Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Powitanie

11 Posts
7 Users
0 Reactions
638 Views

Witam wszystkich ;)
W pokera gram już rok tyle że do tej pory była to gra live .
Ostatnio znajomi napomknęli mi że powinienem spróbować swoich sił w pokerze online i zostawili mi adres waszego portalu.
Stwierdziłem że wszystkiego trzeba spróbować .
Podjąłem się quizu bez czytania artykułów i o dziwo zdałem go za pierwszym razem .
Teraz czekam na przekazanie kapitału na pokerstars i zobaczymy co z tego wyjdzie .
Pozdrawiam Wszystkich
Adward

10 replies

pamietaj tylko o BM!

Prawidłowy BM Podstawą Hazardu :D
Wiem wiem Holdem to nie hazard ale tak mi się to przypomniało ;D

Witam

Znajomi dobrze ci poradzili, nasza szkoła pomoże ci rozwinąć pokerowe umiejętności i przygotować cię solidnie do gry online.

Nasza kadra trenerów jest najlepsza w Polsce, zapraszam więc do korzystania ze wszystkich dobroci PokerStrategy.com, naprawdę warto.

Pozdrawiam

Witaj Adward22,

cieszę się, że zdecydowałeś się na przedstawienie swojej osoby na forum.

Gratuluję zdania quizu, jak widać doświadczenie z gry live zaprocentowało.

Rozglądnij się po naszej sekcji strategii, a pewnie znajdziesz coś, co Cię zainteresuje.
Graj i zdobywaj StrategyPonits, a będziesz miał dostęp do coraz bardziej zaawansowanych materiałów.

Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stołach,
dohpaZ

Jak na razie czekam na Kapitał Startowy na pokerstars.
Chcę po prostu spróbować zanim wpłacę własne pieniądze ponieważ w grze online jestem nowicjuszem .
Sekcja strategii przejrzana i stwierdziłem że zostaje przy NL czasami atakując jakiś Micro MTT :
Tyle że słyszałem że granie MTT za bardzo małe wpisowe jest nieopłacalne.
A ja nie wiem za bardzo dlaczego , może mi ktoś to wyjaśni ? :)

salyk

Witam,

dlaczego MTT micro jest nieopłacalne.. Powodów jest kilka, nieopłacalne, tym bardziej na P*, poziom jest megaaa niski, ale w jednym turnieju startuje tak wielu graczy, że po prostu jest bardzo ciężko przedrzeć się do tych najwyższych miejsc - nawet jak grasz super, to zawsze trafi się jakiś donner który wrzuci 27o i Ci złamie KK bo się na oglądał High Stakes Poker :facepalm:

Dlatego polecałbym Ci zacząć może od SnG - odmiana bliska MTT, a MTT grać micro ale tylko z CAP'em - w sensie, że np. max 1000 graczy. No i co by nie mówić, to jednak 50$ to trochę za mały bankroll na MTT.

Ja radzę Ci podbudować rolla i zacząć grać od 5,5$ - tam już jest w miarę ok :f_thumbsup:

Powodzenia życzę :f_cool:

Teraz wszystko rozumiem :D
Po przeczytaniu Twojej odpowiedzi zastanawiam się czemu sam na to nie wpadłem ;)
Dzięki za rozwianie wszystkich wątpliwości i wyjaśnienie wszystkich spraw :)
Pozostaje mi czekać czytać artykuły w czasie oczekiwania na kapitał .
Pozdrawiam Wszystkich oraz życzę szczęścia przy stołach .

Witaj Adward22.

Jak widzisz na naszym forum znajdziesz odpowiedź na każde pytanie :) Zapraszam więc - postuj śmiało, jeśli nie wiesz czegoś - pytaj.

Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Rejestracji na waszym forum dokonałem 17.11.2010, Lecz skan dowodu przesyłam dopiero dzisiaj z powodu braku czasu .
Czy będę miał z tego powodu jakieś komplikacje ? .

Mooris

Witaj

Nie, nie powinieneś mieć z tego tytułu żadnych komplikacji. Skontaktuj się proszę z naszym supportem poprzez nasz system ticketów i poinformuj ich o tym.

Pozdrawiam