Skip to forum
Przywitaj nowego tr...

Notifications
Clear all

[Closed] Przywitaj nowego trenera - Lechrumski

17 Posts
16 Users
0 Reactions
2,652 Views
Thorek

Mindset to bardzo ważna, aczkolwiek często ignorowana przez graczy dziedzina. Nawet gracz z bardzo dobrymi umiejętnościami może nie poradzić sobie w long runie bez dobrego mindsetu. Dlatego też postanowiliśmy zorganizować treningi z tej właśnie dziedziny, a prowadzić je będzie nasz nowy trener - Lechrumski. Oprócz cotygodniowych treningów, które odbywać się będą środy o godzinie 20:30 (dostępne od statusu złotego), Lechrumski będzie również aktywnie działał na naszym forum w dziale poświęconym mindsetowi.

W tym temacie możecie powitać naszego nowego trenera oraz wyrazić opinie na temat potrzeby tego typu treningów.

Zapraszamy również do przeczytania krótkiego wywiadu, który znajdziecie pod tym linkiem.

16 replies
magda25uk

Nareszcie :D

Witamy!

Wielu naszych użytkowników czekało na taką formę treningów.

Jestem pewny, że będą one popularne i nasza współpraca będzie trwała długo.

Witaj Lechu _thumbsup:

Witamy, witamy.

Poznałem Leszka niedawno i mogę śmiało powiedzie, że to profesjonalista w każdym calu i będzie się na prawdę przykładał do swojej pracy.

Mam nadzieję, że wielu naszych użytkowników skorzysta z jego pomocy i doświadczenia.

Pozdrawiam wszystkich.

avril1991

Witam!

Życzę powodzonka i satysfakcji z pracy na PokerStrategy.com

bolek147
letsgamble92

Cześć _thumbsup:

explo26

witam witam i czekam na pierwsze treningi ,z checia bede w nich uczestniczyl..

A Matikosa taki zbanowany.

Aimer87

Witam _thumbsup:

Urbi23

Witam i życzę udanej pracy :)

salyk

Oby współpraca była owocna!

Pozdrawiam

mazaq
Thorek
lechrumski

Dzieki wielkie za powitanie :P

will do my best!

Witam, pozdrawiam i owocnej pracy życzę, z chęcią wezmę udział w treningu ;) Adminom za utworzenie działu ''mindset'' i jego rozwijanie należy się haj fajf i pół litry :D Very nice move!