Skip to forum
Notifications
Clear all

#NL2 #bankrollchallenge #bogactwo

7 Posts
4 Users
5 Reactions
299 Views
Redwinee

Cześć :f_drink:
Postanowiłem dołączyć do BRC, w sumie z nudów. Obecnie prowadzę outlet na Allegdrogo ze zwrotami konsumenckimi (głównie sport), a z racji, że ostatnio idzie lekko mówiąc SŁABO to na brak wolnego czasu nie narzekam.
Do tej pory grałem głównie spiny na gównostawkach ale teraz dla odmiany poklikam na próbę NL2.

Gram na PS, zacznę pewnie od 2-3 stolików żeby w ogóle zobaczyć jak się gra Cash.
"Podsumowanie" będę robił raz w tygodniu, postaram się nie patrzeć na stan konta co 15 minut :coolface:

Brankroll: 30,17$
Cel: 500$

Jak W KOŃCU zrobi się trochę cieplej to może od czasu do czasu wrzucę tu coś nt. wspinaczki / boulderingu bo jest to moje hobby i główna forma aktywności ale zimno mnie skutecznie do tego zniechęca, a brzuch rośnie :D

Reply
6 replies
RobertByku2

Napisane przez Redwinee
Gram na PS, zacznę pewnie od 2-3 stolików żeby w ogóle zobaczyć jak się gra Cash.

Siema, będę obserwował! :D

Widywałem Cię na NL2 trochę, więc radę dasz, tym bardziej, że tam to ławica jest :D
GL i powodzenia! :f_drink:

Reply
Moderator
baadnewz01

Do tej pory grałem głównie spiny na gównostawkach ale teraz dla odmiany poklikam na próbę NL2.

Idzie lekko, łatwo i przyjemnie :f_drink: Powodzenia!

Reply
Redwinee

Napisane przez RobertByku2
Widywałem Cię na NL2 trochę, więc radę dasz, tym bardziej, że tam to ławica jest :D
GL i powodzenia! :f_drink:

Czasami odpalałem, ale to w formie zabawy raczej, jak spiny za bardzo zryły łeb. Też mi zabawa :f_ugly:

Dzięki Panowie :f_drink:

:profit:

Reply
verno

Robisz w budowlance? Piękne schody :D

Reply
Redwinee

Challenge chyba zakończony, przeniosłem się na Unibet i gram spiny :f_biggrin:
Nie potrafię grać cash, poziom na NL2 jest żaden ale mimo wszystko nudzi mnie taka gra a zmuszać się raczej nie ma sensu :f_p:

Gdybym chciał kontynuować BRC, ale już na spinach i na innym roomie, to muszę założyć nowego bloga? Help :transpire:

Reply
RobertByku2

Myślę, że przeniesienie bloga przez moda pomoże. Nie wiem jak z BRC, można Spinka zapytać.

Reply