Skip to forum
Przywitaj nowego tr...

Notifications
Clear all

[Closed] Przywitaj nowego trenera - ManYac

19 Posts
18 Users
0 Reactions
1,985 Views
Thorek

Dziś mamy dla was nie lada niespodziankę. Do ekipy polskiego PokerStrategy.com dołącza kolejna osoba. ManYac to jeden z bardziej doświadczonyc hpolskich pokerzystów no-limit Hold'em. Będzie on nagrywał filmy szkoleniowe z tej odmiany specjalnie dla użytkowników polskiego PokerStrategy.com. ManYac zamierza również aktywnie udzielać się na naszym forum, szczególną uwagę poświęcając forum strategie pokerowe złoto+. Nasz trener będzie również prowadził w naszym serwisie blog, w którym skupi się na analizie najciekawszych rozdań swoich i innych graczy, przeprowadzi relacje ze swoich turniejów na żywo, a od czasu do czasu umieści jakieś pokerowe felietony.

W tym temacie możecie powitać naszego nowego trenera oraz wyrazić opinie na temat potrzeby tego typu treningów.

Zapraszamy również do przeczytania krótkiego wywiadu, który znajdziecie pod tym linkiem.

18 replies

Witamy witamy.

o/ have fun :)

malarz1990

cześć i powodzenia :f_thumbsup:

Witam :) wkrótce trenerzy NL SH będą mogli własny zlot zrobić :D

TehGamer
mlooody88

cz,
liczę na filmy przynajmniej tak dobre jak na unipoker ;)

Aimer87

Witam i na dobry movie czekam :D

Witam w drużynie i czekam na produkcje _thumbsup:

babel92

Witamy i liczymy na świetne produkcje! :)

ManYac

Witam wszystkich, dzieki za mily feedback = ]

Napisane przez mlooody88
cz,
liczę na filmy przynajmniej tak dobre jak na unipoker ;)

Beda lepsze.

mazaq

siemka, hu4rollz ? :f_cool:

zaperos

Witam nowego trenera :f_thumbsup:
Czy Ty przypadkiem nie jestes z Lublina ? Bo skads ten nick jest mi znany :) Jesli tak to widzimy sie na LSOPie ;)

qqryq
ManYac

Napisane przez zaperos
Witam nowego trenera :f_thumbsup:
Czy Ty przypadkiem nie jestes z Lublina ? Bo skads ten nick jest mi znany :) Jesli tak to widzimy sie na LSOPie ;)

Jestem, do zobaczenia.

Ninjai

Be welcome! Widzialem co nieco, bedzie napewno ciekawie :)

Kurde, to jest chyba najlepszy angaż polskiego PS. Pamiętam Cię ManYac jeszcze z tlp, gdzie się udzielałem na starcie i od tamtego czasu byłeś i nadal jesteś jednym z moich idoli ;) (Oprócz Panadola, jeszcze żadnemu pokerzyście tego nie powiedziałem). Wcześniej próbowaliśmy Cię z Simoo zgarnąć, ale się nie udało. Teraz proszę ... Fellipe!! I love you man!!

Pozdrawiam

kustra
blyskacz

siema manyac. pamietasz mnie ze starcrafta ? konin[vbk] z haradlem wygralismy 2 x lige i przerzucilismy na pokera ^^