Rozumiem rozgoryczenie Jacka i jak najbardziej go popieram. On razem z simoo i grupą ludzi stojących za nimi produkują dla Was nowe treści, artykuły, newsy...
A jaki jest Wasz odzew?? Żaden, bo odzewem nie można nazwać kilku komentarzy, które i tak pisane są ciągle przez tych samych ludzi.
Panowie, widzieliście jak wygląda życie w innych community, np. niemieckiej?? Tam aż roi się od komentarzy i w ten sposób społeczność żyje oraz opłaca się coś dla takiej społeczności zaoferować nowego.
I nie chodzi tu tylko o komentarze, lecz także o forum. Mam trochę szczęścia i trochę dukam po niemiecku, więc czasami zaglądam na ichnie forum. Oni tam nawet zajmują się takimi sprawami jak wojna na Kaukazie. A my co?? "Kiedy zostaną naliczone punkty z TItana..." to najczęstszy temat i pytanie. Również ważne, ale ...
Panowie i Panie, żyjecie już w wolnym kraju i nikt Wam nie zabrania waszego zdania, więc dlaczego sami sobie go zabraniacie i się nie wypowiadacie???
Ludzie, czy Wy myślicie, że polska sekcja PS będzie bez Was istniała?? Jak każda firma, PS kieruje się również zyskiem. Jeśli nasza sekcja nie będzie przynosić zysku, to po prostu zostanie zamnknięta i dopiero wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębów. I oczywiście będziecie winę przypisywać adminom, bo za mało robili.
A co Wy robicie, aby rozwijać naszą sekcję???
Oczywiście każdy chce to 50$ i każdy patrzy tylko, jak by tu wyciągnąć kasę. Ja również nie jestem lepszy i się zarejestrowałem właśnie z tego powodu ;).
A zastanowiliście się, że życie na forum może być formą, bardzo zresztą przyjemną, spędzenia czasu? Czy jesteście wszyscy takimi materialistami i nie dostrzegacie nic innego poza symbolem $? Czy zawsze trzeba Was prowadzić za rękę??
Nie tak dawno przez forum przelała się fala krytyki na forum, bo nasi admini nie potrafią nic robić. Jaka była ich odpowiedź? Ponad 70 artykułów w sierpniu. A co z Wami? Tylko parę słów podziękowania.
Oni potrzebują również Waszego wsparcia, muszą widzieć, że też bierzecie udział w życiu forum. A widać to jedynie, jeśli będziecie się wypowiadać.
Pozdrawiam,
jak zawsze czujny dohpaZ