Skip to forum
=== PokerStrategy.c...

Notifications
Clear all

=== PokerStrategy.com SideKick: przegląd ===

329 Posts
139 Users
1 Reactions
57.6 K Views

--- Obecne promocje dla PokerStrategy.com SideKicka ---

Brak aktualnych promocji. Prosimy sprawdzić ponownie później!

--- O programie PokerStrategy.com SideKick ---

Graj w pokera, odblokowuj Kicki, otrzymuj nagrody, zdobywaj StrategyPoints

PokerStrategy.com SideKick pozostaje w pasku narzędzi (tray) i zbiera dane o twoim pokerowych rękach. Program wynagradza warte odnotowania ręce oraz szereg innych wydarzeń, o których sam będziesz się mógł przekonać. Wszystko to sprawa, że gra w pokera jest jeszcze bardziej przyjemna i ekscytująca.

Dowiedz się więcej o PokerStrategy.com SideKick, jego cechach i systemie osiągnięć:

Skąd mogę pobrać PokerStrategy.com SideKicka?
Sprawdź poradnik instalacji (zawiera również informacje dla użytkowników programów Hold'em Manager oraz PokerTracker).

Czym są Kicki?
Kicki to odznaki, które otrzymujesz za specjalne wydarzenia podczas gry przy stolikach online (na przykład, jeśli wygrasz rozdanie trzymając fulla).

Wspierane gry:
• Gry cash
• Turnieje Sit & Go jedno- i wielostołowe
• Wielostołowe turnieje (wyłączając typy Steps/Freerolls/Qualifiers)

Wspierane partnerskie strony pokerowe:

NetBet Poker
PokerStars
William Hill
Winner Poker
Betfair Poker
Betfred Poker
Titan Poker
bet365
Everest Poker
Mansion Poker
paddypowerpoker
888poker
PKR

Inne wspierane strony pokerowe:

Full Tilt Poker
Party Poker
bwin

bet365.es
Betclic.com
Betclic.it
Betclic.fr
BetMost Poker
BetnGo Poker
Boylepoker
Dafa Poker
Eurobet Poker
Eurojuego Star
Everest Poker.fr
Expekt Poker
Genting Poker
Grosvenor Poker
myBet Poker
Netbet.it
Parimatch
PartyPoker.es
PartyPoker.fr
PartyPoker.it
PartyPoker.dk
Poker Gran Madrid
PokerStars.es
PokerStars.eu
PokerStars.fr
PokerStars.it
Sisal Poker
Snai Poker
Titanbet.es
Titanbet.it
TurboPoker.fr
Unibet.fr
William Hill.es
Winamax Poker
WPT Poker
WPT Poker.fr

Podczas korzystania z programu PokerStrategy.com SideKick, następujące dane są szyfrowane i przesyłane na serwer PokerStrategy.com, w celu zagwarantowania poprawnego działania i funkcjonalności oprogramowania. Oznacza to, że przesyłany jest zaszyfrowany login oraz hasło, a także zdobyte osiągnięcia (włączając w do daty ich zdobycia oraz informacje na jakim poker roomie zostały zdobyte). Ponieważ oprogramowanie korzysta z Google Analytics, anonimowe statystyki użytkowników (takie jak cookies), przesyłane są do serwisu web analysis Google Inc. Żadne historie rozdań nie są przesyłane na serwer.

Reply
328 replies

Życzymy przyjemnego korzystania z programu i good runa shark _thumbsup:

Jeśli będziecie mieli jakieś sugestie lub pomysły na kolejne osiągnięcia, to jak najbardziej czekamy na Wasz feedback!

Pamiętajcie, że program będzie rozwijany praktycznie co tydzień, a update'uje się automatycznie i nie wymaga reinstalacji!

Reply
GoodFake

czy w przyszłości będzie działało to również na Everest Poker?

Reply
Mooris

Raczej tak - będziemy dodawali zarówno nowe roomy, jaki i nowe osiągnięcia.

Będą pojawiały się też różnorakie promocje :)

Reply
loosekiddie

Fajne, fajne, szkoda tylko, że nie skorzystam na ten moment :( Everest ASAP imo :)

Reply
musashi87

osiagniecie 10k hendow ma w opsie że potrzeba rozegrać 9k hendów by je zdobyć _confused:

druga sprawa nei zaliczyło mi fulla gdy wygrałęm henda na bordzie

22KAA moje ręka A2

Reply
Michasia

Będą newsy o dodaniu nowych pokerroom-ów do tego programu czy trzeba się orientować o tym tutaj?

Reply

Napisane przez Michasia

Będą newsy o dodaniu nowych pokerroom-ów do tego programu czy trzeba się orientować o tym tutaj?

Postaramy się o newsy informujące o rozwoju programu. A takowy jest planowany i intensywnie realizowany już teraz. Osiągnięć będzie wiele _RAZY_ więcej niż teraz :)

Napisane przez musashi87

osiagniecie 10k hendow ma w opsie że potrzeba rozegrać 9k hendów by je zdobyć _confused:

druga sprawa nei zaliczyło mi fulla gdy wygrałęm henda na bordzie

22KAA moje ręka A2

Dzięki za info, to pierwsze zostanie poprawione i update nastąpi automatycznie gdy wyjdzie hotfix.

Natomiast odnośnie fulla należy wykorzystać obie karty startowe do jego utworzenia. W sumie przypadek, który opisujesz jest ciekawy, bo dwójka z ręki od biedy mogłaby zastąpić tę na boardzie, ale wydaje mi się, że w softach pokerowych tak nie jest.

Reply

Niech w nowym sofcie forum będzie możliwość wyświetlania zdobytych osiągnięć w profilu usera.

Jeśli będziecie mieli jakieś sugestie lub pomysły na kolejne osiągnięcia

Może jakiś konkurs na najlepsze osiągnięcia?

Reply
musashi87

czy jesli zalicze jakies osiagniecie na nieprzypisanym roomie moge je potem w jakis sposob zaliczyc ponownie na przypisanym roomie by uzyskac za to osiagniecie promocyjne SP points?

Reply
HTAndrzej5

czemu w newsie przy promocji WPT jest napisane:
"Osiągniecie nie musi być zrealizowane na przypisanym do PokerStrategy.com poker roomie"
a już w tym wątku jest napisane:
"Na przypisanym do PokerStrategy.com poker roomie zdobyć osiągnięcie Bohater z fullem do 20 listopada, aby wziąć udział w losowaniu pakietu"?

to w końcu musi być przypisane czy nie?

Reply
musashi87

Napisane przez HTAndrzej5
"Osiągniecie nie musi być zrealizowane na przypisanym do PokerStrategy.com poker roomie"
"Na przypisanym do PokerStrategy.com poker roomie zdobyć osiągnięcie Bohater z fullem do 20 listopada, aby wziąć udział w losowaniu pakietu"?

w newsie

Osiągniecie nie musi być zrealizowane na przypisanym do PokerStrategy.com poker roomie, jednak jeśli chcesz wziąć udział w losowaniu pakietu WPT, musisz zarejestrować się w powyższym wątku i zrealizować zadanie na koncie przypisanym do naszego serwisu.

Reply
BenitodeSoto

Dostaję błąd że nie można uruchomić aplikacji i powinienem skontaktować się z dostawcą aplikacji - w szczegółach jest opis błędu - mogę gdzieś go wysłać?
pozdrawiam

Reply
emomaniac

1. W jaki sposób program pobiera HH - rozumiem domyślne ścieżki...ale

...co jeśli HM już przeniósł HH zanim SK się do niego dobrał do chmarchive (a u mnie inaczej) ?

2. Czy data rozegrania HH jest ważna ? czy wrzucenia/importu np :mam pokera dziś, ale wrzucę go "na jutro", tam są lepsze oddsy

Reply
musashi87

Napisane przez musashi87
czy jesli zalicze jakies osiagniecie na nieprzypisanym roomie moge je potem w jakis sposob zaliczyc ponownie na przypisanym roomie by uzyskac za to osiagniecie promocyjne SP points?

podbijam

I chciałbym powiedzieć jeszcze że przy 16+ stolików program gubi rece w-g PT od zainstalowania SideKick rozegrałem ponad 3k hendów(3025) a nie mam odznaki za 3000 hendów

Reply
HTAndrzej5

Napisane przez musashi87

Napisane przez HTAndrzej5

w newsie

Osiągniecie nie musi być zrealizowane na przypisanym do PokerStrategy.com poker roomie, jednak jeśli chcesz wziąć udział w losowaniu pakietu WPT, musisz zarejestrować się w powyższym wątku i zrealizować zadanie na koncie przypisanym do naszego serwisu.

:facepalm:
tl;dr

:D

Reply
koval1990

Daje mi cos ten program jak gram na koncie na ktorym nie jestem przypisany do ps ? Czy tylko zwykle "durne" challenge na zaliczenie np pokera ?

Reply
emomaniac

Napisane przez emomaniac
1. W jaki sposób program pobiera HH - rozumiem domyślne ścieżki...ale

...co jeśli HM już przeniósł HH zanim SK się do niego dobrał do chmarchive (a u mnie inaczej) ?

2. Czy data rozegrania HH jest ważna ? czy wrzucenia/importu np :mam pokera dziś, ale wrzucę go "na jutro", tam są lepsze oddsy

pełne termsy do użytkowania akurat tego here: ?

Reply
Tomek620

Napisane przez koval1990
Daje mi cos ten program jak gram na koncie na ktorym nie jestem przypisany do ps ? Czy tylko zwykle "durne" challenge na zaliczenie np pokera ?

no własnie...????
też mnie to ciekawi...

Reply
musashi87

tak oto wyrzuciłęm 50$ dla perspektywy wygrania 20 cetoff bo zapomniałem o promocji :rage: :rage: :rage: :rage: :rage:

Spoiler

PokerStars - $0.10/$0.20 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3

UTG: $9.80
MP: $9.72
CO: $10.49
BTN: $6.25
SB: $0.92
Hero (BB): $3.32

SB posts SB $0.05, Hero posts BB $0.10

Pre Flop: ($0.15) Hero has T♠ K♠

UTG raises to $0.20, fold, fold, fold, SB calls $0.15, Hero calls $0.10