Cześć
Witam wszystkich, którzy już blogują, a ja grzecznie przyglądam się ich poczynaniom :
JarekM79
kacic
Gomez224
Woocash22
diemdzi
RobertByku2
DzikiHenry
oraz oczywiście najsłynniejszy ostatnimi czasy 7bekon7,
a także wszystkich, którzy będą tu zaglądać i zechcą się podzielić wartością swojej osoby.
Do rozpoczęcia pisania tego blogasa oczywiście zachęcili mnie "znajomi" powyżej, ale także najnowsza promocja, która tu wjechała.
Coś o mnie :
Na PokerStrategy jestem bodajże od 2010 roku, w czasach studiów dwa razy nawet miałem jakiegoś bloga tutaj, ale to były jakieś szczeniackie podrygi przepełnione hejtem, złością, tiltem, brakiem umiejętności i żalem przegrywającego typa wyzywającego innych, którzy grali lepiej ode mnie.
Aktualnie przekroczyłem wiek, w którym wstawanie rano to wyzwania, a jak nic Cie nie napierdala to zastanawiasz się czy jeszcze żyjesz - tak, tak zmiana kodu na 3 z przodu ![]()
Większość czasu gram cash, czasem zagram jakieś MTT dla odmiany. Ostatnie "lata" mojej gry to było głównie klikanie Omaha8 <3 , ale dojrzałem do tego, że jeśli chciałbym przekraczać limity (a to jest teraz mój cel) to trzeba powrócić do Holdema.
Tak właśnie zrobiłem, kilka dni pograłem i zgromadziłem ok 170$, aaaaaale... zamierzam zakupić licencję do PT4 (60$ o ile dobrze spojrzałem) i wymyśliłem sobie powrót do czasów kiedy PokerStrategy rozdawało 50-cio dolarówki na prawo i lewo.
Tak więc oficjalnie rozpoczynam z rollem 50$ na nl2 zoom i reg - to zgłoszenie do Bankroll Challenge - moim celem jest uzbieranie rolla na zakup nowego kompa (ok 1000-1200$) oraz możliwość pozostania na nl10 z bankrollem przynajmniej 50BI - co daje +/- 1500$ do 21 maja tego roku !
Gram zazwyczaj 4 stoły zoom i dorzucam 2-3 stoliki regularne. Jeśli chodzi o czas gry... na ile czas pozwoli, w zależności jak się grafik w robocie ułoży. na ten miesiąc w planach mam zagrać ok 50h, ale ile to będzie hands to nie mam pojęcia.
Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkiego najlepszego każdemu, kto tu zajrzy !