Witam wszystkich ponownie.
Trochę mnie nie było (miałem już kiedyś blog o walce z nl2 :-\ - przegranej walce) ale przez ten czas przeszedłem sporą drogę w uczenie się pokera :). Mnóstwo filmów szkoleniowych oraz teorii, strategi pokera niskich stawek i oto wracam ponownie.
Niestety musiałem porzucić walkę gdyż TILT był większy niż umiejętności. Postanowiłem zacząć od nowa gdyż nie ma się co poddawać i kontynuować lecz zastosować system GRUBEJ KRESKI i zapomnieć o tamtych stratach.
Walczę nad budowaniem rolla od nowa, aby pograć jakieś bardziej profitowe limity no i zostać PROSEM jak wszyscy ![]()
Obecnie grywam na PartyPoker oraz na PokerStars (dalej nie wiem gdzie lepiej budować rolla)
Zacząłem pogrywać dwa tygodnie temu więc aby jakoś zacząć na nowo "pochwalę" się trochę wynikami.
Wynik który zaprezentuję pochodzi z kilku sesji gdyż gram obecnie bardzo uważnie i grywam jeden, max dwa stoły ZOOM lub FastForward.
Myślę że zapiszę się także na Bankroll Challange bo każda motywacje się przyda w walce z lenistwem, brakiem czasu oraz niewystarczającymi umiejętnościami.
No to zaczynamy !!!!
Oto wyniki od momentu startu na nowo
Hands: 6273
bb/100: 9,95
Total: +31,22 $
A oto wykresik

Jak widać do około 2,5tys rąk byłem mocno nad EqV ale już na końcu mniej więcej się to wyrównało. A już trochę się martwiłem że mam więcej szczęścia niż rozumu.
Plan jest taki aby co kilka dni prezentować wyniki w formie podsumowanie hands/bb/total. Raz na jakiś czas zaprezentuję także uaktualniony. Licze na waszą pomoc w sprawie analizowania trudnych spotów oraz motywacji z walką z limitem.
To chyba na tyle, jeśli chodzi o pewien wstęp. :f_biggrin::f_confused::f_cool::f_cry::f_drink::f_eek::f_frown::f_grin::f_love::f_mad::f_o::f_p::f_pleased::f_rolleyes::f_smile::f_thumbsup::f_tongue::f_ugly::f_wink::f_zZz: