Dzień dobry przyjaciele
Mam na imię Mariusz(23lata) i gram FL .Obecnie na limicie 0.50/1$(POKER STARS) .Mam bezpieczny bankroll aby grać na tym limicie 683 $ . Dziś postanowiłem założyć swojego bloga na PS I będę dzielił się z wami moimi wynikami I przemyśleniami . Moja przygoda z pokerem zaczeła się tak , że wcześniej zajmowałem się bukmacherką(nadal się zajmuje tylko zrobiłem sobie przerwę) I na jednej ze stron znalazłem link do Pokerstrategy . Rozwiązałem Quiz dostałem kapitał przeczytałem artykuły dla basic I zaczołem grać na Titan . No I przygoda się skończyła bo go przegrałem . Póżniej dostałem drugi kapitał na Mansion no I pamiętam , że na limicie 0.25/50 $ udało mi się zarabić ok 1500 zł(bonus + ugrane pieniądze z gry) nie mając wiedzy z brązu . Wtedy postanowiłEm się trochę pouczyć . Na początku myślałem , że mogę dużo zarabiać na pokerze , ale gdy moja świadomość pokerowa się rozwineła I więcej wiedziałem tym zdałem sobie sprawę jak jeszcze dużo nie wiem I jak słabym graczem jestem . Nie biłem limitów . W ogóle beznadziejnie podchodziłem do tematu bo pieniądze które zarobiłem na pokerze na 0.25/0.50 i 0.50/1$ wypłacałem . Dla mnie było to wtedy dużo I jeszcze zarabiałem na zakładach to się cieszyłem z tych pieniędzy .
Teraz znowu moje myślenie jest takie , że chce zarabiać dużo na pokerze I jestem w stanie poświęcić swój czas na naukę I na wszystko to co jest potrzebne aby mieć nieprzeciętne wyniki w tego pokera . U mnie problem jest taki , że łatwo tiltuje znaczy tiltowałem I robiłem takiE głupoTy , że GŁOWA MAŁA . Jak gram sobie dwa stoliki , ustalam czas sesji , używam tilt blockera to już nie mam tego problemu z psychiką .
Bloga postanowiłem zacząć pisać bo naszła mnie nieodparta pokusa aby podzielić się ze światem wynikami I zmotywować się bardziej do gry I do nauki.
Zapraszam więc was do czytania i dzielenia się zemną waszymi doświadczeniami I przemyśleniami .
W następnym wpisie napiszę coś o moich celach I planie ich realizacji .
Pozdrawiam wszystkich LIMITÓWCÓW i Erozrywkowców
BELIK555