Skip to forum
Notifications
Clear all

Co sądzisz o programie "Powiedz Przyjacielowi"? Poll is created on Sep 10, 2008

[Closed] Ankieta tygodnia: Co sądzisz o programie "Powiedz Przyjacielowi"?

23 Posts
15 Users
0 Reactions
2,308 Views

Nasz program Powiedz Przyjacielowi umożliwia Ci podzielenie się ze znajomymi wiedzą pokerową i zarobienie dodatkowych 100$ za każdego poleconego przyjaciela.

Zachęć znajomych do otworzenia konta na PokerStrategy i na jednej z platform partnerskich, przy użyciu odpowiedniego kodu promocyjnego. Podczas rejestracji Twoi znajomi będą mogli wpisać nick osoby, która poleciła im PokerStrategy. Jeżeli wskażą Twój nick, otrzymasz pierwszą część możliwych do zdobycia pieniędzy.

Aby cały proces ułatwić, Twoi znajomi mogą się zarejestrować korzystając z bezpośredniego linku referencyjnego:

http://www.pokerstrategy.com/yourID

Co sądzisz o naszym programie Powiedz Przyjacielowi?

22 replies

Program jest dobry, ale ilośc zwerbowanych przyjaciół zależy oczywiście od naszego otoczenia, środowiska.
Ja sam również trafiłem na PS z tego programu.

Myślę, że w środowisku studenckim można zdobyc trochę większe zainteresowanie, niż jeśli ktoś już ma założoną rodzinę, regularną (nie cierpię tego słowa) pracę.

Moich znajomych odstrasza fakt, że muszą trochę popracowac, zanim uda im się wypłacic zyski z otrzymanych 50$ kapitału startowego. No ale nic nikomu nigdzie nie rozdaje za darmo ;)

Idea programu bardzo fajna, zawsze to okazja do jakiejś dodatkowej kasy, która pomoże np pokonać wybrany limit.

W ankiecie brakuje opcji mam kilku/kilkunastu przyjaciół :D

drafu

ja juz troche kasy przelalem za TaF wiec jak najbardziej mi sie podoba - jedno ale to ze powinno byc 4 poziomy
np
15Sp -10$
100sp -kolejne 15$
1000Sp - kolejne 25$
5000sp - ostatnie 50$

murkins

drafu napisał
ja juz troche kasy przelalem za TaF wiec jak najbardziej mi sie podoba - jedno ale to ze powinno byc 4 poziomy
np
15Sp -10$
100sp -kolejne 15$
1000Sp - kolejne 25$
5000sp - ostatnie 50$

ja już przelałem "trochę" wiecej niż troche i super by było żeby takie poziomy sp były ;)

xbudekx

Mi również program się bardzo podoba. Doskonały sposób na uzyskanie dodatkowych środków. Ale w samym programie brakuje mi kilku opcji, np kontaktu z osobami poleconymi, ponieważ nie wszyscy polecają osoby im znane osobiście. Ja np mam osobę która została potwierdzona, zdała quiz, zapisała konto pokerowe, a prawie od miesiąca nie ma kapitału startowego, i nie mam się jak z nią skontaktować, a chciałbym się dowiedzieć co się stało, ewentualnie pomóc w rozwiązaniu problemu.

Podobnie jak drafu uważam że powinny być 4 poziomy. To byłoby bardziej korzystne dla nas.

lekarz20

program jest ok :D ale mam pytanie czy wkrotce bedzie cos takiego jak była letnia promocja, ze za kazdego przyjaciela było wiecej $?

murkins

no fajnei by było móc maila napisac do danej osoby z 1023 co zdało quiz tylko 604 dostało kasę =)

drafu

murkins napisał
no fajnei by było móc maila napisac do danej osoby z 1023 co zdało quiz tylko 604 dostało kasę =) skad Ty tylu ludzi wzioles ? :O
ja na 67 osob mam 24 co zdali quiz z czego tylko 13 dostalo kapital startowy

xbudekx

drafu napisał

murkins napisał
no fajnei by było móc maila napisac do danej osoby z 1023 co zdało quiz tylko 604 dostało kasę =) skad Ty tylu ludzi wzioles ? :O
ja na 67 osob mam 24 co zdali quiz z czego tylko 13 dostalo kapital startowy

drafu można wrzucić linka referencyjnego na stronę znajomego, czy na jakieś inne tematycznie forum i ludzie sami się znajdują. Tylko przydało by się jakieś narzędzie do zarządzania tym wszystkim :)

murkins

top secret ;) powiem tylko ze nigdy nawet grosza czy centa nie wydałe mna promocje ... szkoda tylko ze jeszcze nadal z taf zarabiam więcej niż z samej gry :]

Qsypal

Ja prawie 100 zwerbowanych, z czego całe 5 osób kapitał otrzymało i cały jeden człowiek przekroczył barierę 100 pkt... A tak z ciekawości, kto mnie ma w swoich zwerbowanych?;p Promocja jak najbardziej super :)

drafu

mozna mozna wrzucac ale przewaznie usuwaja takie linki bo reklama ;-/

szum

Promocja bardzo fajna - można wspomóc swój bankroll :) ale tak jak koledzy wyżej mam apel do Team'u PS o wprowadzenie 4 poziomów wypłat za frendsów:

15Sp -10$
100sp -kolejne 15$
1000Sp - kolejne 25$
5000sp - ostatnie 50$

Chodzi o dodanie 3 poziomu, między 100 SP a 5000 SP jest za duża przepaść, najlepiej było by 1000 SP - kolejne 25$ ale jeśli to dla PS problem może być i 1500 a nawet 2000 już było by w porządku.

Pozdrawiam!

hellYeahEnT

Dla mnie ten program jest marny, 5000SP ugra osoba ktora juz nie przegra kapitalu startowego, ba moze juz na NL50 grac. Wiec za takiego generatora rekeu dostajemy w sumie tylko 100$.. Gdyby PS dostawalo tylko 20% to za 5000sp dostalaby za tego gracza 250$, wiec juz sa do przodu o 150$,a taki gracz bedzie im dostarczal coraz to wieksze profity. Gdyby dawali 250$ (albo tyle ile maja za niego za te 5,000SP) To byloby bardziej uczciwe - bo jakby nie patrzyc dostarczyles dla PSu "perelke".

Najlepszym rozwiazaniem byloby zabranie w ogole kasy, ale wprowadzenie %-owego udzialu. NP. PS oddaje 25% swoich zyskow z tego gracza raz na miesiac. Motywacja wydaje mi sie ze dosc duza dla osoby ktora uczylaby grac swojego znajomego.

PokerStrategy to nie jest piramidka. Powineś im dziękować, że Cię nauczyli zarabiać na pokerze a nie jeszcze chciałbyś od nich stałą pensje....

Trzeba pamiętać, że taka perełka jest jedna na 20 lub więcej osób.

Raczej "lub więcej"... Poza tym hellYeahEnT - załóżmy, że PS zarabia, tak jak napisałeś, 250$ na graczu, który ugra 5000 StrategyPoints. 250$ - 50$ kapitału startowego - 100$ bonusu = 100$ dla PS

A co z graczami, którzy w godzinę przegrywają cały kapitał? A co z wypłatami dla pracowników? A co z opłatami za serwery? A co z promocjami? Wydatków jest naprawdę sporo, ale nie będę ich tutaj wszystkich wymieniał, bo nie o to mi chodziło...

Chciałem ci tylko uświadomić, że to właśnie dzięki takim graczom, jest w ogóle możliwe coś takiego jak PokerStrategy. Właśnie na takich graczach PokerStrategy zarabia pieniądze, i to właśnie dzięki nim PokerStrategy jest największą szkołą pokera na świecie, mającą ponad milion użytkowników.

Gdyby PS oddawało np. 25% swoich zysków za każdego poleconego, to wątpię, że miałbym możliwość napisania tego posta, bo naszego serwisu by już po prostu nie było...

Pozdrawiam :)

mazaq

Aktualny stan Twojego konta: $45

* Potrzebujesz jeszcze 5$, by przelać pieniądze.

Suma dotychczasowych wypłat: $620 (od 25.09.2007)

Tak więc jak dla mnie, to dosyć dochodowo jest ;)

hellYeahEnT

simoo napisał
Raczej "lub więcej"... Poza tym hellYeahEnT - załóżmy, że PS zarabia, tak jak napisałeś, 250$ na graczu, który ugra 5000 StrategyPoints. 250$ - 50$ kapitału startowego - 100$ bonusu = 100$ dla PS

A co z graczami, którzy w godzinę przegrywają cały kapitał? A co z wypłatami dla pracowników? A co z opłatami za serwery? A co z promocjami? Wydatków jest naprawdę sporo, ale nie będę ich tutaj wszystkich wymieniał, bo nie o to mi chodziło...

Chciałem ci tylko uświadomić, że to właśnie dzięki takim graczom, jest w ogóle możliwe coś takiego jak PokerStrategy. Właśnie na takich graczach PokerStrategy zarabia pieniądze, i to właśnie dzięki nim PokerStrategy jest największą szkołą pokera na świecie, mającą ponad milion użytkowników.

Gdyby PS oddawało np. 25% swoich zysków za każdego poleconego, to wątpię, że miałbym możliwość napisania tego posta, bo naszego serwisu by już po prostu nie było...

Pozdrawiam :)

AD.1 Czesc: Ale przeciez on nie przestanie grac, po ugraniu 5000SP zeby PS musialo wychodzic tutaj na plus.. Wlasnie chodzi o to, ze taki osobnik np w ciagu roku ugra srednio 3k SP miesiecznie - co jest malo optymistycznym zalozeniem, Co daje juz +1,800$. Wiec Nie mow mi, ze PS jest biedne i ze za taka "kure znoszaca zlote jaja" 100$ to wszystko na co stac PS. Nawet jezeli mialoby wyjsc na minus po 5,000SP to inwestycja czysto oplacalna w dalszej perspektywie. Wiec nie bron PS, bo nie obronisz :D ;)
AD.2 Czesc: Wiem, ze dzieki takim gracza, ktorzy pomnozyli swoj kapital startowy i raczej nigdy go nie przegraja(chyba ze przestana grac w pokera) dziala PS, ale jakby nie patrzec to Dzieki nam macie takiego gracza, bo jakos go wkrecilismy w pokera. Nie mow, ze PS by upadlo gdyby na takim zarabialo 1350$ zamiast 1800$, bo to i tak +1350$, a to chyba lepsze niz +0$, bo tyle ps by miala gdybysmy go nie wciagneli do gry.

Moim zdaniem nawet PS by zarabial wiecej przy takim rozkladzie, bo gracze zaczeli by "dbac" o swoich zaproszonych chcac zrobic z nich jak najlepszych pokerzystow. Dlatego duzo mniej osob przegrywaloby swoje kapitaly startowe.

edit: A w ogole pisze tego posta, bo brakuje w ankiecie odpowiedzi: "Nie podoba mi sie struktura tego programu"

hellYeahEnT, jeśli decydujesz się już na odpowiedź na mojego posta, to nie dziel go proszę na dwie części, jak są cztery.

simoo napisał

Całkowicie pominąłeś tą część mojego posta, i nie wiem co chcesz powiedzieć przez

hellYeahEnT napisał

zeby PS musialo wychodzic tutaj na plus..

Proszę nie mylić dochodu z zyskiem... ;)

A tak poza tym to

Szczepans napisał

PokerStrategy to nie jest piramidka.

I nigdy nie będzie...

Pozdrawiam