Siema! Postanowiłem założyć bloga w sumie żeby po części mieć się gdzie wypłakać a czasem pochwalić, może uda się rolla powiększyć losowaniem a przede wszystkim dla motywacji i fajnie byłoby zobaczyć tą drogę jak się dojdzie do celu, mimo iż on będzie nie wygórowany. Na początku zaznaczę że będzie to blog gracza a nie "osoby", jestem Verno i raczej prywatą nie będę się tutaj dzielił tylko czysto pokerowo. Historia mojego grania sięga kilku lat wstecz gdzie zaczynałem od freerollów później jakieś depo po 10$ żeby zagrać kilka micro turków i tak za, którymś razem coś wpadło i zostało się na dłużej z przerwami. MTT dawno temu odpuściłem i skupiłem się głównie na cashu oraz spinach, jedno i drugi na poziomie micro wychodziło dobrze, zazwyczaj wyglądało tak że grałem cash potem znudzony wracałem na spiny i tak w kółko ale jakoś nie mogłem zagrzać miejsca na dłużej w jednej odmianie. Największy kryzys nastąpił jakieś 1.5 roku temu? szło ładnie czułem edge nad przeciwnikiem ale miałem też dobrego runa no i stało się atak na nl25 gdzie dostałem po dupie strasznie w 13k handów dostałem -18bi bankroll strasznie tego nie odczuł ale psychika tak, wpadałem wszystko pod co się dało mimo że czułem iż poradzę sobie na tym limicie to wariancja oraz mindset miał inne plany no i quitnałem wracając na spiny ale po jakimś czasie znudzony odpuściłem aż wypłaciłem rolla i skończyłem gierkę. Postanowiłem dać sobie kolejną szansę żeby dojść do jakiegoś przyzwoitego poziomu i dlatego też ten challenge może on mi pomoże utrzymać motywację. Poniżej wyniki all time cash chociaż nie ma tego wiele:

Do gierki wróciłem 4dni temu wpłacając jakieś drobniaki i lecąc od zera, początek to była kontynuacja nl25 gdzie było coolerowanie, ostatni jaki pamiętam to stackoff na flopie JTT JT<JJ i po tym już chyba puściło i idzie pionowo w górę. Sporo pozapominałem więc nauki będzie sporo jednak ten limit jest banalny więc bez tego też póki co da radę, tak wygląda to po powrocie
Podsumowania będą co poniedziałek i to chyba tyle GL.
Ps. Gram zoomy, może się to zmieni później ale jakoś wygodniej mi te zoomy niż regi mimo że wr robi różnicę.
Startowy BR: 75$
Cel: 1000$ i gra na NL25 do końca roku.