Skip to forum
evog też potrafi sc...

Notifications
Clear all

[Closed] evog też potrafi scashować ;)

26 Posts
15 Users
0 Reactions
2,024 Views
evog

I ja coś wygrałem ;)
10150euro za 3 miejsce w 100k GTD na BossMedia. Wpisowe 150e sam sobie opłaciłem.

W przedostatniej ręce przegrałem JJ vs A7o, potem na mega shorcie zostałem zdominowany przez wyższego asa.
Jednak w turnieju miałem też kilka pozytywnych akcentów, wygrana quad 2222 vs FH 55522, gdzie na flopie byłem z tyłu vs wyższy set. Potem przy próbie squeezu z 35o trafiłem str8.

Ogólnie turniej rozgrywałem mega agresywnie, podbijałem wiekszośc rąk z LP i szybko się budowałem. Większość turnieju byłem chip leaderem. W top4 szło już trochę gorzej, miałem dość słabą pozycję i moja przewaga topniała. Jednak udało się ugrać trzecie miejsce i jestem bardzo szczęśliwy ;).

Pozdro

25 replies
kaczuba

Wielkie graty! =)

A powiedz jeszcze ile grało osób i ile za wina..?

hehe a pisales, ze po tym jak nie bedziesz mial dostepu do ocen rozdan z Twojego limitu definitywnie zrywasz kontakt z PS, jednak wrociles sie pochwalic :D Tak czy siak gratulacje _thumbsup: chyba to jest 2 co do wielkosci wygrana na PS (chociaz jak dolar spadnie a euro sie utzryma to kiedys moze byc nawet i pierwsza :D)

SJS
SJS

40tys PLN niezła sumka graty

kNoq001

evog graty! na irca trzeba bylo wpasc sie pochwalic ^^

kfas

Napisane przez kNoq001
evog graty! na irca trzeba bylo wpasc sie pochwalic ^^

Gz jeszcze raz.

kNoq001: pisalem na ircu jak byla ostatnia 5 ale Ciebie ani nikogo juz nie bylo... byla chyba 3 czy 4 w nocy

damianpat

Gratki ;)
pozdro

Thorek

Czyżby niedługo Team PokerStrategy.com miał się składać z polskich graczy? :D

Gratki. Nie wrzucisz screena? ;>

simon1989

Gonią....cholera :D Wczoraj dostawałem białej gorączki po kolejnym 70:30 ale nie poddam się i zarobię na kucharkę ale dla siebie teraz :D:D:D

simon1989

Napisane przez Thorek
Czyżby niedługo Team PokerStrategy.com miał się składać z polskich graczy? :D

Oby :D

A i graty !!!!

kopoland

Gratulacje !!

ja chyba musze wziasc coaching z wygrywania coinflipów... w ostatnim czasie przegrywam ich 3/4 i przez to kilka wiekszych sumek przemknęło mi przed nosem

AltairZiom

co typ ty :D graty evoq ;]

niby tylko braz a jednak :) graty

kNoq001

Napisane przez Sopocianin
niby tylko braz a jednak :) graty

na forum jestes 3 miesiace i jeszcze nie wiesz, ze na status nie ma co zwracac uwagi? xD

na swiecie zyjesz niech zgadne 30lat i jescze sie nie nauczyles ze wszystkiego nie mozna brac na zbyt na powaznie:D

kNoq001

na swiecie zyjesz niech zgadne 30lat i jescze sie nie nauczyles ze wszystkiego nie mozna brac na zbyt na powaznie:D

pomyliles sie o 11 lat :f_biggrin: a bo jest tutaj paru takich co statusem skilla mierza ^^

na cale szczescie ja do nich sie nie zaliczam:)

Napisane przez kNoq001

pomyliles sie o 11 lat :f_biggrin: a bo jest tutaj paru takich co statusem skilla mierza ^^

No wiesz, co prawda z kazdym statusem mozna byc pro (chociazby grajac poza PS), ale chyba nie powiesz mi ze sa jakies diamenty, ktorzy sa fishami i nie umieja grac? :P