Przejdź do forum
Ocena pracy serwisu...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Ocena pracy serwisu PokerStrategy.com w 2010 roku

64 Posty
42 Użytkownicy
0 Reakcje
6,187 Wyświetlenia
Walderam

Kolejny rok dobiega końca i jest to doskonały moment na podsumowanie naszej działalności. Jak oceniasz naszą pracę, którą wykonaliśmy dla Ciebie w 2010 roku?

• Czy nasza społeczność rozwinęła się w tym roku?
• Czy przynależność do naszej społeczności jest dla ciebie korzystna?
• Co ci się podoba?
• Co powinniśmy poprawić?

Wyraź swoją opinię i daj nam jasno do zrozumienia, co jest dobre na naszej stronie, a nad czym trzeba jeszcze popracować. Dzięki Twojej krytyce będziemy wiedzieć, nad czym najbardziej skupić się w nadchodzącym 2011 roku. Wszystko po to, aby zawartość strony, usługi i promocje przez nas oferowane zadowoliły jak największą ilość osób.

Jeśli pozytywnie oceniasz naszą działalność w 2010 roku (chodzi tylko o ten okres), to możesz oddać na nas Twój głos. W tym roku PokerStrategy.com zostało nominowane w kategorii "Najlepsza społeczność w branży gier online":

http://www.igbaffiliateawards.com/content/vote

63 odpowiedzi
arianik

Gdyby nie wasza strona to już dawno nie grałbym w pokera:)

Z rzeczy które mi się nie podobają to mało promocji typu wojna domowa... :) to rewelacyjna sprawa:) można by zrobić takie eventy międzynarodowo w prywatnym turnieju PS... byłoby chyba bardzo ciekawie i naprawdę poważna walka... do tego pula nagród rzędu 5k$ w każdym kraju więc po zsumowaniu byłoby o co walczyć... znaczy przy 10 krajach np 50k do podziału dla 5 czy nawet 10 drużyn...

poza tym śmiesznie trochę wypada konkurs dla diamentów... nie wiem czy lepiej robić z byle jakimi nagrodami czy może jednak sobie darować...

na razie tyle przychodzi mi do głowy, mam nadzieję, że po namyśle jeszcze coś dopiszę...

irobson

Napisane przez arianik
Gdyby nie wasza strona to już dawno nie grałbym w pokera:)

Z rzeczy które mi się nie podobają to mało promocji typu wojna domowa... :) to rewelacyjna sprawa:) można by zrobić takie eventy międzynarodowo w prywatnym turnieju PS... byłoby chyba bardzo ciekawie i naprawdę poważna walka... do tego pula nagród rzędu 5k$ w każdym kraju więc po zsumowaniu byłoby o co walczyć... znaczy przy 10 krajach np 50k do podziału dla 5 czy nawet 10 drużyn...

poza tym śmiesznie trochę wypada konkurs dla diamentów... nie wiem czy lepiej robić z byle jakimi nagrodami czy może jednak sobie darować...

na razie tyle przychodzi mi do głowy, mam nadzieję, że po namyśle jeszcze coś dopiszę...

+1

p.s
oddalem glos ;d

Witam,

Proszę się nie krępować i wyrazić swoją opinię - wasz feedback jest dla nas najcenniejszy.

Pozdrawiam.

adramalech

rzeklbym, że się cofnela

:facepalm:

• Co ci się podoba?

hot or not

wiecej HOT

mazaq

Pozyskano nowych trenerów, są filmiki nanooko + paru innych znanych psycholi, jak ktoś to ogląda to na pewno sobie chwali. Raczej na plus

Raczej żadne korzyści z bycia członkiem pokerstrategia dla mnie nie wypływają.

• Co ci się podoba?
Night Cafe.

Poprosić "górę" żeby rzucili dolarami i można było organizować dla naszej społeczności ciekawe eventy

mouse91

może gamoń ze mnie ale jak tam nie widzę do wyboru nigdzie poker strategy. Może jakiś tutorial?

Thorek

Napisane przez mouse91
może gamoń ze mnie ale jak tam nie widzę do wyboru nigdzie poker strategy. Może jakiś tutorial?

W kategorii "The Lou Fabiano Award for the Best iGaming Community" klikasz na select i tam masz PokerStrategy.com :)

Arianik, ale zauważ, że żaden z diamentów nigdy nie narzekał na tą promocję... mało tego każdy kto załapie się do top3 jest z tego z reguły zadowolony. Trzeba pamiętać, że nagroda 50 $ na zakupy w sklepie PS to jest nagroda opcjonalna. Nagrodą główną jest private coaching, który tani nie jest, a jest bardzo ważny, dlatego diamenty bardzo chętnie z tego korzystają.

mouse91

Dzięki Thorek, znalazłem i oddałem swój głos

Anty

Czy przynależność do naszej społeczności jest dla ciebie korzystna?

yep, wideo, treningi, zabawy, ale jest ich za mało, typu wojna domowa (ktora de facto będzie trwała 2 miesiące i w tym czasie pewnie nic nowego nie będzie)

Co powinniśmy poprawić?

Może jakieś konkursy z wycieczkami na gib.
Może jakiś filmik, gdzie nie ma gry life, ale są same ciekawe i skomplikowane rozdania, w których już mamy pewną statystykę o graczu.
Nie ma podwójnych punktów PS na inne platformy

arianik

Napisane przez Thorek

Arianik, ale zauważ, że żaden z diamentów nigdy nie narzekał na tą promocję... mało tego każdy kto załapie się do top3 jest z tego z reguły zadowolony. Trzeba pamiętać, że nagroda 50 $ na zakupy w sklepie PS to jest nagroda opcjonalna. Nagrodą główną jest private coaching, który tani nie jest, a jest bardzo ważny, dlatego diamenty bardzo chętnie z tego korzystają.

:) ja nikogo nie atakuję, nie broń się tak...

podaję tylko to co moim zdaniem wygląda trochę śmiesznie:)

Thorek

Napisane przez arianik

Napisane przez Thorek

:) ja nikogo nie atakuję, nie broń się tak...

podaję tylko to co moim zdaniem wygląda trochę śmiesznie:)

Arianik ja wiem, ale po prostu piszę, jak to wygląda z drugiej strony. Wypowiedzi na forum mają to do siebie, że czasami nie można wyrazić emocji, bo ja pisałem tego posta na spokojnie i nie mam do ciebie pretensji o tą opinię, ani też nie bronię PS rękami i nogami, po prostu wyrażam swoją opinię :).

Pozdrawiam.

alkanpl

Ja mam taki pomysł, jak ktoś zbankrutuje to może przeznaczyć część swoich strategy points (tych niepromocyjnych, ugranych z czystego rake) na podreperowanie bankrolla. Oczywiście w proporcjach takich jakie będą dla Pokerstrategy opłacalne.

Anty

to chyba za 50 pkt nie promocyjnych 1$

TehGamer

Nie liczac ostatnich 11 miesiecy to duzo sie zmienilo, na dobre.

Nie. Wole otrzymywac wiecej pieniedzy i kupic abonament konkurencji, ale moze w przyszlosci, jak dalej bedziecie sie rozwijac (patrz: punkt 1) to bardzo mozliwe ze tu wroce.

• Co ci się podoba?

Forum. Caloksztalt. Jest smiesznie.

Hmmm... Promocje dla superblogerow? Bo mi sie juz nie chce pisac bloga.
Moze jeszcze dodac mozliwosc prowadzenia treningow przez osoby, ktore nie pracuja dla PokerStrategia? Tak, ja wiem ze mozna sobie napisac w blogu, ale moze jakis dzial? Tak latwiej wam bedzie znalezc fajnych trenerow.

Kaeresen

Czy nasza społeczność rozwinęła się w tym roku?

Zmiany mi się podobają, coraz więcej dobrych trenerów, coraz więcej materiału na wysokim poziomie.

Czy przynależność do naszej społeczności jest dla ciebie korzystna?

Tak, sporo dobrego i praktycznie darmowego materiału który pomaga w rozwoju.

Co ci się podoba?

Pomyslowe inicjatywy, zwracanie bardzo dużej uwagi na feedback, rozwój w kierunku, który proponują użytkownicy, widac bardzo dużą chęc rozwoju społecznosci ze strony Jakuba i Filipa.

Co powinniśmy poprawić?

- nagrywanie treningow teoretycznych, zwlaszcza z mindsetu i Simona dla platyny, bo swietne materiały szkoleniowe pójdą na zmarnowanie
- zatrudnienie dodatkowego moviemakera od sng, tmfinger jest bardzo wszechstronny i potrafi ogarnac każdy temat na poziomie, ale jest tylko jeden co troche ogranicza rozwoj sekcji sng. Jest w Polsce paru ciekawych graczy sng (Lary18th ;), Sweetxchild, cwirek1982, Rado :D [edit: Saubon] i pewnie jeszcze paru ktorych nie znam ), którzy mogliby byc fajnym uzupełnieniem kadry. Oczywiscie na miejscu jest też malarz, który może byc bardzo dobrym coachem jesli upora się sam ze sobą
- odbanowanie bolka i persiego
- więcej Simona (wiem, jestem fanboyem)

dzjeszt

Napisane przez Kiersno

Co powinniśmy poprawić?

- nagrywanie treningow teoretycznych, zwlaszcza z mindsetu i Simona dla platyny, bo swietne materiały szkoleniowe pójdą na zmarnowanie
- zatrudnienie dodatkowego moviemakera od sng, tmfinger jest bardzo wszechstronny i potrafi ogarnac każdy temat na poziomie, ale jest tylko jeden co troche ogranicza rozwoj sekcji sng. Jest w Polsce paru ciekawych graczy sng (Lary18th ;), Sweetxchild, cwirek1982, Rado :D i pewnie jeszcze paru ktorych nie znam ), którzy mogliby byc fajnym uzupełnieniem kadry. Oczywiscie na miejscu jest też malarz, który może byc bardzo dobrym coachem jesli upora się sam ze sobą
- odbanowanie bolka i persiego
- więcej Simona (wiem, jestem fanboyem)

zgadzam sie tutaj :) w zasadzie w 100%

Wiecej artykolow i filmow dla fixed limit i treningow. Jeden trening tygodniowo z fixed limit to troche malo (nie mowie o hand evoluation).

arianik

Napisane przez cruz201
Wiecej artykolow i filmow dla fixed limit i treningow. Jeden trening tygodniowo z fixed limit to troche malo (nie mowie o hand evoluation).

są 2 z fixa... wtorki( albo środy nie pamiętam ) i czwartki Walderama

brommy

Napisane przez arianik

Napisane przez cruz201

są 2 z fixa... wtorki( albo środy nie pamiętam ) i czwartki Walderama

Myślę, że Cruz201 miał na myśli treningi FL FR, bo większość tych wyższych stawek skupia się na SH, a są gracze, którzy chcą dalej grać FR =) ale to pewnie sprostuje niedługo Cruz~.

A żeby nie było, że moja wypowiedź to lekki offtopic to sam się ustosunkuję do głównego tematu.

Napisane przez Walderam

Społeczność coraz bardziej się "rozłazi" jest coraz więcej spamerów, ale i coraz więcej osób, które mają i chcą mieć coś do powiedzenia, ale czy to jest rozwój to już jest kwestia gustu.

Napisane przez Walderam

Obecnie przeniosłem się na starsach, więc takich materialnych korzyści jak na FTP (rakeback) nie widzę, ale sama możliwość obejrzenia sporej ilości filmów/przeczytania artykułów oraz kontakt z innymi graczami odmian, które gramy jest na pewno użyteczny.

Napisane przez Walderam
• Co ci się podoba?

To, że Pokerstrategy coraz bardziej zależy na tym, aby dogodzić użytkownikowi.

Napisane przez Walderam

Ja też podbiję do FL, szczególnie do FR na naszej społeczności jest Walderam, który prowadzi treningi FL FR, ale to są niskie stawki, nie wiem czemu i Pokerstrategy żyje w przekonaniu, że jeśli chodzi o FL to jeśli chodzi o wyżej niż micro to tylko SH. Tutaj traci jednak trochę użytkowników, bo dajmy przykład taki ja =) jak na razie nie planuje zmiany na SH i chyba w ogóle nie chcę się przesiąść patrząc, że FR kojarzy się z grą tight, a i tutaj można śmiało grać luźniej i mieć z tego profit. PS bardzo skupia się na często poruszanym tzw ABC, które mi się głównie kojarzy z grą kartami (tymi z większym equity), a jednak poker nie na tym tylko polega. Zdaję sobie sprawę, że ciężko będzie znaleźć takiego TheNaturat'a jeśli chodzi o FL FR z wyższej półki, ale może mimo wszystko warto nad tym pomyśleć? Choćby i nawet miał być od złota, które w całej swojej karierze miałem tylko raz (i to dzięki promocji :D).
Do tego jak już jestem przy statusach, to wielu trenerów doradza, aby początkowo skupiać się w większym stopniu na nauce niż na grze i tutaj jest mały paradoks, bo powiedzmy znowu powołam się na siebie postanowiłem się skupić na teorii (tutaj akurat za dużo niestety nie robię, ale pracuję nad tym :D) i odkładam praktykę, to mniej czasu gram, a jak wiadomo mniej czasu na grę to mniej rake'u, a jak mniej rake'u to mniej Strategy Points, a przez to mam dalej srebro, które mówi naprawdę o podstawach i aby dalej się rozwijać jeśli chodzi o teorię to albo muszę szukać materiałów gdzie indziej albo zacząć grindować i tutaj coś nie gra. Nie mówię, że złoty status ma być powiedzmy od 400SP, ale może wprowadzić jakieś zmiany albo dać w jakiś inny sposób możliwość podwyższenia statusu? (tutaj pierwsze co mi przychodzi do głowy to np dajmy na to niech to się rozgrywa w dziale oceny rąk, każdy kto chce podnieść status np ze srebra do złota musi powiedzmy ocenić około 100rąk miesięcznie, zaś to czy ocena jest merytorycznie poprawna ocenia sędzia, oczywiście gracze FL tutaj dalej byliby trochę w plecy, bo za dużo osób nie wrzuca rąk na forum, szczególnie na to związane z FR, ale to już sobie darujmy, bo chodzi o przedstawienie jakiegoś alternatywnego sposobu podwyższenia statusu). Artykuły związane ze skillem związanym z grą w pokera naprawdę zaczynają się od artykułów, ze złotego statusu i teraz albo wprowadzić pośredni status, a w nim zamieścić cześć artów ze złota, albo dać naprawdę sposoby na alternatywne sposoby go zdobycia, bo tak jak wcześniej napisałem osoby, które naprawdę chcą się wziąć za teorie muszą szukać innego źródła, bo nie każdy ma czas na powiedzmy 8h na pokera dziennie, aby być w stanie sporo czasu poświecić na grę i teorię, mówię tutaj o początkujących/średnio zaawansowanych graczy, a nie o tych co postanowili żyć z pokera.

Żeby nie było, że tylko narzekam to mimo wszystko jestem zadowolony z Pokerstrategy, ale tak jak wcześniej (mam nadzieję, że zrozumiale) napisałem są rzeczy nad którymi warto popracować.