Czesc, ManYac z tej strony, chciałbym wszystkim przywitac na moim blogu. Od dzis jestem nowym instruktorem na PokerStrategy.com. Będę nagrywal dla Was filmiki ze srednich stawek na krotkich stolach NLTH. Tych którzy mnie nie znaja zapraszam do przeczytania wywiadu ze mna zamieszczonego na PokerStrategy.com, dowiecie się kim jestem i skad się wzialem na scenie pokera.
Przejdzmy wiec do konkretow, czyli o czym będzie ten blog. Postaram się na nim pisac o rzeczach które mnie osobiscie najbardziej interesuja gdy przegladam blogi pokerowe. Znajdziecie wiec tutaj analizy często spotykanych pokerowych sytuacji oraz troche informacji o tym co u mnie slychac jak na przykład relacje w turniejow live w których biore udzial. Mam nadzieje ze będzie to dla Was ciekawy material.
Ok, to tyle tytulem wstepu przejdzmy do konkretow. 17.09 jade do Londynu na turniej z cylku Paradise Poker Tour, a na poczatku grudnia, także w Londynie odbywa się Unibet Open który tez jest w kregu mojego zainteresowania. Czy wezme w nim udzial zdecyduje pewnie do konca listopada. Jak wroce skrobne relacje z tego co tam się dzialo. Mam nadzieje ze będzie jak najdluzsza i opisze swoja droge do zwyciestwa.
Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow i do zobaczenia niebawem.
ManYac