.
ps. Pewien nie jestem czy mam cytować, ale... Czas upłynie, tak jak każdy ból kiedyś przeminie.
Każdy limit zaczynając od NL0,02 kończąc na NL400 to krok, który przybliża mnie do zrealizowania wyzwania w Mega Bankroll Challenge. Limitów jest 14
Od 2NL do 400NL jest 9 limitów? 2, 5, 10, 16, 25, 50, 100, 200, 400? Skąd te 14? Nawet dodając 20NL, 30NL które chyba 888 widziałem to i tak jest 11
baadnewz01 - Zamiast udzielić rzeczowej odpowiedzi użytkownikowi "Edited212"(przecież jesteś Moderatorem), to spamujesz dodając bezużyteczny post.
Edited212 - Sprawdź dokładnie, zapewniam Cię, są jeszcze wyższe limity.
Napisane przez FIMLITJIHI
Każdy limit zaczynając od NL0,02 kończąc na NL400 to krok, który przybliża mnie do zrealizowania wyzwania w Mega Bankroll Challenge. Limitów jest 14![]()
No są wyższe niż 400NL. 500, 600, 1000, 2000, aż do mijony monetNL, ale dla mnie sformułowanie "kończąc na" = ostatni krok.
Napisane przez Edited212
Napisane przez FIMLITJIHI
Każdy limit zaczynając od NL0,02 kończąc na NL400 to krok, który przybliża mnie do zrealizowania wyzwania w Mega Bankroll Challenge. Limitów jest 14![]()
No są wyższe niż 400NL. 500, 600, 1000, 2000, aż do mijony monetNL, ale dla mnie sformułowanie "kończąc na" = ostatni krok.
Zaczynając od NL0,02 potem NL0,05 i tak do NL 400.
Podajesz duze ciemne po "NL"? Bo w takim razie to zamierzasz grac 40000NL i do tego zaś jest więcej niż 14 limitów. Wiesz, czepiam się - ale tylko z tego powodu że nic nie napisaleś o tym co tu będzie. 14 kroków - i co? Jakich kroków? A Twoje tłumaczenie tych kroków nie ma sensu, chyba że ja zmęczony dzisiaj jestem i nie ogarniam. Albo omijasz jakieś stawki typu 16NL czy 500NL. Określ trochę co tu będzie i co chcesz osiągnąc. Bo dziennik tego typu jak prowadzisz to sobie równie dobrze w excelu możesz utworzyć. I tak nikt oprócz Ciebie tego czytać nie będzie albo nie będzie nikogo to obchodziło
Tak, podaję duże ciemne po "NL", to błąd?? Jeśli tak, to dziękuję za wyprowadzenie mnie z niego. Edited212, blog jest założony z myślą o uczestnictwie w Mega Bankroll Challenge, abym mógł w nim uczestniczyć ten "dziennik z excela" jak go nazwałeś jest obowiązkowy. Nikt nikogo nie zmusza do czytania i przeglądania tego co tutaj się znajduję. Bez bloga nie ma wyzwania. Każdy z nas forumowiczów ma wolną wolę, tym bardziej nikt z nas, ani Ty, ani ja nie powinien drugiej osobie mówić co ma robić, a czego nie. Jeśli coś będę chciał napisać to to zrobię.
Czy to błąd - kwestia umowy chyba. Ja się jeszcze z czymś taki nie spotkałem po prostu. A co do bloga - jasne że tylko od Ciebie zależy co w nim będzie i nikt nie ma zamiaru Ci mówić co masz pisać a czego nie. Jednak lepiej jest raczej tworzyć coś co ludzie czytają, bo zawsze lepiej jak Ci ktoś dopinguje, tudzież udziela ciekawych rad, bo np. jest bardziej doświadczony

Update 2
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 32 977
Zysk/strata: + 59,31 $
Aktualny bankroll: 117,34 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 2

Update 3
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 0
Zysk/strata: 0 $
Aktualny bankroll: 117,34 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 3
Problemy z bazą w PT4 dlatego nie ma wykresu. Problem był rozwiązany, ale tylko krótkoterminowo, nadal nie mogę korzystać z oprogramowania trakującego dlatego nic się nie zmieniło jeśli chodzi o Update.
Update 4
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 14 553
Zysk/strata: +35,43 $
Aktualny bankroll: 152,77 $
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 4
Spoiler

Update 5
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 40 403
Zysk/strata: +123,13 $
Aktualny bankroll: 275,90$