Skip to forum
To nie my gramy, ty...

Notifications
Clear all

[Closed] To nie my gramy, tylko soft

61 Posts
34 Users
0 Reactions
5,625 Views

Gram pół roku na PS i Tytan(epizod w 888.com) i oto moje wyniki:
Poker Stars: wygrana 320$
Tytan: przegrana 380$
888.com +50 $
Ta sama osoba,te same umiejętności i styl gry,te same stawki NL 10/20 i 25/50, a wyniki różne o 180 stopni ! ?
W dodatku rzekomo (czytałem na tym forum) na PS jest wyższy poziom i początkującym polecaja Tytana. Zaczynałem na PS a potem grałem równolegle na dwóch platformach.

Dla mnie sprawa jest jasna jak w tytule wątku.

60 replies
damianpat

kolejna teoria :)gratuluje

adramalech

Czy to będzie topic tygodnia ? :D

xbudekx

adramalech napisał
Czy to będzie topic tygodnia ? :D

Myślę że tak :) Po prostu strzał w dziesiątkę :D

To by wyjaśniało dlaczego tyle ludzi jest na PS, tam soft daje wszystkim wygrać xD

taa, tylko kto przegrywa :D ??

ja się tam nie znam, ale grałem kiedyś na titanie a teraz gram na pokerstars. moze poprostu na titanie na mikrolimitach są mocniejsi gracze niż na pokerstars ? titan jest popularny wśród takich serwisów jak ten, gdzie uczą grać. a na pokerstars trafia więcej przypadkowych graczy ? nie chce mi sie wierzyć żeby soft był szczelony ;p

Szczepans napisał

No przecież Titan okrada graczy, a PS dokłada do interesu :D

SamRadziwill

Kolejny spisek, cieszę się, że nasi tropiciele dają nam znać o wszystkich "ciemnych sprawkach" pokerroomów :D

Masqb

Znam ludzi którzy mają inne wnioski co do tego, który pokerroom ich okrada :P

Szczepans napisał

Ja :D

BloodyB

mysle ze odpowiedz jest prosta, wiedziales ze na PS graja lepiej, wiec przykladasz sie tam do gry i tam nauczyles sie grac ;] jestes wygrywajacym graczem na PS gdzie graja lepiej, wiec uwazasz ze na titanie gdzie graja "gorzej" myslisz ze powinienes rowniez wygrywac, nawet wiecej ... wiec nie doceniasz graczy, grasz nie przykladajac sie i przegrywasz...

z dosiwadczenia wiem ze jesli mysle ze gdzies zwyciestwo mi sie nalezy to glownie przegrywam :P

VictorM

BloodyB napisał

z dosiwadczenia wiem ze jesli mysle ze gdzies zwyciestwo mi sie nalezy to glownie przegrywam :P

To tak jak nasza reprezentacja na mistrzostwach Europy.

A co do głównego topicu to moja teoria jest taka, że z powodu zbyt wysokiego poziomu fishe z tytana kanałami uciekły na PokerStars. Na tytanie zostały same grube ryby, które w kanały się nie zmieściły. Ot i powód różnicy poziomów.

Można sobie dowoli szydzić i wymyślać drwiny. W tym jesteśmy mistrzami świata.
Tu jednak wchodzi juz statystyka. Pół roku: 3-4 stoły, średnio 4 godz. dziennie. Trochę sie rozdań uzbierało. Nie wierzę w takiego pecha, albo szczęście.

damianpat

źle formułujesz logiczne myśli, temat sugeruje oszustwo, ze strony pokerroomu

tymczasem różnica może polegać na chociażby wyższym, lub niższym rake
bądź poziomie graczy...

murkins

na jakim forum czytałeś że na ps wyższy poziom??? na onecie chyba
cały online poker jest rigged :D

tezapl

temat jest sluszny bo mowi o tym ze to co daje soft to tak gramy
inaczej byc nie moze :D

LeonidasPL

marek447 napisał
Można sobie dowoli szydzić i wymyślać drwiny. W tym jesteśmy mistrzami świata.
Tu jednak wchodzi juz statystyka. Pół roku: 3-4 stoły, średnio 4 godz. dziennie. Trochę sie rozdań uzbierało. Nie wierzę w takiego pecha, albo szczęście.

A czy gdzies jest napisane, że jak grasz pół roku, to staniesz się w tym czasie świetnym graczem i wygrasz kupę kasy?

Przecież nie mogą wszyscy wygrywać. Taka próbka mówi tyle, że Ty najwidoczniej nie jesteś graczem wygrywającym. Przegrywającym też nie. Po prostu break-even. Czas się wziąć za siebie, popracować nad swoją grą, a wyniki powinny się poprawić, czego Ci z całego serca życzę.

Kmedi1979

Kolejni naiwni gracze:) ile w zyciu rozegraliscie turnieji live? wszyscy mysla ze komputer rozdaje karty random(kazdy ma te same szanse) smiac mi sie chce ze tak myslicie!!! To nie jest zadna teoria z mojej strony ani prowokacja! na chlodno bez szyderstw pomyslcie! ile poker online ma wspolnego ze zwykla maszyna gdzie wystarczy wykrecic 3 lub wiecej owockow i wygrywasz! ano tyle ze wlasciciel zawszy wygrywa! komputery maja o niebo wieksza moc przeliczeniowa! takze predzej czy pozniej i tak przegrasz !! atakujcie smiejcie sie ale przeciez gralem w ciagu ostatnich 2,5 roku okolo 180-200 turnieji na zywo(irlandia) i rozne sytuacje i z roznymi graczami gralem! takie sutuacje jakie masz na turnieju online(cash rowniez) w ciagu kilku rozdan zdarzaja sie jedna na caly wieczor na zywo! i niech obroncy i atakujacy sie zastanowia na chlodno bez emocji ! zamiast drwic itp. wszyscy jestesmy fish-ami!! Ja gram bo lubie i nie zarabiam na tym(w irlandii troche dorobilem na tym ale niewiele) zabijam czas itp. powodzenia!

toony122

Ja przez ostatnie pół roku wygrałem od cholery kasy, czy to znaczy, że właściciele poker roomów mnie lubią ?

Nie radzicie sobie z grą to nie zwalajcie tego na soft, nieuczciwego dealera czy niekorzystne dla was ułożenie planet, ale weźcie poczytajcie pare artów, idzie na coaching czy coś takiego, a niedługo okaże się, że jednak te roomy nie sa takie straszne na jakie wyglądają.