Skip to forum
Notifications
Clear all

Moja gra w Turniejach NL Holdem Na GG poker

11 Posts
5 Users
22 Reactions
345 Views
ksajrus

Cześć, od niedawna zacząłem grać w turniejach NL Holdem na GG poker.

Na GG poker trafiłem przypadkiem, jednak wcześniej grywałem na innych roomach,

Ogólnie chcę dostać odpowiedź, mianowicie, w turniejach dobrze mi idzie gra do "późnej rejestracji" później gorzej często jest tak że dużo mam żetonów i przychodzą dwa rozdania i tracę wszystkie żetony i odpadam.

Czy przypadkiem nie jest tak, że gra polega bardziej na bardzo dużej cierpliwości żeby dotrwać do finałowego stołu?

I drugie pytanie jeśli się wchodzi na lobby danego turnieju to najbardziej opłacalne jest dotrwać do właśnie finałowego stołu.

I tu kłania się duży zapas cierpliwości bo niekiedy jest tak że się może odpaść nawet z parą AA.

Finałowy stół = duża doza cierpliwości.

Czego Wam i sobie życzę.

Reply
10 replies
jstarzyk58

Trzeba być cierpliwy w turniejach żeby coś ugrać, trzeba też uważać na graczy tzw. "fish" oni grają wszystkim nawet allin przed flopem najgorszą ręką

Reply
jsyrowy92

Ja też gram na GG Poker myślę że jest to najlepszy na dzień dzisiejszy poker room dostany na rynku do grania w pokera.

Reply
FulHaus
ksajrus

Tak wygrałem pierwsze miejsce w tej loterii za tamten tydzień aktywne blogowanie. Miło mi że to ja zająłem pierwsze miejsce za tamten tydzień.

Reply
jstarzyk58

Gratulacje za za zajęcie pierwszego miejsca w loterii blogowej.

Reply
jsyrowy92

Gratulacje

Reply
ksajrus

No siema dzisiaj robię aktualizację swojego bloga, więc zacznę od tego, że zaczynam się uczyć bycia cierpliwym w turniejach pokerowych, bo przecież nie da się zajść daleko, jeśli będzie się sprawdzać każdą rękę i przyznam się że mi to trochę wychodzi z tą cierpliwością.

Myślę że aktualizację mojego bloga nie będę robił za często np. raz dziennie, ale raz w tygodniu myślę że wystarczy.

Reply
ksajrus

Cześć wszystkim za mną kolejny tydzień gry w pokera na turniejach GG Poker, chce wrzucić dzisiaj tutaj moja aktualizacje na moim blogu.

Dalej uważam się za amatora w tej grze, ale chce się uczyć na swoich błędach.

Potrafię ugrać trochę żetonów na początku turnieju przed końcem później rejestracji, ale później przychodzi, albo znużenie albo nie wiem co.

Tak to wygląda, że przychodzą jedno lub dwa rozdania i odpadam.

Jednak nie chce się poddawać.

Reply
jsyrowy92

Dzięki ksajrus, za dobre słowo do mojego wpisu na moim blogu.
Rzeczywiści mimo wszystko dzisiaj jak patrze na moją grę w turnieju w którym zająłem 67 miejsce myślę że robię jakiś progres, ale dalej czuje jakiś niedosyt bo mogłem, jednak być na stole finałowym.
Nie poddaje się mam nadzieje że w następnych turniejach będzie jeszcze lepiej.

Reply
woocash22

Napisane przez jsyrowy92
Dzięki ksajrus, za dobre słowo do mojego wpisu na moim blogu.

Reply