No dobra, widzę że nawet woźny i pani sprzątaczka prowadzą na PS blogi, więc niech i ja spróbuję. Jak coś z tego wyjdzie, to wyjdzie, jak ma umrzeć, to umrze.
Dwa słowa o sobie:
- jestem gaijin i jestem alkoho...a nie, to nie to forum ![]()
- lat raczej mniej niż więcej, ale studia już się skończyły ![]()
- poker to tylko hobby - 1,5-2,5 h dziennie, a i to nie zawsze, ale sięstaram ![]()
Trzy słowa z serii "urzekła mnie twoja historia"
- zacząłem grać w kwietniu tego roku, zupełnie przypadkiem
- na początku, zanim powstał wszechświat i zanim usłyszałem o PS, założyłem konto na Paradise Poker, żeby grać freerolle w jakiejś lidze, w której grał kolega
- przepadkiem przeczytałem info, że nowi gracze mogą zagrać we freerollu z pulą 1000 euro - po 1,5 tyg pukania jednego freerolla ligowego dziennie zagrałem w tym promocyjnym i go wygrałem
- na konto wpłynęło 168 euro i było mi wesoło ![]()
- potem trafiłem z PS i wpłaciłem kasę na Party - zostało z tego jakieś 7 euro ![]()
- pod koniec bankrolla na PP założyłem konto na P*, tam też zająłem jakieś wysokie miejsce w powitalnym turku (wygrałem nawet książkę i walizkę z żetonami made in china) i zacząłem tymi parudziesięcioma $ grać for fun na NL2. Szło mi jakoś o wiele lepiej, więc przelałem kasę z Paradise'a i tłukę tam.
Dobra, chyba starczy tych głupot.
Cele:
- chcę w ciągu najbliższego miesiąca spokojnie dobić do 400-500$, żeby wejść na NL10 (jakoś tak spokojniej się gra, jak się ma więcej $ behind ;))
- nie robić z siebie idioty przy stole, grać jak Raszer i Thorek przykazali i strzyc osły
Dzisiejsza sesja: -5,5$ (set over set + TPTK vs trafiony set czwórek przez donka, który calluje 3bet za pół stacka nie pomogły ![]()
Bankroll na dziś: 280,93 euro
No i żeby zakończyć pierdolnięciem ♠_evil: <= różowy rekin jako evil shark? ![]()

, K
, 7
, J
, Q
, Q