Jestem pokerową fiszką, która chce przebić swoje limity i nurkować coraz więcej w tytułowym "akwarium".Bloga założyłem dlatego, aby w końcu zmotywować się do nauki.Tyle słowem wstępu ![]()
Spoiler
Mam na imię Adrian, mam 18 lat. Przez to, że jeszcze nie pracuję tylko uczę się w technikum ma dużo czasu aby móc poprawić swoją grę.Prócz pokera interesuję się marketingiem oraz sportem. Najlepsze i zarazem najgorsze jest u mnie to, że nigdy nie chcę się poddać choćby sytuacja była najgorsza z możliwych. Nigdy nie prowadziłem bloga ale mam nadzieję, że ten nie będzie totalną katastrofą
Spoiler
Moim celem jak chyba każdego miłośnika pokera jest ciągła nauka gry oraz poprawianie jej do maksymalnych możliwości. Do końca roku chciałbym już grać minimalnie NL 25 i osiągać na nim korzystne wyniki. Aby sobie to ułatwić postaram się:
- Analizować raz w tygodniu oznaczone przeze mnie rozdania
- Znaleźć/utworzyć jakąś małą grupkę learningową ( z 4os. max ), gdzie każdy nawzajem będzie sobie pomagał
- Nie grać na siłę.
- Rozwijać się przez oglądanie streamów, materiałów na grupie i analiz rąk na forum.