Skip to forum
Top 10 freerolla Co...

Notifications
Clear all

[Closed] Top 10 freerolla Country Top Ten - 3 miejsce

28 Posts
10 Users
0 Reactions
3,803 Views

Witam. Zajalem jakj widac w tytule 3 miejsce na freeolu w Titanie dla 10 najlepszych graczy z kazdego kraju i myslalem ze po tym sukcesie rozdzwonia sie telefony i zewszad zaczna splywac gratulacje. Tak sie jednak nie stalo zatem postanowilem sam siebie pochwalic i przeprowadzic z soba wywiad X( na Pokerstrategy.

Moderator PokerStrategyMPS: Wiatj Mielarzu. Gratuluje wysokiego 3 miejsca w turnieju 10 freerolla Country Top Ten!!! Czy moglbys powiedziec na prare slow o sobie?
Mielarz: Dziekuje za gratulacje. Mam 21 lat i studiuje na Akademii Morskiej w Gdyni.
MPS: Jak rozpoczela sie Twoja przygoda z PokerStrategy?
Mielarz: Jakies trzy miesiace temu przypadkowo przegladalem torrenty na pewnej stronce i natknalem sie na zachecajacy tytul Ekskluzywna Szkola Pokera: 150$ za free:) Wypelnilem formularze i zaczalem grac:)
MPS: Czy mozesz nam opowiedziec jak przebiegal turniej?
Mielarz: Ten turniej to bardzo ciekawa historia:) Otorz turniej mial rozpoczac sie o godzinie 18 a ja zaplanowalem mala imprezke pt. "pozegnanie wakacji" na godz. 17.30. Wszystko bylo ladnie i pieknie zaplanowane gdyby nie to ze musialem jechac o 18 po pizze i czekalem tam cala godzine bo byl ogromny ruch X(. Strasznie glodny i spragniony wrocilem na pieciominutowa przerwe w turnieju. Naszczescie smaczna pizza i trzy piwa szybko postawily mnie na nogi :P Zaraz po przerwie zorientowalem sie ze zostalo mi raptem 700zetonow 27 graczy i bigblindy w wysokosci 300 X( wsazedlem natychmiast ollem z para 6 a flop dostarczyl kolejne dwie 6:) Kolejne rozdanie Q10s all in i QQ na flopie. Po tych rozdaniach moglem spokojniej obserwowac gre:) Emocje po raz kolejny rozpoczely sie gdy zostalo juz tylko 10 graczy. To juz byl prawdziwy all in festival. Dzikie uciekanie prze rozrastajacymi sie w ogromnym tempie BigBlindami. Do dzis nie pamietam jak zajalem az trzecie miejsce(moze dlatego ze bylem juz pijany) ale bardzo sie z niego ciesze :P
MPS: Swietna historia. Jeszcze raz gratuluje i zycze dalszych sukcesow w imieniu pokerStrategy!!
Mielarz: Dziekuje i bardzo sie ciesze ze postanowiliscie przeprowadzic ze mna wywiad. Mam nadzieje ze wielu graczy pojdzie za moim przykladem :P (a teraz spadam na browara) X(

27 replies

Gratuluje wyniku i poczucia humoru :)

Ja, również gratuluję! :D Niektórzy po pijaku przegrywają kupę kasy, a Mielarz zdobył trzecie miejsce w turnieju! :D

Pozdrawiam

macromia

3 piwa to nie znowu po pijaku :P To takie małe wspomaganie :D Gratulacje również ode mnie :D

aby bylo jasne bo az mi sie glupio zrobilo. Trzy piwa to w czasie przerwy i chwile po postawily mnie na nogi. Do konca turnieju doszedlem do 5 piw:) Zeby nie bylo:P

Gratulacje wygranej!! Fajny wywiad :]

magic83

Mam nadzieje ze na nastepnym turnieju poprawisz swoj wynik... i na % piwach sie nie skonczy:):):)Gratulacje!!Tez to mam im bardziej mi sie nie chce tym czesto lepiej mi idzie:):):)

Dzieki trenerze!! Chyba dzisiaj popelniam blad wchodzac do turnieju majac jednego browara na stole:) ALe jak to mowia: Niech mocz bedzie z Toba!!! Chyba nawet lookne na jakis z Twoich treningow X(

Dobry ziom :D Mój idol!

No to ciagne dalej ten watek X(. Dzisiaj mialem tylko szklaneczke piwka X( przed soba bo bylem kierowca ale wystarczylo to do zajecia 10 miejsca w tym samym turnieju i zgarniecia na pocieszenie 100$. Tak :( Ciezko byc kierowca.
Przy okazji pozdro dla "Panadola1" . Nim wyzionął ducha zdażył jeszcze krzyknać "POLSKA" za co mu chwala. Panadol skonczyl na 13 miejscu. Nastepnym razem pojedziemy z nimi X(!!!!
Postaram sie przygotowac na kolejny turniej przynajmniej czteropaka:)
Celtu. Nie wiem jak Ci idzie ale pamietaj ze alkohol szkodzi :P

LOL :D Gratuluję! ;)

Pozdrawiam

Panadol

Mam nadzieje że następnym razem też ukończysz turniej na 3 miejscu:)... ale ja na 1:)hhehe Pozdrawiam
PS Można powiedizeć ze odpadłem przez Ciebie ..:) Sprawdziłem swoje A8off przeciwko Twojemu A10off, byłem przekonany ze to blef z Twojej strony... lecz neistety... Zostało niewiele żetonów, a w nastepnej kolejce chciałem ukraść blindy mając AQS przegrałem z 7J off!!!!!!!:) Miałem kolor, a on.... KARETE J!!!:) i to na flopie:) POZDRAWIAM TYLKO POLSKA!!!!!!!:)))))

Panowie! Wy macie grać ze sobą, a nie przeciwko sobie! Reprezentujecie swoją ojczyznę, reprezentujecie POLSKĘ! :P

Pozdrawiam

Panadol

Masz racje ziom.
Kapnałem sie dopiero kiedy napisales POLSKA!! ze jestes Polakiem. Dopiero pozniej przejzalem liste startowa do turnieju. Dogadamy sie na czacie przy stolliku next time.
Kurde. Jako Polacy musimy sie jakos zjednoczyc i powalczyc przeciwko Niemcom X( Nic nie poprawia humoru jak pokonany sasiad zza zachodniej granicy X(

magic83

HeHe!!Chlopaki mam nadzieje ze wy nie wiecie gdzie mieszka wiekszosc moderatorow i trenerow z tej strony :):):):):):)!!

Panadol

Mielarz podaj mi swoje gg moje to 2967650 grasz w NL czy w limicie? Ja gram w limicie najczęsciej 1\2$ regularnie ale ogólnie od 0.50\1$ do 2/4$. Chwilo na titanie musze grac 0.25\050$ aby odbudowac bankroll zgodnie ze strategia BM:) ale juz nie dlugo na szescie na full tilcie idzie lepiej:)

9905212
Gram na NL20.

Pomijajac fakt, ze Simoo i Master mieszkaja z tego co wiem w Niemczech, musimy zmobilizowac sily, zeby pokazac naszym Niemieckim sasiadom, ze tez potrafimy grac :) Ofensywa sie niedlugo zacznie:) Jak znam patriotyczne zaciecie Panadola, to wiem, ze nie odpusci :D:D

Przydaloba sie swoja droga pomoc PS w kwestii teorii turniejowej. Moze jakies filmiki szkoleniowe od Masterjariego, nawet S'n'G byloby ok. SSS NL ruszylo, ale to nie wszystko mam nadzieje.

No jasne, że nie wszystko! To dopiero początek!!! Więc do boju Panowie! POLSKA GOLA! ... A nie sorry, coś mi się powaliło...

Pozdrawiam :)