Siemka gram od nie dawana. Ponieważ skończyłem 18 lat dopiero w sierpniu.
Gram na Poker Stars na razie idzie jak idzie. Można powiedzieć że nie jest źle. Preferuje sit and go tylko i wyłącznie.
Pozdrawiam wszystkich i życzę samych AA !
Siemka gram od nie dawana. Ponieważ skończyłem 18 lat dopiero w sierpniu.
Gram na Poker Stars na razie idzie jak idzie. Można powiedzieć że nie jest źle. Preferuje sit and go tylko i wyłącznie.
Pozdrawiam wszystkich i życzę samych AA !
Witam oski10,
cieszę się, że przedstawiłeś się nam na forum.
Zacząłeś swoją karierę pokerową od gry w SnG, tak samo jak nasz SuperModerator Mooris. Być może spotkasz go przy stołach, a z pewnością opłaca się śledzenie jego bloga, gdzie na bieżąco opisuje progres swojej nauki i stan bankrolla.
A co do materiałów szkoleniowych, to masz wolny wybór: artykuły, filmy, treningi. Polecam również pobrać sobie z naszej strony program ICM Trainer do nauki gry w fazie push or fold. Wszystko to zaprocentuje i już wkrótce będziesz się mógł cieszyć coraz większym bankrollem.
Jak czegoś nie wiesz, to pytaj.
Pozdrawiam i życzę powodzenia przy stołach,
dohpaZ
Cześć oski10.
Witam Cię serdecznie w imieniu administracji. Cieszę się, że postanowiłeś dołączyć do naszej społeczności.
Nasz nieoceniony moderator już Cię poinformował, gdzie możesz znaleźć interesujące Cię materiały strategiczne. Mnie pozostaje zachęcić Cie do częstych odwiedzin na forum i oczywiście postowania!
Pozdrawiam i życzę powodzenia
Napisane przez lifeisbrutal
Witam wszystkichGL&HF
swoj temat zaloz a nie sie podpinasz