Siemanko ludziska
Zakładam tego bloga w formie jakiegoś swojego pamiętnika, dziennika w celu pilnowania i dokumentowania jakiejś tam swojej drogi w życiu, celów pokerowych jak i tych życiowych. Zobaczymy na jak długo, ale sam sobie kibicuje 😁
Krótko o mnie:
Jakiś czas temu postanowiłem zmienić swoje życie… zmieniłem branże z pracy na produkcji na prace w handlu, schudłem prawie 30kg, przeprowadziłem się do stolicy.
Pokerowo: grałem troche sit and go w 2012, pare lat przerwy, potem kumpel pokazał mi spiny, pograłem je jakieś 2 lata w popularnej stajni, głównie 7/15, przez pewne sprawy prywatne, które siadły mi na głowę przestałem grać i zostawiłem pokera…
Ostatnio z nadmiaru wolnego czasu i zupełnie przypadkowo przypomniało mi się, że mam jakies 10$ na GG i zamiast przeglądać rolki na instagramie odpaliłem NL2 6max i tak jakoś zajawka do nauki i tej gry wróciła 😏
Rozegrałem prawie 40k handów, bez żadnego przygotowania i trzeba to zmienić
Plany: pokerowe i nie tylko
1. Rozwijać się dalej w sprzedaży, bo wiem, że ta wiedza i doświadczenie pomoże mi nie tylko w pracy, a także w budowaniu relacji itp. A przede wszystkim dobra kasa i co za tym idzie spłacić przed czasem wszystkie pożyczki
2. Trzymać dyscyplinę w diecie i treningach, wakacje coraz bliżej.
Pokerowo:
1. Uczyć się więcej niż grać ( jak znacie jakieś kursy,to będę wdzięczny za polecenia) albo ktoś chciałbym stworzyć ze mną jakąś grupę do analizy to zapraszam)
2. Zdobyć skilla i rolla na NL5/10 w tym roku, ale bez spiny i codziennego zaglądania w rolla 🙈
3. Zagrać coś na żywo, Legalny poker czy coś takiego
Zacząłem z 10$ uzbierałem 140$ a na ruletce przegrałem 65$, więc zaczynam z 75$.
Co do bankrolla i stawek
To 20BI na nl5 i 30bi na nl 10, powinno wystarczyć, a o wyższych limitach na razie nie myśle.
Wydaje mi się, że będzie spoko, czas pokaże… 😎