Witam. Zajalem jakj widac w tytule 3 miejsce na freeolu w Titanie dla 10 najlepszych graczy z kazdego kraju i myslalem ze po tym sukcesie rozdzwonia sie telefony i zewszad zaczna splywac gratulacje. Tak sie jednak nie stalo zatem postanowilem sam siebie pochwalic i przeprowadzic z soba wywiad
na Pokerstrategy.
Moderator PokerStrategyMPS: Wiatj Mielarzu. Gratuluje wysokiego 3 miejsca w turnieju 10 freerolla Country Top Ten!!! Czy moglbys powiedziec na prare slow o sobie?
Mielarz: Dziekuje za gratulacje. Mam 21 lat i studiuje na Akademii Morskiej w Gdyni.
MPS: Jak rozpoczela sie Twoja przygoda z PokerStrategy?
Mielarz: Jakies trzy miesiace temu przypadkowo przegladalem torrenty na pewnej stronce i natknalem sie na zachecajacy tytul Ekskluzywna Szkola Pokera: 150$ za free:) Wypelnilem formularze i zaczalem grac:)
MPS: Czy mozesz nam opowiedziec jak przebiegal turniej?
Mielarz: Ten turniej to bardzo ciekawa historia:) Otorz turniej mial rozpoczac sie o godzinie 18 a ja zaplanowalem mala imprezke pt. "pozegnanie wakacji" na godz. 17.30. Wszystko bylo ladnie i pieknie zaplanowane gdyby nie to ze musialem jechac o 18 po pizze i czekalem tam cala godzine bo byl ogromny ruch X(. Strasznie glodny i spragniony wrocilem na pieciominutowa przerwe w turnieju. Naszczescie smaczna pizza i trzy piwa szybko postawily mnie na nogi
Zaraz po przerwie zorientowalem sie ze zostalo mi raptem 700zetonow 27 graczy i bigblindy w wysokosci 300
wsazedlem natychmiast ollem z para 6 a flop dostarczyl kolejne dwie 6:) Kolejne rozdanie Q10s all in i QQ na flopie. Po tych rozdaniach moglem spokojniej obserwowac gre:) Emocje po raz kolejny rozpoczely sie gdy zostalo juz tylko 10 graczy. To juz byl prawdziwy all in festival. Dzikie uciekanie prze rozrastajacymi sie w ogromnym tempie BigBlindami. Do dzis nie pamietam jak zajalem az trzecie miejsce(moze dlatego ze bylem juz pijany) ale bardzo sie z niego ciesze ![]()
MPS: Swietna historia. Jeszcze raz gratuluje i zycze dalszych sukcesow w imieniu pokerStrategy!!
Mielarz: Dziekuje i bardzo sie ciesze ze postanowiliscie przeprowadzic ze mna wywiad. Mam nadzieje ze wielu graczy pojdzie za moim przykladem
(a teraz spadam na browara)