Na PokerStrategy w artykule "Proste nawyki, które poprawią twoją grę" jednym z punktów jest stworzenie bloga pokerowego.
Może faktycznie z pierwszym dniem 2017 roku pora na zmiany.
No to zaczynamy ...
Tak, jestem po czterdziestce, mieszkam na Zagłębiu Dąbrowskim, mam małą zwariowaną rodzinkę, pracę - standard chyba ![]()
Poker od jakiegoś czasu przewija się w moim życiu, a dokładnie kiedy mam chwilę wolnego, ale nigdy nie było okazji ani chęci by wreszcie zabrać się do niego od podstaw.
Do tej pory obce były dla mnie te wszystkie "matryce", "ręce startowe", "pozycje" - no tych trochę znam po piętnastu latach z żoną ale wszak nie o to tutaj chodzi.
Powoli zatem kompletuje swój warsztat pracy, gromadzę materiały, książki, filmy itp. Systematycznie się uczę, trochę gram utrwalajać zdobytą wiedzę.
I powiem szczerze, że podziwiam i zazdroszczę wszystkim Wam, którzy gdzieś tam posługujecie się tymi NL25, NL5, NL100 .. szacun !
W Nowym Roku życzę Wam zdrowia bo po tym co tutaj czytam to kasę to Wy już macie
Ale już na poważnie - Wszystkiego Naj Dla Was wszystkich w Nowym Roku !!!!

Jestem w połowie i ciągle mnie zaskakuje. Kto się nie rozwija ten stoi w miejscu