Jak to odbieracie, dolar pięknie szybuje w górę, może dla niektórych to najlepszy czas na realizację zysków z gry, czy może lepiej jeszcze czekać, niech zdrożeje jeszcze bardziej??:)
Nie tak dawno dolarek oscylował w granicach 2zł, w piątek było 2,44, dzisiaj jest 2,56....po prostu pięknie:)
No tak tylko ze ja właśnie miałem wpłacać na do Roomu 50$ a teraz to mi sie nie opłaca
;)
Walderam: Znasz przyslowie o dobrym inwestorze?
Dobry investor kupi za 10 i sprzeda za 12.
Slaby investor kupi za 10, przeczeka 12, dojdzie do 14, bedzie nadal czekal.. cena spadnie do 8 i bedzie czekal zeby spowrotem wzrosla do 10 zeby wtedy sprzedac.
MOIM ZDANIEM: Teraz jest najlepszy czas na wyplacenie nadwyzek z pokerroomu jezeli mamy kase w $. Z € bym jeszcze poczekal, bo wspolczynnik €/$ jest rekordowo niski - dlatego wg. mnie: Albo $ spadnie, € zostanie na takim poziomie albo $ spadnie i € tez spadnie - przy czym $ o wiele mocniej niz € albo $ wzrosnie, ale € wzrosnie jeszcze bardziej.
Prognozy dla € sa raczej optymistyczne i jezeli nie zdazy sie cos "niezwyklego" to wpolczynnik €/$ powinien zaczac wzrastac - poprzez, ktory wariant ? Nie mam pojecia
Ale wg. mnie $ bedzie oscylwal wokol 2,50 czyli czasem nizej czasem wyzej, a € pojdzie troszke w gore*
* Nie poparte zadna wiedza teoretyczna
A ja robilem cashouta poltorej miesiaca temu dosc wysokiego, jak dolar stal po 2.11 :(. A teraz po malym downswingu musze budowac rolla pod nl100, wiec wyplaty sa niewskazane.
Jeszcze troche dolar w gore pojdzie, pisali, ze go 2.65, troche cierpliwosci jeszcze [poparte wczorajszym artykulem w pulsie biznesu].
ja sobie nie mogę darować bo cashouta zrobiłem 22.09 kiedy $ stał najniżej w przeciągu ostatniego miesiąca, także parę stówek poszło się bujać
jak pomysle ze cash-outowalem po 2 zl na wakacje w kolobrzegu to mi zal dup& sciska ![]()
a teraz jak by trzeba wyplacac to musze odrabiac wyplaty za wakacje hehe nic tylko piaskiem w oczy
wydaje mi się, że po weekendzie dolar odrobinę spadnie. Jak dla mnie, to ten weekend jest najlepszym czasem na wypłatę. Zobaczymy, czy moje amatorskie prognozy się sprawdzą ![]()
Już nie ma na co czekać z wypłatą, od dawna nie miał tak wysokiego kursu i może się zdarzyć, że znowu będzie słaby przez jakiś czas.
A ja spieprzyłem bo kupiłem dolary po kursie 2,58 :/ i jak poleci w dół to będę stratny :/ Niech idzie w górę i przekroczy 3zł
wtedy wyjdę na swoje
kurs kupna : 2,6559
kurs sprzedaży : 2,7095
Wiec na samej sprzedaży mam zysk ~18 zl
w stosunku do tego co zainwestowałem. A Ci co kupili po kursie 2,15 powiedzmy 200$ a teraz wymienią mają 100 zł czystego zysku
ehhhh ja pier........ dzis rano robilem cash out po 2,66$ teraz 2,73$ ![]()
pare h roznicy a skrzyneczka piwa poszla sie pier..... ![]()
te swingi dolara sa gorsze niz pokerowe
JEEEEEEEEE!!
Nie wiem z czego sie ciesze - nie planuje cashouta ale mam zamiar tutaj troche zarobic