Skip to forum
Czy to cheater ? Ni...

Notifications
Clear all

[Closed] Czy to cheater ? Nie to mistrz sit&go!

112 Posts
47 Users
0 Reactions
14.8 K Views

Ten tydzień zacząłem grać na prawdziwe pieniądze tunieje *sit & go najpierw na party poker gdzie w 2 dni zrobiłem z 25$ kwotę 125$ która aktualnie leci na moje konto bankowe>> (chyba wszystko dobrze powpisywałem) ale dobra z tym
w końcu dostałem bonus na mansion od PS.
i tak zacząłem grać tylko i prawie wyłącznie *sit & go
pierwszy dzień rozgrzewkowo z 50$ zrobiłem 70$ i byłem zadowolony,
drugiego dnia z 70$ dolców do 120$ dobiłem, a dziś w końcu grałem 50$+ *sit&go gdzie łącznie teraz mam 236,87$ = 185,13 €

Tu daję poniżej daję ostatnie rozegrane turnieje od dnia 24.01 23:00

Teraz jeszcze dorobić parę $ i dokończyć ubijanie punktów do wypłaty i będzie na EEE PC czyli moje mniejsze marzenie;d

* - 90% sit&go których gram do wersja Double Up gdzie 50% dostaje kasę, np wejściówka 50$ + podatek 5$ wygrywa 3 na 6 lub 5 na 10 graczy po 100$ ;]

111 replies

Czy to cheater ? Nie to mistrz sit&go!

Nie, to gambler.

TheNaturat

Tylko pogratulować BRM.

gembusiek

ale z Ciebie krejzol :P czy tylko mi się wydaje czy nie trzymasz się BM ?

w każdym bądź razie ogromne graty hehe :P

ps. też mi się marzy malutki laptopik : - )

hellYeahEnT

Zbudowales juz calkiem niezly BR jak na poczatkujacego gracza, teraz radzilbym Ci zaczac grac sng wg. Strategii PS zebys tego nie przegral tylko pomnozyl (czemu mam wrazenie ze i tak nie poslucha i wszystko przegra ? :D )

Ktoś może mi streścić o co chodziło autorowi tematu? ?(

JKramer napisał
Ktoś może mi streścić o co chodziło autorowi tematu? ?(

No od tego chyba ten dział :D

hellYeahEnT napisał
Zbudowales juz calkiem niezly BR jak na poczatkujacego gracza, teraz radzilbym Ci zaczac grac sng wg. Strategii PS zebys tego nie przegral tylko pomnozyl (czemu mam wrazenie ze i tak nie poslucha i wszystko przegra ? :D )

No też tak myślę

ebdul18

Brawo wygrałeś parę turków z wpisowym za pewnie prawie cały Twój br.

Teach me please!

Gomez224

BM to podstawa !!! Nie znasz dnia ani godziny kiedy przyjdzie on ******** celowo nie podaje do publicznej wiadomosci jego imienia żeby nie zapeszac :D Graj swoje nie popadaj w tilt i zobaczysz że kasa będzie puchła.

Pozdrawiam

YasQ

Wow majac 136$ grac SaG DON za 100$ gratuluje ... odwagi :)

to była reakcja na 2 przegrane zwykłe tury.
wiem tam 4/5 całości kasy postawiłem ale to było skupienie, adrenalinka która mi pomogła wygrać 200$

ale zagrałem i się jednak udało więc chyba praktycznie źle nie zrobiłem

Oto co się wydarzy w ciągu najbliższych kilkunastu dni. Grając turnieje z tak wysokim wpisowym w porównaniu z Twoim BR w pewnym momencie złapiesz swinga. W SnG to jest nieuniknione, nie ma gracza który czegoś takiego nie doświadcza. A 10BI swingi to naprawdę nic dziwnego. Wyzerujesz się zanim zdązysz powiedziec ICM. Wygrałeś już sporo $, wroc na limity na które pozwala roll. Teraz bedziesz mial z gorki.

Myślę, że wielu tutaj miało tak jak Ty. Na początku jakieś sukcesy bez trzymania się reguł i wszystko ładnie pięknie, a potem nagle d**a blada i na koncie coraz mniej i mniej aż w końcu 0. Żeby nie było ja też byłem na tyle powiem wprost głupi. Lepiej powoli, ale w miarę bezpiecznie i systematycznie budować swój bankroll niż go po prostu stracić. Zrobisz rzecz jasna jak zechcesz i życzę Ci mimo wszystko powodzenia :]

YasQ

nietoperek18 napisał
to była reakcja na 2 przegrane zwykłe tury.
wiem tam 4/5 całości kasy postawiłem ale to było skupienie, adrenalinka która mi pomogła wygrać 200$

ale zagrałem i się jednak udało więc chyba praktycznie źle nie zrobiłem

Swietna reakcja po przegraniu 7$ trzeba zagrac cos za 4/5 calego BM.

vindu napisał
Oto co się wydarzy w ciągu najbliższych kilkunastu dni. Grając turnieje z tak wysokim wpisowym w porównaniu z Twoim BR w pewnym momencie złapiesz swinga. W SnG to jest nieuniknione, nie ma gracza który czegoś takiego nie doświadcza. A 10BI swingi to naprawdę nic dziwnego. Wyzerujesz się zanim zdązysz powiedziec ICM. Wygrałeś już sporo $, wroc na limity na które pozwala roll. Teraz bedziesz mial z gorki.

Myslisz ze tak latwo grajac w SaG za 50$ i 100$ i co gorsza wygrywajac w nich wrocic na takie za 2$ i 5$.

hasiek napisał

Czy to cheater ? Nie to mistrz sit&go!

Nie, to gambler.

Lool :D

Tak jak napisano wyżej, niedługo pożegnasz się z pokerem :D

Gwarantuję!!

Tygrys1985

Daje mu dwa dni.

macromia

Tygrys1985 napisał
Daje mu dwa dni.

xD I tak optymistyczny wariant ;)

Wejście smoka.

diablik7

Ja tez nie do konca trzymam sie BRM, tzn. do swojego bankrolla zaliczam rowniez pieniadze, ktore mam na koncie w banku, a ktore moge bez uronienia lzy wplacic w razie swinga.

ALE ZAGRAC SnG 109$???

Szaleniec albo 18-latek...

ebdul18

Diablik w Twojej metodzie nie ma nic złego prawie wszyscy tak robią ;). Jak ktoś ma już większego rola to trzymanie go na jednej platformie nie jest najlepszym pomysłem, nigdy nic nie wiadomo...