Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Kurs dolara

203 Posts
93 Users
0 Reactions
18.8 K Views
Walderam

Jak to odbieracie, dolar pięknie szybuje w górę, może dla niektórych to najlepszy czas na realizację zysków z gry, czy może lepiej jeszcze czekać, niech zdrożeje jeszcze bardziej??:)
Nie tak dawno dolarek oscylował w granicach 2zł, w piątek było 2,44, dzisiaj jest 2,56....po prostu pięknie:)

202 replies
Barteklo

No tak tylko ze ja właśnie miałem wpłacać na do Roomu 50$ a teraz to mi sie nie opłaca ;) ;)

Walderam

No to oczywista oczywistość, że cieszą się tylko Ci, którzy planują wypłatę...

hellYeahEnT

Walderam: Znasz przyslowie o dobrym inwestorze?

Dobry investor kupi za 10 i sprzeda za 12.

Slaby investor kupi za 10, przeczeka 12, dojdzie do 14, bedzie nadal czekal.. cena spadnie do 8 i bedzie czekal zeby spowrotem wzrosla do 10 zeby wtedy sprzedac.

MOIM ZDANIEM: Teraz jest najlepszy czas na wyplacenie nadwyzek z pokerroomu jezeli mamy kase w $. Z € bym jeszcze poczekal, bo wspolczynnik €/$ jest rekordowo niski - dlatego wg. mnie: Albo $ spadnie, € zostanie na takim poziomie albo $ spadnie i € tez spadnie - przy czym $ o wiele mocniej niz € albo $ wzrosnie, ale € wzrosnie jeszcze bardziej.

Prognozy dla € sa raczej optymistyczne i jezeli nie zdazy sie cos "niezwyklego" to wpolczynnik €/$ powinien zaczac wzrastac - poprzez, ktory wariant ? Nie mam pojecia ;) Ale wg. mnie $ bedzie oscylwal wokol 2,50 czyli czasem nizej czasem wyzej, a € pojdzie troszke w gore*

* Nie poparte zadna wiedza teoretyczna :D

Thorek

A ja robilem cashouta poltorej miesiaca temu dosc wysokiego, jak dolar stal po 2.11 :(. A teraz po malym downswingu musze budowac rolla pod nl100, wiec wyplaty sa niewskazane.

kfas

Jeszcze troche dolar w gore pojdzie, pisali, ze go 2.65, troche cierpliwosci jeszcze [poparte wczorajszym artykulem w pulsie biznesu].

ja sobie nie mogę darować bo cashouta zrobiłem 22.09 kiedy $ stał najniżej w przeciągu ostatniego miesiąca, także parę stówek poszło się bujać ;(

kesil

jak pomysle ze cash-outowalem po 2 zl na wakacje w kolobrzegu to mi zal dup& sciska ;(
a teraz jak by trzeba wyplacac to musze odrabiac wyplaty za wakacje hehe nic tylko piaskiem w oczy :D

Ja tez kurna zrobilem cashouta na ponad 1k$ jak dolar był po 2.2 ><

damianpat

2,64 panowie ;)!!!

kfas

Tak jak pisalem ;) Ciekawe do ilu dojdzie, juz raczej nieduzo

wydaje mi się, że po weekendzie dolar odrobinę spadnie. Jak dla mnie, to ten weekend jest najlepszym czasem na wypłatę. Zobaczymy, czy moje amatorskie prognozy się sprawdzą :)
Już nie ma na co czekać z wypłatą, od dawna nie miał tak wysokiego kursu i może się zdarzyć, że znowu będzie słaby przez jakiś czas.

Gomez224

A ja spieprzyłem bo kupiłem dolary po kursie 2,58 :/ i jak poleci w dół to będę stratny :/ Niech idzie w górę i przekroczy 3zł ;) wtedy wyjdę na swoje

TheNaturat

No no, dolar zwiększa wartość mojego bankrolla szybciej niż ja :D

kopoland

2,719 !!!!

Gomez224

kurs kupna : 2,6559
kurs sprzedaży : 2,7095

Wiec na samej sprzedaży mam zysk ~18 zl :D w stosunku do tego co zainwestowałem. A Ci co kupili po kursie 2,15 powiedzmy 200$ a teraz wymienią mają 100 zł czystego zysku ;)

kesil

ehhhh ja pier........ dzis rano robilem cash out po 2,66$ teraz 2,73$ ;(
pare h roznicy a skrzyneczka piwa poszla sie pier..... :(
te swingi dolara sa gorsze niz pokerowe :D

Zna ktoś jakieś prognozy, stronki na ten temat?

damianpat

pojdzie jeszcze do góry ;)

JanuszEfectW3

JEEEEEEEEE!! :) Nie wiem z czego sie ciesze - nie planuje cashouta ale mam zamiar tutaj troche zarobic :)