Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 0
Typ gier: cash NL10 zoom
Zysk/strata: 0
Aktualny bankroll: 100$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 0
Cel: 10 000 $

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 0
Zysk/strata: 0
Aktualny bankroll: 100$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 0

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 6110
Zysk/strata: 51,56$
Aktualny bankroll: 151,56$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 1

Rozgrzewka, dawno nie grałem na limicie nl10 więc cały czas prowadzę rekonesans tych stawek. Ogólnie poziom bardzo przyjemny, masa nitów(rekordzista po 121 rękach miał staty 8/1), mnóstwo fishy i słabych regularsów.
Ryby młócą mnie strasznie, wpadam pod ich top range, latają im jackpoty i ogólnie chyba nie doceniam ich poziomu. Są strasznie agresywne, więc w najbliższym czasie będę musiał się skupić nad ich odpowiednią eksploatacją.
Co do regularsów, to można czytać ich jak książkę, w porównaniu z nl25, które sprawdzałem w grudniu są o co najmniej 2 klasy słabsi. Proste i oklepane zagrania.
Mimo całkiem przyzwoitego wyniku końcowego większość czasu leciałem na swingu pod kreską, dystrybucja kart była mega słaba, popełniłem masę niewielkich błędów. Sizing 1/3 nie działa na tych stawkach tak jak wyżej, w połowie volume musiałem ograniczyć ten sizing i go podnieść.
Volume zamierzam powoli acz regularnie zwiększać(w tym tygodniu jak powtórzę obecne będzie dobrze). Od marca powinno już być na poziomie 100k per month. Powyżej 25 bi dodam też 3 stolik.
Pozdro!

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 7271
Zysk/strata: 73,64$
Aktualny bankroll: 225,20$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 2

Wykres z całości od kiedy dołączyłem do MBC. Jak ktoś podpowie jak usunąć te filtry daty w HM2, to będę wstawiał z pojedynczych tygodni.
Mimo przyzwoitego wyniku grałem większą padake niż w poprzednim tygodniu. Remont, więc czasu na grę mało. Dorzuciłem 3 stolik, bo volume byłby tragiczny.
To co ludzie odpierdalają na nl10 zoom to przechodzi wszelkie granice. Gość w 3betowanej puli po moim 4becie na flopie sprawdza z gutshotem pozostawiając 25-30% stacka. Oczywiście nie muszę dodawać, że na turnie mu wlazło:why:
Jak zrobi się u mnie trochę luźniej to może skręcę jakąś komplikacje radosnej twórczości z tych stawek.
A 6,40$ z rakebacku, szał! Z fartem
Napisane przez LeborW
Wykres z całości od kiedy dołączyłem do MBC. Jak ktoś podpowie jak usunąć te filtry daty w HM2, to będę wstawiał z pojedynczych tygodni.
w zakladce report, uzywam filtru date range/ last week

pokazane sa dni od poniedzialku do niedzieli ubieglego tygodnia dlatego wygodnie jest wstawiac w poniedzialek czy wtorek podsumowanie poprzedniego tygodnia, ale nie wiem czy o to chodzilo
w zakladce report, uzywam filtru date range/ last week
mi wyświetla historie od niedzieli 28.01 do soboty 03.02
Bardziej mnie interesuje jak usunąć filtry custom data range, które się wcześniej utworzyło albo co zrobić aby filtr last week obejmował okres od poniedziałku do niedzieli.
Users\\AppData\Roaming\HoldemManager\Filters i usunąć plik RecentCustomDateRangeFilters.Filters
a jesli chcesz tydzień od poniedziałku to wchodzisz w hm2 w settings i w general settings po prawej na środku masz od kiedy ma Ci tydzień liczyć. Zaznaczasz monday
Napisane przez shinthps
Users\\AppData\Roaming\HoldemManager\Filters i usunąć plik RecentCustomDateRangeFilters.Filtersa jesli chcesz tydzień od poniedziałku to wchodzisz w hm2 w settings i w general settings po prawej na środku masz od kiedy ma Ci tydzień liczyć. Zaznaczasz monday
:f_drink::f_drink::f_drink:

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 4950
Zysk/strata: 130,41$
Aktualny bankroll: 355,61$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 3
This week:

Overall od kiedy dołączyłem do MBC:

Volume frustrujący, ale mam nadzieje, że nadchodzący tydzień będzie już ostatnim poniżej 10k per week. Cokolwiek zagrałem dopiero w czwartek i sprzedawałem suckouty na prawo i lewo. W niedziele już na klimacie grałem najlepszą grę odkąd dołączyłem do MBC. Przydałoby się jaką analizę zrobić, jednak na razie nie ma na to czasu.
Gównoredzy już mi jadą od fisha:

Rakeback: 9,72$, z fartem!

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 5797
Zysk/strata: 21,89$
Aktualny bankroll: 377,50$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 4
This week

Overall

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 7306
Zysk/strata: -76,01$
Aktualny bankroll: 301,49$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 5

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 13 319
Zysk/strata: -151,63$
Aktualny bankroll: 149,86$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 6
Rakeback: 20$ w sc + 2$ z skrzynki
Wyniku tygodniowego nie wstawiam, bo podałem powyżej a ciekawszy jest wynik niedzielnej sesji:

Overalla też nie wstawiam bo już dziś pograłem i się trochę pozmieniało a nie chce mi się filtrów ustawiać.
Ogólnie ostatnie 2 tygodnie to zjazd prawie -24 bi. To potwierdza jak ważny jest BRM. Dystrybucja kart był mega słaba ale jeszcze słabsza była moja gra. Na pewno kilka a może i nawet kilkanaście bi dałoby się zaoszczędzić.
Widmo nadal istnieje, zbieram zakłady ![]()

Mam prawie 50k rąk rozegranych i rozpocząłem dogłębna analizę. Już pojawiły się pierwsze korekty, nowe kontrkoncepty, które na bieżąco będę wprowadzał i testował. Czuje ogień
Mietek Fogg to był równy gość. U mnie na blogu prawdziwa muza a nie jakieś telefony czy wszystko może się zdarzyć jak u innych na blogu. Jasne kurwa, że wszystko się może zdarzyć, wielkie mi odkrycie

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 9936
Zysk/strata: 102,83$
Aktualny bankroll: 252,69$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 7

Zapomniałem wcześniej:fouet:

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 10095
Zysk/strata: 47,48$
Aktualny bankroll: 299,97$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 8

profitu z gry wyszło 17,48$ ale wymieniłem sc na $$$, więc dodałem to do rolla.

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 6006
Zysk/strata: -18,12$
Aktualny bankroll: 281,85$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 9

stratę pomniejszyłem o cash ze skrzynki

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 7081
Zysk/strata: 137,82$
Aktualny bankroll: 419,67$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 10

Update
Ilość rozegranych rąk/turniejów: 7694
Zysk/strata: 47,12$(27,58 z gry, 3 z rakeback, 16,54 z freerolli)
Aktualny bankroll: 466,79$
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 11