.
bedzie grane na 100bi bedzie 300$ gramy za 3.
Nie rozumiem. Na starsach nie ma spinów za 3$.
![]()
Przy cev ok. 70 będziesz potrzebował ok. 2500 gier żeby ugrać 100$ do awansu. Do tego wyniku powinieneś dążyć. Takie minimum żeby myśleć o awansie i w miarę spokojnej grze. Każdy wynik lepiej to już na fajny plus. Dawno nie grałem tych stawek , także nie wiem ile teraz tam jest do osiągnięcia.
Zakrywanie mnożników jak dla mnie nie przynosi korzyści. Nie wiem jak na wyższych stawkach ,ale nawet już od x10 są osrani niektórzy gracze. Grają wąsko , pasywnie , a jak agresywnie to z monsterami. Zabierasz se value. Chyba że sam masz z tym problem to ok. Tylko że to kwestia ogrania i próby ignorowania mnożników.
Napisane przez tigerek73
Zakrywanie mnożników jak dla mnie nie przynosi korzyści. Nie wiem jak na wyższych stawkach ,ale nawet już od x10 są osrani niektórzy gracze. Grają wąsko , pasywnie , a jak agresywnie to z monsterami. Zabierasz se value. Chyba że sam masz z tym problem to ok. Tylko że to kwestia ogrania i próby ignorowania mnożników.
TIger Boży
ty jeszcze grasz spiny? Widzę że status złoty więc coś pewnie pogrywasz, pochwal się ile lat temu JP trafiłeś to było jeszcze na śp. FTP, więc to twój jedyny JP? Więc jak widać nawet grając tyle lat ten format ciężko trafić max mnożnik.
Tu akurat się zgodzę z Tigerem co do mnożników, bynajmniej u mnie wyższy mnoznik np 25x gram tylko 1 stół pełna koncentracja nie uda się trudno, a co do 2$ to easy 80cev po 1k do zrobienia.
Stary po co czekać z materiałami zacznij juz teraz.
Napisane przez chmura87
Tu akurat się zgodzę z Tigerem co do mnożników, bynajmniej u mnie wyższy mnoznik np 25x gram tylko 1 stół pełna koncentracja nie uda się trudno, a co do 2$ to easy 80cev po 1k do zrobienia.
Stary po co czekać z materiałami zacznij juz teraz.![]()
Bynajmniej vs. Przynajmniej. Polecam sprawdzić.
Napisane przez janiboy66
Napisane przez chmura87
Bynajmniej vs. Przynajmniej. Polecam sprawdzić.Sprawdzilem i wchodzi moda na bynajmniej synonim przynajmniej
no coz nie jestem orlem z ortografii
pozdro
Napisane przez chmura87
Napisane przez janiboy66
Napisane przez chmura87
Bynajmniej vs. Przynajmniej. Polecam sprawdzić.Sprawdzilem i wchodzi moda na bynajmniej synonim przynajmniej
no coz nie jestem orlem z ortografii
pozdro
Chyba ku*wa na Podlasiu.
Proponuje Ci zejść na 1$, nie ma różnicy w grze , a nie będziesz palił kasy. Jak osiągniesz chociażby 50cev na 1$ to wtedy możesz wejść wyżej.lecz moim prywatnym zdaniem bez osiągnięcia 70-80cev na 1$ nie pchałbym się wyżej. :f_thumbsup:.
cev do poprawy, obczaj sobie op poker na yt, ogarnij range z gto wizard i tak jak Tiger pisze radzę zejść na 1$ i zrobić tam przynajmniej 80cev, szkoda topić pesos wyżej, gl
jakie gto wizard na 1$, ludzie szanujmy sie
w czarodzieja mozesz sie pobawic jak chcesz ale nie GTO czarodzieja
Przecież nie mam na myśli grania gto na 1$, ale jakieś tam podstawowe zakresy preflop warto sobie skopiować, uprościć i się ich trzymać zamiast grać "na czutke" i robić 10 cev
Jeśli będziesz potrzebował jakiś tabelek,to mogę Ci wysłac. Te z op poker mam wszystkie.napisz na priv po prostu.